Cum influenteaza culoarea ochilor personaliatea ta? Afla acum!

Cum influenteaza culoarea ochilor personaliatea ta? Afla acum!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2019 in Articole

Privirea unei persoane dezvăluie multe despre aceasta și, de cele mai multe ori, ochii trădează sentimentele și starea noastră interioară. Nu degeaba unele persoane afirmă că se înțeleg din priviri.

De cele mai multe ori, culoarea ochilor te poate ajuta să descifrezi trăsături ale personalității unei persoane. La om, din punct de vedere fenotipic, culoarea ochilor se încadrează în una dintre următoarele categorii de bază – cafeniu, albastru sau verde.

Ochii căprui sunt cel mai des întâlniţi (datorită naturii lor dominante), urmată de albastru şi apoi de verde. Alte culori sunt variante care apar ca urmare a diferitelor rapoarte de pigmenţi de culoare prezente în iris.

Astfel, am ales să vă prezentăm care sunt elementele cheie ale personalității voastre, în funcție de culoarea ochilor.

1. Ochi albaștri

Persoanele cu ochi de culoare albastră pot fi adesea percepute ca fiind timide și fără încredere în ele. În plus, ele sunt firi egoiste și competitive, le place să își pună suflet în tot ceea ce fac și luptă pentru a ajunge pe primul loc.

Studiile au demonstrat că oamenii cu ochii albaștri posedă o mare forță interioară și fizică. Mai mult, femeile care au ochii de acestă culoare tind să facă față mult mai ușor stresului după naștere.

Persoanelor cu ochii albaștri le place să se simtă speciale, dar atunci când vor, reușesc să îi facă pe ceilalți să se simtă speciali. Se implică în tot ceea ce fac și sunt constante în sentimentele lor, astfel dând dovadă de o sinceritate ieșită din comun. Insistența este una dintre calitățile persoanelor cu ochii albaștri.

2. Ochi negri

Oamenii care au ochii negri sunt percepuți ca fiind lideri. Mai mult, aceste persoane sunt firi misterioase și secretoase. Oamenii au tendința de a cataloga persoanele cu ochii negri ca fiind mult mai agreabile și prietenoase.

Culoarea ochiului este dată de melanina care se află în corpul unui om. Melanina funcționează precum un izolator pentru conexiunile dintre celulele creierului. Cu cât are mai multă melanină corpul, cu atât mai mult creierul poate suncționa mai bine.

Persoanele cu ochii negri sunt foarte pasionale și temperamentale. În plus, ele adoră provocările. Uneori pot părea inabordabile și greu de cucerit. Oamenii care au ochii de culoarea aceasta au o răbdare infinită în relațiile cu cei din jur. Pot trece cu vederea multe, însă nu vor uita lucrurile care le-au rănit orgoliul. De asemenea, sunt perosoane care nu te lasă niciodată la greu.

3. Ochi căprui închis

Cei cu ochii căprui sunt percepuți ca fiind oameni de încredere și agreabili. Studiile au demonstrat că persoanele cu ochii căprui au tendința de a dormi cu două ore mai puțin decât cei care au ochii deschiși la culoare. Așa că, le este greu să se trezească dimineața.În plus, sunt persoane de încredere și le place să îi ajute pe ceilalți.

4. Ochi căprui deschis

Oamenii cu ochii căprui deschis epatează prin inteligență, vorbe spirituale și șarm. În plus, sunt firi sensibile, care adoră romantismul, dar sunt persoane cu picioarele pe pământ. Nu sunt răzbunătoare și se ghidează după proverbul: Ce ție nu îți place, altuia nu îi face.
Aceste persoane tind să fie spontane, încrezătoare și independente. Mai mult, cei cărora li se schimbă culoarea ochilor de la verde la maro, sau irisul pare că are două culori, vor să iasă în evidență și nu le place să fie precum ceilalți.

5. Ochi gri

Ochii de culoare gri sunt rari și sunt considerați o versiune a celor de culoare albastră, pentru că au nuanțe de albastru. Ochii care au o culoare deschisă au mai puțină melanină decât cei de culoare închisă.

Persoanele care au ochii gri sunt joviale și extrem de bine echilibrate.

De asemenea, nu sunt cheltuitoare și sunt muncitoare.

6. Ochi verzi

Persoanele care au ochii verzi sunt percepute ca fiind puternice și misterioase. Acestea sunt originale și creative. Ele știu să își trăiască viața la maximum și să se bucure cu adevărat de orice moment al vieții. De asemenea, lor le plac lucrurile simple. Sunt firi contradictorii și le place să fie independenți din punct de vedere sentimental. Pun preț pe loialitate în dragoste și știu cum să țină aprinsă flacăra iubirii.

Daca te regasesti, distribuie si tu! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!