Cum influenteaza culoarea ochilor personaliatea ta? Afla acum!

Publicitate

Privirea unei persoane dezvăluie multe despre aceasta și, de cele mai multe ori, ochii trădează sentimentele și starea noastră interioară. Nu degeaba unele persoane afirmă că se înțeleg din priviri.

De cele mai multe ori, culoarea ochilor te poate ajuta să descifrezi trăsături ale personalității unei persoane. La om, din punct de vedere fenotipic, culoarea ochilor se încadrează în una dintre următoarele categorii de bază – cafeniu, albastru sau verde.

Ochii căprui sunt cel mai des întâlniţi (datorită naturii lor dominante), urmată de albastru şi apoi de verde. Alte culori sunt variante care apar ca urmare a diferitelor rapoarte de pigmenţi de culoare prezente în iris.

Astfel, am ales să vă prezentăm care sunt elementele cheie ale personalității voastre, în funcție de culoarea ochilor.

1. Ochi albaștri

Persoanele cu ochi de culoare albastră pot fi adesea percepute ca fiind timide și fără încredere în ele. În plus, ele sunt firi egoiste și competitive, le place să își pună suflet în tot ceea ce fac și luptă pentru a ajunge pe primul loc.

Studiile au demonstrat că oamenii cu ochii albaștri posedă o mare forță interioară și fizică. Mai mult, femeile care au ochii de acestă culoare tind să facă față mult mai ușor stresului după naștere.

Persoanelor cu ochii albaștri le place să se simtă speciale, dar atunci când vor, reușesc să îi facă pe ceilalți să se simtă speciali. Se implică în tot ceea ce fac și sunt constante în sentimentele lor, astfel dând dovadă de o sinceritate ieșită din comun. Insistența este una dintre calitățile persoanelor cu ochii albaștri.

2. Ochi negri

Oamenii care au ochii negri sunt percepuți ca fiind lideri. Mai mult, aceste persoane sunt firi misterioase și secretoase. Oamenii au tendința de a cataloga persoanele cu ochii negri ca fiind mult mai agreabile și prietenoase.

Culoarea ochiului este dată de melanina care se află în corpul unui om. Melanina funcționează precum un izolator pentru conexiunile dintre celulele creierului. Cu cât are mai multă melanină corpul, cu atât mai mult creierul poate suncționa mai bine.

Persoanele cu ochii negri sunt foarte pasionale și temperamentale. În plus, ele adoră provocările. Uneori pot părea inabordabile și greu de cucerit. Oamenii care au ochii de culoarea aceasta au o răbdare infinită în relațiile cu cei din jur. Pot trece cu vederea multe, însă nu vor uita lucrurile care le-au rănit orgoliul. De asemenea, sunt perosoane care nu te lasă niciodată la greu.

3. Ochi căprui închis

Publicitate

Cei cu ochii căprui sunt percepuți ca fiind oameni de încredere și agreabili. Studiile au demonstrat că persoanele cu ochii căprui au tendința de a dormi cu două ore mai puțin decât cei care au ochii deschiși la culoare. Așa că, le este greu să se trezească dimineața.În plus, sunt persoane de încredere și le place să îi ajute pe ceilalți.

4. Ochi căprui deschis

Oamenii cu ochii căprui deschis epatează prin inteligență, vorbe spirituale și șarm. În plus, sunt firi sensibile, care adoră romantismul, dar sunt persoane cu picioarele pe pământ. Nu sunt răzbunătoare și se ghidează după proverbul: Ce ție nu îți place, altuia nu îi face.
Aceste persoane tind să fie spontane, încrezătoare și independente. Mai mult, cei cărora li se schimbă culoarea ochilor de la verde la maro, sau irisul pare că are două culori, vor să iasă în evidență și nu le place să fie precum ceilalți.

5. Ochi gri

Ochii de culoare gri sunt rari și sunt considerați o versiune a celor de culoare albastră, pentru că au nuanțe de albastru. Ochii care au o culoare deschisă au mai puțină melanină decât cei de culoare închisă.

Persoanele care au ochii gri sunt joviale și extrem de bine echilibrate.

De asemenea, nu sunt cheltuitoare și sunt muncitoare.

6. Ochi verzi

Persoanele care au ochii verzi sunt percepute ca fiind puternice și misterioase. Acestea sunt originale și creative. Ele știu să își trăiască viața la maximum și să se bucure cu adevărat de orice moment al vieții. De asemenea, lor le plac lucrurile simple. Sunt firi contradictorii și le place să fie independenți din punct de vedere sentimental. Pun preț pe loialitate în dragoste și știu cum să țină aprinsă flacăra iubirii.

Daca te regasesti, distribuie si tu! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Articole

Cum sa-ti dai seama cand o persoana este geloasa pe tine si iti doreste raul

Publicitate

Toată lumea a experimentat gelozia la un moment dat în viața lor. Nu este nimic rușinos, este o emoție naturală greu de ignorat, mai ales în situații dificile. Să luăm întâlnirile de exemplu; ești într-o relație și partenerul tău are mulți prieteni de sex opus. Se văd în mod regulat și asta vă tulbură pentru că vă este frică de faptul că unul dintre ei ți-l poate lua, aceasta este o formă de gelozie.

În termeni de bază, gelozia este descrisă ca un sentiment de teamă că veți pierde ceva sau pe cineva. Ceea ce fac oamenii este să încerce să se împiedice să piardă ceea ce au. Acest lucru poate duce la luarea unor măsuri de precauție deoarece această emoție poate cauza depresie și dezamăgire dacă rezultatul este negativ.

Deci, dacă cineva este gelos pe tine, ei ar putea încerca să vă intre în gânduri și să vă controleze emoțiile, deoarece nu le pot controla pe ale lor. Mai jos sunt 8 semne că cineva poate fi gelos pe tine.

Laude false: O persoană geloasă nu va avea probleme în a vă oferi complimente, dar odată ce le întoarceți spatele, nu vor avea probleme să vă bârfească la colegii lor. Probabil că nu le place confruntarea, așa că nu vă vor spune niciodată în față că sunt geloase, în schimb, se vor preface că sunt mândre de tine. Deci ține-ți urechile deschise!

Subestimarea succesului: În al doilea rând, indiferent de succesul pe care îl veți avea, cineva care este gelos va încerca mereu să-l subestimeze. El var face tot ce îi stă în putință pentru a încerca să dovedească că nu ai făcut cine știe ce. Motivul pentru care face acest lucru este că nu au acest tip de succes, astfel că nu au decât să îi convingă pe alții că nu este important.

Publicitate

Lauda lor: Cu toate acestea, atunci când ei au un succes, devin total opuși. Vor face tot ce le stă în putință pentru a-și arăta succesul, mai ales în timpul în care și tu te bucuri de al tău. Motivul din spate este că au un sentiment că ești mai important decât sunt ei, așa că trebuie să încerce să țină pasul.

Te imită: Ia acest lucru ca un semn de lingușire, cineva care este gelos pe tine va încerca adesea să facă tot ce faci și tu. Ei vor merge în același fel în care mergi tu, se vor îmbrăca în același stil sau chiar vor vorbi în același fel. Chiar dacă acest lucru poate fi extrem de enervant, nu trebuie decât să îl accepți.

Sunt foarte competitivi: Persoanele geloase vor fi fie arogante sau nesigure și vor dori să dovedească faptul că sunt superioare celorlalte. Deci, acest lucru îi va fac foarte competitivi. S-ar putea să te gândești că un spirit competitiv este sănătos și ai dreptate atunci când vorbim de confruntări prietenoase.

Sunt fericiți atunci când tu nu ești: Este normal ca oamenii geloși să fie încântați să te privească atunci când ești la pământ. Ei nu ți-o vor spune niciodată în față, dar în adâncul lor se bucură de eșecul tău.

Îi place să vorbească: După cum am menționat mai devreme, oamenii geloși se vor preface adesea că sunt mândri de tine, dar, în aceeași măsură vor vorbi despre tine cu oricine i-ar asculta. Vor încerca și să-și dea seama de care sunt oamenii cu care te înțelegi bine și care te respectă și vor vrea să primească același respect din partea lor. Ia în calcul și faptul că vor spune lucruri false despre tine.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala