Cum funcționează “Legea atracției” pentru îndeplinirea dorințelor tale

Cum funcționează “Legea atracției” pentru îndeplinirea dorințelor tale

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 July 2023 in Spiritualitate

Legea atracției este o filozofie care presupune că gândurile pozitive ale unei persoane atrag evenimente pozitive în viața sa. Este credința că oamenii pot obține ceea ce își doresc, că Universul ne oferă tot ceea ce oamenii gândesc și visează.

Fiecare persoană poate atrage subconștient în viața sa tot ceea ce gândește. Însă cum poți folosi legea atracției în avantajul tău, vei întreba?

În primul rând, trebuie să-ți controlezi gândurile. Doar crezând în propriile tale puteri, minuni pot începe să se întâmple în viața ta. De la începutul călătoriei tale, trebuie să simți propria ta putere.

În al doilea rând, fii pregătit pentru schimbări. Va trebui să te schimbi tu însuți pentru a-ți atinge scopul dorit. Fii deschis să înveți ceva nou, fă lucruri pe care nu le-ai făcut niciodată sau începe să le faci diferit.

Dacă dorești schimbări în bine, pregătește-te pentru schimbări interioare.

În al treilea rând, învață să te concentrezi asupra ceea ce îți dorești. Concentrează-te asupra dorinței tale, stabilește-ți pașii și acțiunile ulterioare pe care trebuie să le faci pentru a-ți atinge scopul. Și începe să faci pași către dorința ta.

În al patrulea rând, încearcă să observi semnele pe care Universul ți le trimite. Pentru a le observa, trebuie să fii deschis la tot ceea ce este nou. Dacă te ciocnești mereu de aceleași lucruri de mai multe ori, înseamnă că ar trebui să te uiți mai atent la aceste lucruri. Poate că este un semn că este timpul să acționezi?

Întotdeauna încearcă să aplici cele 3 principii principale ale legii atracției:

  1. Toate gândurile tale au o energie puternică.
  2. Energiile similare se atrag întotdeauna reciproc.
  3. Universul îți oferă întotdeauna ceea ce visezi și gândești.

Pentru ca legea atracției să înceapă să funcționeze, evită să faci următoarele lucruri:

Nu te concentra și nu adu mereu în minte gândurile că îți lipsește ceva.

Nu repeta zilnic în minte că te simți singur sau subevaluat. Atunci când faci asta în fiecare zi, doar întărești această setare în mintea ta și o faci reală.

Nu folosi prea des cuvântul “nu”.

Nu te îndoi de legea atracției. În loc să te plângi că îți lipsește ceva sau să-ți concentrezi atenția pe frică și eșec, concentrează-te pe recunoștință pentru lucrurile bune pe care le ai în viață și pentru lucrurile bune care ți se întâmplă în viață.

Legea atracției funcționează întotdeauna. Amintește-ți acest lucru și nu uita niciodată. Succes și să atragi doar lucruri bune în viața ta!

Pentru ca dorințele să se îndeplinească, trebuie pur și simplu să-ți permiți să le ai.

Singura modalitate de a trăi bine este să pleci de acolo unde este rău, să nu faci ceea ce nu-ți place, să nu asculți pe cei care te opresc și nu cred în puterea spiritului tău.

TU EȘTI CEL MAI IMPORTANT OM ÎN PROPRIA TA VIAȚĂ ȘI NUMAI TU DECIZI CUM VA FI EA.

Dacă viața nu îți satisface așteptările, atunci este doar pentru că gândurile și convingerile tale limitative au creat situația pe care o ai acum.

Gândurile nasc convingeri, iar convingerile creează realitatea.

Pentru ca dorințele să se împlinească, trebuie să le armonizezi cu dorințele sufletului tău și cu voia superioară a Lui Dumnezeu.

Suferința nu aparține Lui Dumnezeu, El dorește să-și vadă toți copiii fericiți.

Cel mai important lucru este să-ți permiți asta!

A trăi așa cum vrei nu este egoism. Egoismul este atunci când ceilalți trebuie să trăiască, să facă și să gândească așa cum vrei tu.

Prin urmare, pur și simplu acordă-ți permisiunea de a fi fericit și de a trăi bine așa cum dorești. Ai dreptul la asta!

Mulțumesc pentru atenție! Urmărește-ne pentru a nu rata articole noi și utile.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!