Cum avertizează un înger păzitor o persoană

Cum avertizează un înger păzitor o persoană

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 February 2021 in SpiritualitateViata

Fiecare persoană are un înger păzitor care îl protejează întotdeauna și în toate, îl avertizează de pericole posibile și ajută în toate problemele, salvându-l de la rău. Îngerul păzitor ne protejează ca o mână invizibilă. Nu poți vorbi cu el, deoarece îngerului îi poți simți doar prezența sau ajutorul.

În ce cazuri putem afla că îngerul păzitor ne-a salvat de la necazurile probabile sau de diferite feluri de necazuri:

Întârzierea unui mijloc de transport. Există situații în care într-o călătorie planificată mijlocul de transport s-a defectat și călătoria a trebuit anulată. În același timp, mulți sunt supărați că au cheltuit banii pe un bilet și apoi află că trenul sau avionul nu a ajuns la destinație, dar de fapt îngerul păzitor i-a salvat pur și simplu de moartea probabilă.

Cheile căzute. Înaintea unei călătorii lungi, cheile pot cădea din mâini, atât de la casă, cât și de la mașină. Acesta este un semn clar că nu ar trebui să vă pregătiți pentru călătorie, este mai bine să încercați să amânați călătoria, altfel s-ar putea termina rău.

Păsările care se lovesc de geam sau ciocănesc în sticlă. De regulă, păsările care doresc să zboare prin ferestrele deschise sau se lovesc de sticla geamului sunt semne destul de alarmante și periculoase care indică faptul că cei dragi ar putea avea probleme, iar îngerul păzitor vrea să vă informeze. În acest caz, trebuie să vă apelați rudele cât mai curând posibil, acestea ar putea avea nevoie de ajutorul vostru.

Un accident înainte de un eveniment important. Dacă o persoană este rănită înainte de un eveniment important sau bateria telefonului i se descarcă în momentul în care așteaptă un apel important, în acest caz, nu trebuie să vă supărați. Asta înseamnă că nu trebuie să faci ceea ce ai planificat pentru că nu îți va aduce ceva bun.

Câine sau pisică fără adăpost. Cu siguranță, fiecare dintre noi a întâlnit o situație pe stradă când un animal te urmărește pe tine sau pe cineva dintre trecători, mergând pe urmele lor.
De regulă, acestea sunt animale fără stăpân și poartă un semn bun prin care îngerul păzitor vrea să te avertizeze despre lucruri bune și utile în viitorul apropiat. Astfel de animale nu trebuie să fie alungate, și este mai bine să le hrăniți și chiar să le adăpostiți.

Nu uitați să mulțumiți îngerului vostru păzitor pentru toate lucrurile bune din viața voastră și pentru că a avut mereu grijă de voi, chiar și atunci când nu v-ați dat seama.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!