Cum alege sufletul Neamul în care să se nască și de ce face asta

Cum alege sufletul Neamul în care să se nască și de ce face asta

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 June 2023 in Spiritualitate

Sufletul nostru alege părinții și Neamul în care să se întrupeze nu la întâmplare, ci pe baza sarcinilor acestui Neam și a istoriei sale. Sarcinile Neamului în care se întrupează sufletul trebuie să coincidă cât mai mult cu destinul său personal.

Neamul ajută sufletul să își împlinească atât sarcinile generice de Neam, cât și sarcinile individuale ale sufletului. Iar pentru aceasta, de la Neam se cere o mulțime de investiții, energie, resurse și influență.

Să analizăm prin intermediul unui exemplu. Un suflet vine într-un anumit Neam cu sarcina de a-și ispăși datoriile karmice anterioare. De exemplu, într-o viață anterioară, un bărbat a fost un uzurpator care a distrus mulțime de vieți nevinovate. Neamul avea și el o amprentă destul de negativă – cu câteva generații în urmă, strămoșii săi au ucis un număr mare de oameni pașnici în timpul războiului.

Iar acum, sufletul vine în Neamul lui Petru și Măria, ai căror strămoși au provocat, de asemenea, moarte și lacrimi nevinovaților. Petru a plecat la război când Măria era însărcinată, iar apoi a dispărut fără urmă. Măria voia să facă un avort, dar Neamului i-a fost necesar să aibă o anumită influență asupra Mariei, astfel încât acest lucru să nu se întâmple.

Se naște micul Vasile. Petru se află în pușcărie de război, dar după ce se termină războiul, acesta se întoarce. Petru și Măria, împreună cu micul Vasile, se mută într-un oraș mare, nu în nordul extrem, unde inițial intenționau să meargă. Din nou, Neamul a avut o anumită influență asupra vieții lui Petru și Măriei. Și toate acestea pentru ca Vasile să crească și să poată studia într-un oraș mare, să devină un chirurg renumit care salvează mii de vieți.

În final, sufletul lui Vasile îndeplinește două sarcini – curăță karma negativă a Neamului și a sa, crește energetic, obține o nouă experiență, noi talente, atât pentru el, cât și pentru Neam. Și toate acestea ar fi fost imposibil fără faptul că Neamul a creat o serie de evenimente și a oferit protecție pe parcurs, atât pentru fiecare strămoș al său, cât și pentru fiecare suflet.

După cum înțelegeți, sarcinile nerezolvate ale Neamului nu sunt niște greutăți care să vă tragă în jos pe voi sau pe sufletul vostru, ci mai degrabă un cal iute care contribuie la îndeplinirea sarcinii, atât de Neam, cât și individuală, a sufletului.

În esență, înainte de a se întrupa, fiecare suflet uman încheie un fel de contract cu un anumit Neam sau altul. Uneori chiar Neamul face acest lucru. De ce? Dacă Neamul urmează să își finalizeze existența dar încă mai are o anumită karma, poate încheia un contract cu un suflet mai înțelept care va ajuta Neamul să se curețe și astfel să se umple de putere prin intermediul acelui suflet.

Iar dacă nu înțelegeți personal motivele alegerii familiei în care v-ați născut, adresați-vă singuri o singură întrebare:

Ce ți-ar lipsi din cunoștințele și experiența actuală dacă nu ai fi copilul acestor suflete particulare, acestor părinți și rude?

Întotdeauna există un sens în încercările prin care treceți alături de cei dragi. Aceștia vă oferă lecții de viață și voi le oferiți aceste lecții în schimb. Este un contract. Și este încheiat în prealabil doar într-un singur scop – pentru evoluția sufletelor voastre.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!