Culoarea care iti poarta noroc in functie de starea ta, nu evita sa o porti zilnic

Culoarea care iti poarta noroc in functie de starea ta, nu evita sa o porti zilnic

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 August 2017 in Superstitii

În orice situaţie dificilă, ai nevoie de un ajutor din partea destinului pentru ca şansele să-ţi surâdă din nou. Ei bine, dacă porţi anumite culori, vei trece cu bine peste probleme.

Culorile ne-au influenţat dintotdeauna starea de spirit. Unele ne aduc buna-dispoziţie,unele ne liniştesc,iar altele ne fac melancolici.

Dar asta nu e singura lor calitate,anumite culori ne ajută să rezolvăm situa­ţiile conflictuale sau pe cele care par fără ieşire.

Iată cum te ajută să ieşi din impas o anumită culoare,în câteva situaţii frecvente de viaţă.

Emoţiile te copleşesc

Culoarea norocoasă:VERDE

Pentru prima dată în viaţă,trebuie să vorbeşti în faţa colegilor? Ţi-ai găsit un alt serviciu şi vrei să faci o impresie bună?

Totul e bine,dar… emoţiile te copleşesc,picioarele îţi tremură şi ai uitat tot „discursul” pe care l-ai pregătit temeinic.

O bluză sau o eşarfă verde te va ajuta să-ţi redobândeşti calmul şi liniştea interioară.

În plus,această culoare te îndeamnă să „te aduni” şi să-ţi exprimi gândurile cu uşurinţă şi cu claritate.

Ţi s-au înecat toate corăbiile…

Culoarea norocoasă:ALBASTRU

Prietenele tale sunt prinse cu viaţa lor şi nu mai au timp de tine,cu soţul tău rar mai ai timp să discuţi deschis.

Tocmai de asta,în ultimul timp te simţi din ce în ce mai tristă şi mai izolată. Parcă ţi s-au înecat toate corăbiile.

Un pulover sau o cămaşă de un albastru senin îţi va schimba dispoziţia în care te afli.

Albastrul este o culoare care-ţi ridică moralul şi-ţi aduce linişte în suflet.

Îţi dă o energie profundă şi liniştitoare,care te va ajuta să priveşti lucrurile cu mai multă detaşare şi să-ţi deschizi sufletul către cei dragi.

Iar dacă ai în casă obiecte decorative albastre,este şi mai bine.

Ai un vis de îndeplinit!

Culoarea norocoasă:ROŞU

Eşti pe punctul să-ţi împlineşti visul după care tânjeşti de atâta timp:să-ţi cumperi căsuţa pe care ţi-ai proiectat-o în gând încă din tinereţe.

Însă,după ce au trecut momentele de exaltare,te simţi tensionată şi stresată. Îţi este frică să nu intervină ceva neaşteptat.

În aceste momente,poartă o bluză sau o rochie roşie. Îţi redă energia şi tonusul pozitiv şi va atrage şansa de partea ta.

În plus,te vei simţi mult mai încrezătoare în propriile forţe,iar ceilalţi vor remarca acest lucru.

Eşti stresată şi nervoasă

Culoarea norocoasă:PORTOCALIU

Cineva te-a scos cu adevărat din sărite şi nu mai reuşeşti să te calmezi? E clar! Îţi vine să trânteşti totul în calea ta,ţipi la toată lumea şi simţi că,din cauza nervilor,lucrurile îţi scapă de sub control.

O eşarfă portocalie sau o rochie în această culoare energizantă te va ajuta să ieşi din starea colerică. Portocaliul are o influenţă liniştitoare asupra sistemului nervos,te va calma,te va aduce la sentimente mai bune şi te va ajuta să-l vezi cu „ochi mai buni” pe cel care te-a supărat.

Ai trecut printr-un divorţ

Culoarea norocoasă:GALBEN

Ai trecut recent printr-un divorţ sau peste o despărţire foarte dureroasă şi nu mai poţi să-ţi revii. Nu reu­şeşti să te concentrezi,nu mai găseşti niciun motiv să ieşi din casă şi simţi că,orice ai face,nimic nu mai are sens pentru tine.

Galbenul îţi va reda speranţa şi pofta de viaţă. Această culoare solară te înviorează,îţi alungă temerile,îţi dă curajul să mergi mai departe şi să-ţi regăseşti echilibrul.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!