Crezi ca te-ai indragostit? Iata care sunt gesturile care arata ca o femeie are fluturi in stomac

Crezi ca te-ai indragostit? Iata care sunt gesturile care arata ca o femeie are fluturi in stomac

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 August 2017 in Viata

Fie ca isi trece mâna prin par, fie se joaca cu inelul ce-l poarta pe deget, fie cu paiul din pahar… Iata câteva semne care tradeaza faptul ca o femeie este interesata sau se simte atrasa de barbatul pe care il are alaturi. Limbajul trupului il folosim cu totii si, câteodata, spune despre noi mai mult decât cuvintele. Este un mod subconstient de a-i lasa pe ceilalti sa ne afle gândurile, folosind numai câteva miscari sau o anume atitudine. Orice gest marunt, cum ar fi netezirea parului sau incrucisarea picioarelor, poate spune atât despre un barbat, cât si despre o femeie mai mult decât un discurs intreg si poate transmite celor din jur mesaje clare.

Cu ajutorul semnelor transmise de limbajul trupului, barbatii isi pot da seama daca o femeie este atrasa sau nu de ei. Nu conteaza daca ati vazut-o pentru prima data la o petrecere intre prieteni sau la o intâlnire de lucru, nu conteaza daca v-ati scos la bataie toate armele de seductie sau daca mai aveti ceva trucuri pentru a-i atrage atentia aupra dumneavoastra, intrebarea care va macina inca din prima clipa in care ati vazut in ea o posibila partenerea este aceasta „Oare ii plac cu adevarat?“.

Potrivit lui Tracey Cox, experta in relatiile de cuplu, limbajul trupului este un mod destul de eficace pentru ca un domn sa-si dea repede seama in ce masura o femeie este sau nu atrasa de el. In momentul in care o doamna manifesta interes pentru cel care o curteaza gesturile acesteia tradeaza acest fapt. Pentru ca domnii sa-si poata face o idee clara in legatura cu intentiile unei femei inca de la prima intâlnire, iata câteva mici secrete care le tradeaza pe reprezentantele sexului frumos.

• Faptul ca va arunca priviri insistente inca din primul moment in care va aflati in aceeasi incapere este un semnal clar ca i-ati atras atentia. In general, femeia evita sa va fixeze cu privirea in mod continuu, ci prefera sa va arunce „mici ochiade“, pentru ca imediat sa intoarca privirea in momentul in care observa ca privirile se intâlnesc.

• Buzele usor intredeschise pentru câteva fractiuni de secunda este alt semnal pozitiv si reprezinta de fapt o invitatie pentru a va apropia.

• Zâmbetul mereu pe buze inseamna ca este pregatita sa va cunoasca.

• O femeie atunci când este interesata de un barbat care ii este in apropiere va incerca mereu sa se faca remarcata fie printr-un acces de râs mai puternic, fie prin ridicarea tonului vocii, fie, in cazul in care sunteti la o petrecere sau intr-o discoteca, printr-un dans cât mai provocator.

• Mesajul transmis de umezirea buzelor este „vreau sa arat cât mai bine pentru tine“.

• Faptul ca isi aranjeaza la intervale scurte parul inseamna de fapt dorinta de a fi cât mai atragatoare si mai seducatoare.

• Sprâncenele usor ridicate ofera chipului o expresie surprinsa si interogativa, ceea ce inseamna ca va gaseste cu totul fascinant.

• Analizarea atenta a corpului inseamna „te iau in considerare ca posibil partener sexual“.

• Asezarea picior peste picior reprezinta un gest perfect constient care transmite un puternic semnal erotic si reprezinta pe de alta parte incredere in propria forta de seductie.

• Atingerea fetei, a urechilor sau a barbii reprezinta o combinatie de miscari care tradeaza nervozitatea si autoerotismul. In momentul in care o femeie simte atractie pentru o persoana, pielea acesteia, in special buzele, devine foarte sensibila la contact.

• Daca este fumatoare va trage mai des din tigara in cazul in care ii stârniti interesul.

• Daca are in fata un pahar va bea mai des din acesta, iar intre inghitituri isi va atinge gura. Acest gest poate semnifica dorinta de a fi sarutata.

• Daca isi inclina capul spre dumneavoastra mesajul este clar: o interesati, ii placeti, doreste sa va mai intâlniti.

• Imprumutarea unui obiect personal reprezinta daca se poate spune asa semnalul clar ca ii sunteti simpatic. Semnifica „ceea ce este al meu, acum e si al tau. Ceea ce am atins eu, acum atingi tu. Acum are mirosul meu, mai târziu il va avea pe al tau“. Cu siguranta, in acest caz, va urma cel putin o a doua intâlnire.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!