Crește ca drojdia! 7 moduri de a face părul mai sănătos, lung și mai gros

Crește ca drojdia! 7 moduri de a face părul mai sănătos, lung și mai gros

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 January 2021 in FrumuseteRemedii NaturisteSanatateSfaturi

Factorul ereditar este principalul care influențează tipul de păr. Mediul, nutriția și îngrijirea, desigur, își lasă amprenta. Dar atât de des am auzit că, dacă natura nu te-a înzestrat cu părul lung și sănătos, nu spera să-l schimbi. Nu suntem de acord cu acest lucru. Noi credem că se poate!

Pentru a face părul să crească mai repede și să devină gros, strălucitor, sănătos, ar trebui să folosiți amestecuri speciale și eficiente pe baza alimentelor disponibile. Măștile cosmetice doar „macină” părul , dar nu stimulează creșterea acestuia și nu se vindecă din interior.

Cum crește părul

La majoritatea oamenilor, părul crește în jur de 1,5 cm pe lună , adică 0,35 mm pe zi. Părul crește mai repede vara decât iarna. La unii oameni, creșterea părului este mai activă în timpul zilei decât noaptea. Ce nu fac fetele pentru a stimula creșterea și a obține rezultatul dorit. Ne propunem să apelăm la moduri populare care au funcționat de multe secole.

7 modalități de accelerare a creșterii părului

Examinați fiecare dintre opțiunile sugerate. Alegeți și verificați eficacitatea acestuia.

1. Aloe

Tăiați frunzele de aloe în două și stoarceți sucul. Presați ușor lichidul în rădăcina părului cu mișcări de masaj. Acest lucru va ajuta sucul să pătrundă mai adânc și să îmbunătățească circulația sângelui. Lăsați să acționeze timp de două sau chiar trei ore sau peste noapte. Apoi clătiți în modul obișnuit.

2. Oțet de mere

După ce te speli pe păr în mod obișnuit, folosește oțet de mere în loc de balsamul tău preferat. Nu-l spălați după aplicarea oțetului, lăsați excesul de lichid să se scurgă. Apoi uscați-vă părul cu un uscător de păr.

3. Albuș de ou

Bate într-un vas două albușuri de ou. Aplicați albușul de ouă pe fire până la rădăcină apoi înfășurați-vă părul în folie alimentară, și acoperiți cu un prosop pentru aproximativ 40 de minute. Apoi spălați și clătiți părul în mod obișnuit.

4. Muștar măcinat

Diluați 2 linguri muștar măcinat în aceeași cantitate de apă fierbinte. Adăugați un gălbenuș de ou, 2 linguri de ulei de brusture și 2 lingurițe de zahăr. Aplicați produsul pe bucle. Înfășurați-le într-o pungă de plastic pentru o oră apoi clătiți.

5. Coniac

Amestecați un pahar de coniac cu două ouă. Adăugați puțin ulei de măsline, maxim 2 lingurițe. Apoi aplicați pe rădăcini și întindeți produsul pe toată lungimea părului. Lăsați masca pe păr timp de o oră, apoi spălați-vă capul și uscați firele.

6. Lămâie

Se amestecă sucul unei jumătăți de ceapă și 1 linguriță ulei de brusture cu sucul unei lămâi și un gălbenuș de ou. Încălziți amestecul într-o baie marină. Aplicați această mască caldă pe păr pe toată lungimea. Se spală după o oră.

7. Scorțișoară

2 lingurițe de scorțișoară amestecată cu 4 lingurițe de lut albastru. Adăugați câteva picături din orice ulei esențial. Aplicați masca rezultată pentru cel puțin o jumătate de oră. Clătiți cu șampon.

Nu veți vedea primele rezultate după o singură aplicație. Ar trebui să așteptați până la o lună și jumătate după prima utilizare, cu condiția ca oricare dintre măștile de mai sus să fie aplicată de 2-3 ori pe săptămână.

Spuneți-ne ce instrumente utilizați de obicei și cât de eficiente sunt acestea. Avantajul unor astfel de măști este nu numai eficiența, ci și siguranța.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!