Crede in tine – “Încurajează-te, crezi în tine însuți și iubește-te. Nu te îndoi niciodată de cine ești. “

Crede in tine – “Încurajează-te, crezi în tine însuți și iubește-te. Nu te îndoi niciodată de cine ești. “

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 May 2018 in De Suflet

Zilnic, poți vedea oameni care aleargă către locuri de muncă, aleargă pentru a dobândi mai multe lucruri externe, care aleargă să petreacă un pic mai mult timp cu cei dragi. La sfârșitul zilei, cei mai mulți dintre ei sunt nemulțumiți având dorința de a fi făcut mai mult “astăzi”, dar se gândesc că “mâine” este o altă zi. Și de cele mai multe ori, povestea se repetă mereu pentru cei mai mulți dintre noi, până când începem să credem în noi înșine.

Există oameni care au multe lucruri, dar totuși nu sunt fericiți și caută să se elibereze, atunci când cad în diferite dependențe sau fac alte lucruri. Indiferent cât de mult câștigi în viața ta, lucrurile și banii nu îți vor da adevărata fericire. Indiferent de suma de bani pe care o ai, te poți simți în continuare nefericit pentru că nu ești liber în interiorul tău. Nu ai găsit fericirea în tine. Pot să spun asta pentru că am fost acolo.

Sunt de acord că avem nevoie de bani pentru plata impozitelor pe munca NOASTRĂ, pe timpul petrecut la televizor, pe casele NOASTRE, pe mașinile NOASTRE, pe sănătatea NOASTRĂ etc., deoarece nu suntem LIBERI, ci sclavii unui sistem, sclavi ai BANILOR, sclavi cu DREPTURILE OMULUI atunci când cel mai important drept – LIBERTATEA NOASTRĂ – este respectată doar în documente. De fapt, puteți vedea sistemul ca pe o închisoare și singura scăpare pe care o puteți avea este să credeți în voi înșivă, când vă regăsiți.

Când șeful tău îți spune “nu știi cu cine vorbești” sau “ești concediat” sau “nu am destui bani ca să te plătesc”, el face tot ce poate cu timpul și slujba ta pentru că el crede că are putere, o poziție. Ia-i poziția și banii și el va fi mai mic decât tine. El va fi doar frustrările lui. De asemenea, îți este teamă să vorbești, să spui ce simți. Când spui ce ai de spus, îl vezi ca pe o altă ființă umană, ca tine. Nu îți fie teamă că îți pierzi slujba și să cauți alta sau să cauți să faci ceea ce îți place să faci.

A alerga la un loc de muncă pe care alții ți-l dau pentru ce, când și cît doresc ei, ei te condiționează, îți limitează timpul, sănătatea ta, tot ce ai. Te țin într-o închisoare, pentru că nu ești liber.

“Nu lăsa pe alții să îți spună ce nu poți face. Nu lăsa limitele altora să îți limiteze viziunea. Dacă îți poți înlătura auto-îndoiala și crezi în tine, poți atinge ceea ce nu ai crezut niciodată posibil “(Roy T. Bennett)

Indiferent de numărul de locuri de muncă pe care le schimbi, vei simți că nu ești suficient de bun, că nu ai destul … Indiferent cât de bogat ești, vrei tot mai multe lucruri și bani. Indiferent de poziția înaltă în care te afli, vrei o funcție mai înaltă. Îți cari peste tot toată durerea din tine până când găsești puterea de a merge în interiorul tău, pentru a schimba tot ceea ce trebuie schimbat.

Amintește-ți “Când o ușă se închide, o altă se deschide; dar de multe ori privim atât de lung și atât de regretabil ușa închisă încât nu o vedem pe cea care ni s-a deschis “(Alexander Graham Bell) Crede în tine!

Dacă ar fi ca ziua de azi să fie ultima ta zi pe pământ, te-ai gândi la ce ai putea face dacă ai mai avea încă o zi de trăit sau la câți bani vei putea face? …

Deci, în fiecare zi în care încă te trezești, crede în tine și în ceea ce poți să faci.

Când ești liber, nu-ți pasă prea mult de un anumit loc de muncă, de poziție și de bani pentru că nimic nu este mai valoros decât tine și tot ce ai nevoie va veni. Fă ce te face să te simți fericit chiar dacă sunt lucruri noi și neașteptate pentru tine. Ascultă-ți intuiția pentru că aceasta îți arată mereu calea corectă pentru tine! Crede în tine!

Când m-am schimbat, mi-am dat seama că “trebuie”, “nevoie” și “bani” sunt doar un cerc în care mergem până când ne decidem să rupem acest cerc. Nu este un drum ușor, dar oricine îl poate face. Vei vedea cât de important este momentul ACUM pentru că este singurul timp pe care îl avem.

Ești cu adevărat liber atunci când crezi în tine, îți pasă de tine, de visele tale, de propria ta viață. Este acel timp când îți găsești fericirea în tine.

“Încurajează-te, crezi în tine însuți și iubește-te. Nu te îndoi niciodată de cine ești. “(Stephanie Lahart)

Fugi în interiorul tău pentru că acolo se află puterea cu care ai fost creat. Tu ești Creatorul vieții tale!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!