Consumul de apă pe stomacul gol poate atenua simptomele a 22 de boli. Iată care sunt!

Consumul de apă pe stomacul gol poate atenua simptomele a 22 de boli. Iată care sunt!

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 November 2020 in Sanatate

Apa este o parte integrantă a tuturor viețuitoarelor, fără ea viața pe Pământ este imposibilă. Plantele sunt compuse din 90% apă, iar un om între 65-70%.

Apa joacă un rol important în menținerea echilibrului pH-ului corpului, precum și în procesele metabolice, este necesară și pentru digestie.

Tratamentul cu apă a existat încă din vechile timpuri printre indienii și evreii antici, printre asirieni și egipteni. Medicul grec Hipocrate a dezvoltat instrucțiuni destul de precise pentru utilizarea apei calde și reci. Dacă dacă un corp sănătos are nevoie de apă pentru viață, atunci unul bolnav are nevoie de ea de două ori mai mult.

Apa vă poate ajuta dacă aveți:

1. Dureri de cap.

2. Dureri în corp.

3. Probleme cardiovasculare.

4. Tensiune.

5. Epilepsie.

6. Colesterol

7. Bronșită.

8. Tuberculoza.

9. Meningita.

10. Boli ale rinichilor și ale tractului urinar.

11. Vărsături.

12. Greață.

13. Gastrita.

14. Probleme de digestie.

15. Hemoroizi.

16. Diabet.

17. Constipație.

18. Toate bolile oculare.

19. Boli ale uterului.

20. Tulburări menstruale.

21. Probleme la urechi.

22. Probleme cu nasul și gâtul.

Metoda de tratament:

Ar trebui să beți apa dimineața, imediat după trezire. Trebuie să beți cel puțin 4 pahare de apă de 160 ml – minim 640 ml. Nu beți altceva și nu mâncați în următoarele 45 de minute.

După 45 de minute, puteți mânca și bea orice doriți. Nu mâncați și nu beți în următoarele două ore după micul dejun. Cei care nu sunt în stare să bea patru pahare de apă dimineața pot începe cu o doză mai mică și o pot crește treptat pentru a ajunge la patru pahare.

Această metodă este simplă, dar capabilă să trateze multe tipuri diferite de boli. Cei sănătoși se vor bucura pur și simplu de energia pe care această terapie cu apă le oferă.

Perioada tratamentului pentru diferite boli.

1. Hipertensiune arterială – 30 de zile.

2. Gastrita – 10 zile.

3. Diabet – 30 de zile.

4. Constipație – 10 zile.

5. Pacienții cu artrită trebuie să urmeze această metodă timp de 3 zile în prima săptămână și începând cu a doua – în fiecare zi.

Această procedură nu are efecte secundare, cu toate acestea, la începutul tratamentului, cantitatea de urină poate crește,


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!