Conexiunea energetică a generațiilor. Cum te influențează strămoșii tăi și cum TU îi influențezi pe descendenții tăi

Conexiunea energetică a generațiilor. Cum te influențează strămoșii tăi și cum TU îi influențezi pe descendenții tăi

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 June 2023 in CuriozitățiSpiritualitateViata

Între cele șapte generații ale familiei există o legătură energetică. Aceasta se explică atât prin genetică, cât și prin alte științe ezoterice și spirituale. Astăzi vreau să vă vorbesc în detaliu despre legătura energetică a generațiilor utilizând astrologia ca exemplu.

Trebuie să menționez că aceasta este doar o versiune vedică a transmiterii energiilor prin generații. Nu putem demonstra științific dacă este adevărată sau nu. Prin urmare, puteți trage o concluzie la final.

Acum vă propun să vă imaginați familia ca o clepsidră obișnuită. În partea cea mai îngustă a acestui dispozitiv sunteți voi înșivă sau Eu-ul vostru. Partea superioară a clepsidrei aparține strămoșilor voștri, iar cea inferioară aparține urmașilor. Ca rezultat, acum înțelegeți de ce s-a format legea fluxului de energie – ea curge într-adevăr de la strămoși către voi, iar voi o transmiteți mai departe la urmași.

De asemenea, este important să înțelegeți că fiecare generație reflectă o lege specifică a Universului și, în plus, fiecare generație este legată de o anumită planetă astrologică, ceea ce permite manifestarea acelei legi în viață.

Voi vă aflați în centrul clepsidrei. Planeta voastră este Soarele, acesta este Eu-ul vostru. Atunci când vă analizați familia, vă identificați pe voi înșivă ca fiind prima generație.

A doua generație deasupra voastră sunt părinții voștri. Pentru copiii voștri, veți deveni, de asemenea, a doua generație. Pentru copiii voștri și pentru voi, părinții voștri transmit în principal energia lunară. Dar voi nu transmiteți nimic copiilor voștri, așa cum nici părinții voștri nu v-au transmis nimic.

Pentru copiii voștri și pentru voi, părinții voștri au îndeplinit rolul de oglindă, adică ei au reflectat informațiile generațiilor anterioare. Astfel, prin mama și tatăl voștri, moșteniți realizările bunicilor și străbunicilor și tot așa. Ca rezultat, caracterul vostru a fost deja format în momentul nașterii și aceste caracteristici v-au fost transmise de către strămoșii voștri.

Singurul lucru pe care l-au influențat părinții tăi în viața ta și pe care îl vei influența în viața copiilor tăi este subconștientul. Deoarece Luna este responsabilă în special de subconștient. Complexele subconștiente, traumele, blocajele și distorsionarea viziunii asupra lumii – acestea sunt lucrurile pe care un părinte le poate da copilului său.

Deoarece copilul este ca o plantă într-o grădină. Dacă plantezi un sâmbure de cireș în pământ, va crește un cireș, nu un măr. Nu-i așa? Cu alte cuvinte, părinții, ca generație lunară, nu pot corecta esența reală a unei persoane.

Rolul lor este să aibă grijă de sâmânța pe care au plantat-o și să se asigure că se va transforma într-o plantă mare și frumoasă. Dacă părintele nu se ocupă de plantă, atunci ea va crește firavă sau poate chiar complet distorsionată și bolnav.

Deci, se pare că părinții nu pot schimba natura reală a copilului, dar cu siguranță o pot îngriji sau strica.

Ce influență are a treia generație asupra copilului? Bunicii reprezintă planeta Mercur. Bunicii tăi îți transmit abilități de învățare, inteligență, talente și poate inspirație pentru o anumită meserie. Ca rezultat, tu însuți vei transmite aceste abilități și această energie nepoților tăi.

A patra generație – străbunicii noștri. Ei transmit strănepoților lor energiile Venusului, adică îi învață cum să câștige bani și cum să îi gestioneze. Aici putem adăuga tot ce este legat de arta estetică și creativitate. De asemenea, Venus este responsabilă de dragoste, ceea ce înseamnă că a patra generație îți va transmite esența iubirii.

Generația a cincea transmite energia de pe Marte. Aceștia sunt stră-străbunicii voștri. Forța fizică și voința sunt energiile pe care le transmit către voi.

Generația a șasea corespunde planetei Jupiter. Aceștia sunt stră-stră-străbunicii voștri. Ei vă transmit autoritatea, abilitatea de a conduce și de a fi un învățător pentru ceilalți.

Generația a șaptea – aceștia sunt stră-stră-stră-străbunicii voștri. Ei transmit energia lui Saturn, care reprezintă îndeplinirea datoriei. În plus, ei transmit energii legate de determinare, inteligență strategică, perseverență și stabilitate interioară.

Generația a opta nu vă influențează în niciun fel, cu excepția cazului în care familia a fost blestemată până la cea de-a 12-a generație sau dacă în fața familiei se află o sarcină globală care va influența, de asemenea, cele 12 generații.

Astfel, dezvoltarea voastră de astăzi va influența și cele șapte generații ale nepoților voștri într-un fel sau altul, așadar, fiți atenți la alegerile pe care le faceți în viață.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!