– “Îmbracă-te, pe cât posibil, în fiecare zi altfel. Chiar dacă garderoba ta nu e bogată, pune-ți măcar mai des alt guler, altă panglică, alt cordon sau altă fundă. ”
– “Nu purta în casă ceea ce ți se pare că-ți stă rău când ieși în oraș. ”
Mare dreptate deoarece de multe ori uităm să fim cochete și în casă, în primul rând pentru noi dar și pentru cel de lângă noi. Până la urmă, noi contăm, dar uităm asta.
– ”Buna ta dispoziție e recrearea lui.” Mda, dar este valabilă și viceversa.
– “Învaţă-te să te schimbi. El îţi va fi infinit recunoscător dacă va găsi la tine mereu ceva nou.”
Deci o femeie trebuie să fie un pic misterioasă și imprevizibilă, dar în sensul bun.
– ” Dă-i, cel puţin, odată pe săptămână impresia că e burlac. Lasă-l să iasă singur şi nu-l întreba unde se duce. După aceea, el îţi va povesti singur.”
Corect! Nimeni nu este stăpânul nimănui și fiecare trebuie să petreacă timp cu prietenii sau singur, făcând ceea ce îi place. Doar e o relație nu închisoare, ce naiba.
Și femeie, să nu cumva să nu faci și tu la fel! Ieși cu prietenele sau pune-ți căștile în urechi și du-te la alergat. Sau orice altceva care ție îți face plăcere, numai nu te închide în casă. Asta în cazul în care nu vrei să te călugărești.
– “Dacă are vreo pasiune inofensivă, fie că e filatelist, fie că joacă tennis, sau are mania de a “prinde” la radio diferite posturi, nu i-o lua în deşert ; dimpotrivă, cântă-i în strună. Cel mai practic e să ai şi tu o pasiune : aceasta animă convorbirea.
Viața fără pasiuni și fără un pic de nebunie e seacă și mult prea monotonă. 😉
– “În diferitele conflicte, nu-ţi umili niciodată bărbatul, amintindu-i “Ce-ai dat” sau “sacrificat” pentru dânsul.”
Chiar așa! Orice faci pentru el sau pentru oricine altcineva, o faci că vrei tu nu că te obligă cineva. E urât să faci ceva ca mai apoi să ” scoți ochii” cu ceea ce ai făcut.
– “Nu-i face niciodată scandal când îţi spovedeşte o greşeală. Nu obţii cu aceasta decât ca să nu-ţi mai povestească cea următoare.”
Clar! Tu i-ai mai spune dacă el ti-ar face un scandal monstru? Până la urmă toți suntem oameni și facem greșeli. E de ajuns că se simte el de căcat că a greșit, ce rost mai are să îl faci și tu să se simtă mai rău. Ba chiar ar trebui să te bucuri atunci când vezi că este sincer, e o calitate tot mai rar întâlnită.
– “Să nu vezi într’însul pe “bărbatul cel mai rău”, când eşti supărată.”
Nu arunca la nervi cu vorbe pe care o să le regreți apoi. De multe ori vorbele dor al naiba de tare. Și lasă răni care în timp devin de nevindecat.
– “Când bărbatul tău şi-a şi pus pălăria şi pardesiul şi e gata de plecare, nu-l mai opri cu socoteli, ca şi cum s-ar fi întors acum acasă.”
Atâta timp cât nu este mereu gata de plecare, e un sfat bun.
– “Dacă vrei să obţii ceva, apelează la mândria sau vanitatea sa. Vei recolta aproape întotdeauna succes.”
Asta se știe de când cu lumea 😉
– “Îngăduie bărbatului tău să aibă măcar odată altă părere asupra unor chestiuni ce ţi se par fundamentale. Nu trebuie numaidecât să vezi într-aceasta un conflict casnic ireparabil.”
Dacă nu îi permiți dreptul la replică atunci ai nevoie de un cățel nu de un bărbat.
– “Nu-i înjura rudele, fiindcă, de sigur, nici ale tale nu sunt mai bune.”
Asta e cel mai tare sfat, deoarece la o ceartă majoritatea își aduc aminte da mama soacră și de cât le este de dragă.
Nimeni nu este în măsură să judece pe nimeni la fel cum nimeni nu este perfect.
– “Nu-i lăsa lui în sarcină treburile pur gospodăreşti, ca de pildă plata chiriei, etc., fiindcă, altfel, se va întâmpla să-ţi trântească într-o zi: “Aici eu trebuie să fac totul!”
– “Ai despre prietenii şi rudele lui o părere bună… nu e nevoie, pentru asta, să-i iubeşti cu înflăcărare.”
Adică sunt prieteni și atât, nu prieteni cu beneficii, da?
Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!