Clitatile care te fac o femeie atragatoare, nu este vorba de trup

Clitatile care te fac o femeie atragatoare, nu este vorba de trup

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 February 2018 in De Suflet

Se spune că frumusețea vine din interior, așa-i? Sunt femei care cuceresc lumea cu farmecul lor și acest lucru nu are deloc de-a face cu frumusețea fizică. Iată care sunt cele mai apreciate calități care te fac să devii de neuitat!

1. Bunătatea

Oricât de demodat ar putea suna,bunătatea este o bijuterie rară în zilele noastre,așa că nu subestima niciodată această trăsătură a sufletului tău. Nu numai că o persoană cu un suflet frumos va însenina zilele celor din jur,dar oamenii se vor simți foarte confortabil să se deschidă în fața ta,căci vor fi atrași de ceea ce transmiți și de faptul că îi accepți așa cum sunt.

2. Atitudinea pozitivă și simțul umorului

Dacă iubești să râzi și să te bucuri de orice aspect al vieții,indiferent de lucrurile prin care treci,devii un magnet pentru cei din jur,așa că să nu fii surprinsă dacă vei observa că oamenii se vor strânge în jurul tău. Bărbații adoră femeile care sunt mereu cu zâmbetul pe buze!

3. Pasiunea și scopul în viață

Dacă ai un scop după care te ghidezi,îi vei inspira și pe ceilalți să își asculte inima și să își urmeze visurile. A cunoaște ceea ce vrei să faci și a acționa zilnic în această direcție arată că ai ajuns la un nivel în care ești asumată și te cunoști foarte bine.

4. Încrederea personală

Încredereaeste mult mai importantă decât orice chip frumos sau haine bine alese,căci ea va atrage de fiecare dată sexul opus și oamenii,în general,datorită atitudinii deschise pe care o ai. E minunat să îți permiți să te manifești liber,într-o manieră unică,creativă și să te simți bine în pielea ta,fără a te teme de ceea ce ar putea gândi sau spune cei din jurul tău.

5. Senzualitatea

Această trăsătură nu se referă la cât de multă piele lași să se vadă sau la mersul cu mișcări unduite,ci mai degrabă la ceea ce transmiți prin atitudine. Feminitatea,felul în care vorbești și te comporți sunt cele care te fac de fapt să emani senzualitate prin toți porii.

6. Maturitatea emoțională

Dacă ești genul de femeie care poate recunoaște și asuma că a greșit,dar care totodată își poate susține punctul de vedere atunci când are dreptate,ești o comoară la casa omului. Calitatea aceasta este cea care separă fetele de femei. Chiar dacă oamenii sunt obișnuiți să te vadă puternică și încrezătoare mereu,a-ți arăta latura vulnerabilă este un act de curaj.

Cum sa-ti recastigi increderea in  tine!

Te-ai despărţit de iubit, ai fost concediată sau nu ai obţinut rezultatele forte după ce ai ţinut o dietă…sunt doar câteva dintre “relele” care te pot face să îţi pierzi încrederea în tine. Iată ce trebuie să faci pentru un moral ridicat.

Afirmă-te!

La şcoală ai fost genul de elevă care,în ciuda faptului că ştia să răspundă la întrebările profesorilor,nu ridica mâna? Iar mai târziu la serviciu,ai devenit tiparul de angajat care stă doar în colţul lui,îi ajută pe ceilalţi şi nu de puţine ori au avut supriza ca alţii să-şi însuşească meritele?

Ei bine,este timpul să te schimbi. Nu spune nimeni să cazi în extrema cealaltă,ci doar să ai grijă ca atunci când ai o realizare să ştie şi şeful tău cât ai muncit pentru asta. Totodată,atunci când vorbeşti cu cineva nou,uită-te în ochii acelei persoane şi nu te subestima,chiar dacă are o funcţie mai importantă ca tine. Nu uita că atitutinea înseamnă altitudine!

Fă-ţi cunoştinţe noi

După o despărţire,multe femei au tendinţa să se închidă între patru pereţi şi să nu mai iasă la niciun fel de eveniment. Pot face acest lucru câteva zile,este absolut normal,însă dacă acest comportment tinde să devină un obicei,este total greşit.

Uneori,este bine să se forţeze să iasă din casă,la o întâlnire cu prietenele sau pur şi simplu la o sesiune de cumpărături. Numai aşa îşi vor putea face cunoştinţe noi.

Gândeşte pozitiv

Ai fost la un interviu de angajare şi ai primit un răspuns negativ? Ei bine,nu te descuraja. O atitudine pozitivă este cheia spre succes. Gândeşte-te ce a mers rău,analizează şi nu da vina exclusiv pe tine pentru eşec.

Creează o strategie pentru următorul interviu,nu te pierde în regrete şi nu adopta în niciun caz o atitutine negativă,de tipul ” nu îmi mai găsi niciodat serviciu” sau “sunt alţii mult mai buni decât mine”.

Nu imita

Prietenata cea mai bună sau vecina are mai mult succes decât tine,de aceea poţi fi tentată să le copiezi comportamentul şi să ţi le alegi drept model. O astfel de atitudine nu este tocmai cea câştigătoare,fiindcă o persoană puternică este aceea care are încredere în forţele proprii,care nu trebuie să copieze comportamentul celorlalţi ca să reuşească.

Câştigătorii sunt întotdeauna cei care vin cu idei noi,inovatoare. Aşadar,încearcă să fii originală.

Nu-ţi face planuri irealizabile

Normal că te vei simţi deprimată dacă tu îţi doreşti să-ţi cumperi o casă la mare în viitorul apropiat,deşi ştii că salariul tău nu este deocamdată unul care să-ţi ofere această posibilitate.

Astfel,nu doar că te enervezi,dar îţi creezi şi o stare de disconfort psihic care scade şi încrederea în tine,vâzând că nu poţi să îţi realizezi acest vis. Propune-ţi ţeluri pe care ştii că le realizezi. Astfel,în loc de o casă la mare,ce-ar fi să începi cu o vacanţă?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!