Cine a plecat de langa tine in momentele grele nu are dreptul sa stea langa tine in momentele frumoase…

Cine a plecat de langa tine in momentele grele nu are dreptul sa stea langa tine in momentele frumoase…

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 June 2019 in Dezvoltare Personala

Odata ce te-a parasit in vremuri intunecate, o persoana o poate face din nou …

Intotdeauna m-am intrebat de ce, dupa plecare, oamenii uneori decid sa se intoarca. Nu il astepta sa vina si sa admita ca el a stricat totul sau ca isi da seama ca nu vede nici un sens in viata fara tine.

Ai nevoie de o persoana care nu te lasa deloc. Un om care nu te va parasi daca te ratacesti in ploaie. Omul care te va alege zilnic .

Meriti sa fii cu o persoana care ramane aproape, chiar daca ii marturisiti lucruri de care va este jena. Chiar daca ii spui despre complexele tale si despre trecutul tau.

Meriti sa fii cu cineva care nu te lasa in cea mai intunecata ora.

Meriti sa fii cu cineva care nu se teme de puterea iubirii tale, care realizeaza cat de importanta este fericirea pentru tine si de faptul ca el trezeste emotii necunoscute in sufletul tau.

Meriti sa fii cu cineva care nu sperie de sentimentele tale. Meriti pe cel care nu te va parasi, pentru ca a facut aceasta alegerea si tu esti acea alegere.

Meriti sa fii cu cineva care te face sa crezi ca nu toti oamenii pleaca.

Meriti sa fii cu un om care nu va pleca daca nu mai este interesata si daca incetezi sa mai faci fata dificultatilor vietii tale.

Meriti pe cel care nu te paraseste daca esti obosita sau confuza pentru o vreme … Daca nu stii ce sa faci in continuare, daca incepi sa te indoiesti de tine si de abilitatile tale.

Meriti un om care iti va reaminti esti puternica si buna. El iti va reaminti ca va fi intotdeauna acolo.

Trebuie sa stii ce vrei de la tine si trebuie sa stii ce vrei de la omul de alaturi. Trebuie sa poti sa spui ,,nu” si sa indraznesti sa spui ,,da”. Trebuie sa te inveti sa lasi in urma tot ceea ce te face sa suferi. Trebuie sa indepartezi pe cei carora nu le pasa atunci cand ti-e greu. Mai ales daca acel cineva e barbatul de alaturi.

Daca barbatul tau e indiferent si rece in cele mai nepotrivite momente, atunci cand cauti grija si sustinerea lui, de ce sa fii tu grijulie si sa-ti pese? Pleaca sa cauti reciprocitate si un om de incredere.

Daca barbatul tau se poarta ca un strain atunci cand ai nevoie de el, atunci de ce sa stai cu un strain in aceeasi casa? Pleaca sa cauti caldura.

Daca barbatul tau nu te incurajeaza si nu-ti apreciaza implicarea, de ce sa te implici tu? Cum sa incurajezi, stiind ca nu-ti va raspunde la fel? Pleaca sa cauti cuvinte potrivite si fapte bune.

Daca barbatul tau nu te intreaba cum iti merge, daca ti-e bine sau de ce ai plans, de ce sa mergi alaturi de el? Pleaca sa cauti raspunsuri alaturi de un om potrivit.

Si daca barbatul tau e corect si bun, iar tu esti alaturi doar ca sa bifezi o prezenta, de ce sa astepti fericirea? Pleaca inainte sa plece el. Sau ramai si sustine. Iubeste si asteapta iubire de la celalalt. Nimeni nu este dependent de nimeni, cat de vehement nu s-ar impotrivi unii la parerea asta. Daca iubesti , o faci sincer si daca sustii, o faci pentru ca esti alaturi. Pentru ca esti barbatul ei.

Daca barbatul tau te-a lasat intr-un moment mai greu, lasa-l si tu… pentru totdeauna. – citat cu autor anonim.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!