Image

Cinci dintre cele 12 legi universale dupa care ar trebui sa ne ghidam viata

Publicat de Patricia Esca pe 3 May 2018 in Spiritualitate

Legile Universale ne ghidează și ne ajută să percepem într-un mod diferit energiile venite chiar din Univers. Ele sunt cele care ne permit să ne ghidăm după vocea divinității.

Universul reprezintă un mister. Așa cum spunea Deepak Chopra, “Universul nu este construit din lucruri, ci din posibilități care duc la formarea anumitor lucruri.”

Nu trăim în Univers, ci facem parte din Univers și tot ceea ce ne înconjoară, formează vibrația Universului. Cu toții ajutăm la crearea Universului, însă trebuie să fim conștienți de legile sale.

Iată care sunt cele mai importante legi ale Universului, de care trebuie să ții cont, pentru a trăi viața pe care ți-o dorești.

1. Legea potențialului

Tu ești o pură conștiință, manifestată sub o formă fizică. Această conștiință deține un potențial incredibil, care duce la creație. Această lege trebuie simțită, tu ai puterea asupra propriei conștiințe! De fapt, cu cât te axezi mai mult asupra conștiinței, cu atât vei putea înțelege mai mult care îți este potențialul real.

Citeste si  Consumatori de energie ai creierului: 5 lucruri pe care nu ar trebui să te concentrezi

Cum o poți folosi: simte acest potențial cu ajutorul meditației și activităților creative.

2. Legea frecvenței și reflexiei

Tot ceea ce există în Univers conține frecvență, iar această frecvență pornește chiar din gândurile, acțiunile și emoțiile tale. Această frecvență atrage experiențe și circumstanțe care îți vor ridica vibrația energetică. Putem spune că gândurile, sentimentele și acțiunile tale se reflectă asupra ta. Ceea ce emani în Univers se va întoarce la tine. Astfel, putem spune că fiecare experineță din viața ta te ajută să înveți o lecție și să descoperi cine ești cu adevărat.

Cum o poți folosi: gândește și acționează pozitiv, pentru a-ți crește nivelul de vibrație.

3. Legea atracției

Este probabil cea mai cunoscută lege din Univers și transmite faptul că pentru a atrage anumite lucruri, trebuie să te concentrezi pe energia emisă. Cu cât te vei concentra mai mult asupra unui anumit aspect, cu atât este mai posibil să atragi. Deci, dacă vei reuși să aliniezi vibrația și dorința de a atrage, vei vedea schimbări imediate în viața ta. În momentul în care conștientizezi potențialul și conștiința, vei putea crește nivelul de vibrație.

Citeste si  Nu incerca sa faci mai mult decat poti

Cum o poți folosi: vizualizează ceea ce vrei să creezi în viață și crezi în potențialul tău!

4. Legea Karmei

Sufletul tău este pe pământ pentru a învăța anumite lecții, experimentând. Aceste experiențe te însoțesc dintr-o viață anterioară și reprezintă karma ta. Legea karmei pleacă de la principiul că în această viață înveți în permanență și plătești polițe din vieți anterioare. Fără expansiunea Universului, acesta nu ar putea exista.

Cum o poți folosi: acceptă fiecare întâmplare din viața ta ca pe o lecție învățată.

5. Legea unității

Ne aflăm cu toții într-o conexiune, ceea ce înseamnă că dacă lezăm o persoană, vom fi lezați la rândul nostru. Atunci când ajungi să înțelegi acest aspect, vei percepe faptul că nu există nicio competiție. Deci, nu trebuie să îți fie teamă că dacă cineva câștigă mai mult, tu vei avea mai puțin de câștigat. Trebuie să conștientizezi cât de important este rolul tău pe pământ.

Există în jur de 12 legi ale Universului, însă acestea cinci sunt cele mai importante!

Citeste si  Cum prezic pisicile vremea: credințe populare și părerea oamenilor de știință

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!