Ciclul sufletului nostru: alegem familia și prietenii înainte de naștere

Ciclul sufletului nostru: alegem familia și prietenii înainte de naștere

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 June 2023 in SpiritualitateViata

Crezi în suflete și în viața de apoi? Cum funcționează acest proces, fiecare dintre noi alege într-adevăr în ce corp se naște, cum va fi viața noastră și cu ce oameni ne vom întâlni? Avem cu adevărat posibilitatea de a ne alege propriul viitor? Cum funcționează ciclul sufletului nostru și ce se întâmplă după moarte? Îți este greu să crezi că sufletele își aleg părinții înainte de naștere?

Conform multor culturi antice din lume, sufletele își aleg părinții și familiile cu mult înainte ca acestea să fie concepute pe Pământ.

Cum funcționează acest lucru?

Deși poate fi greu de crezut, fiecare suflet își alege într-adevăr părinții, cu o singură excepție. Dacă un suflet abuzează de darul său al liberului arbitru, atunci el este supus unei influențe puternice a legii cosmice și este transferat prin forța acțiunilor sale anterioare în viața prezentă. Adică viața în care a fost trimis poate fi o lecție pentru faptele sale din trecut. Desigur, niciun suflet nu primește mai mult decât poate duce.

Perioada de dinainte de concepție

Sufletul se naște întotdeauna în corpuri diferite și își alege genul de fiecare dată. El se naște de-a lungul multor alte vieți și poate avea aceiași părinți sau părinți diferiți. De asemenea, el poate alege cu cine planifică să fie și ce oameni întâlnește în viața care va urma. Totul este planificat încă dinainte de concepția noastră la ceea ce se numește “sursă”.

Nu putem ține minte procesul real de luare a deciziilor, dar cu siguranță alegem oamenii cu care urmează să fim înainte de nașterea noastră. Ne folosim timpul de sus pentru a alege lecțiile pe care le vom învăța, viața pe care o vom trăi, părinții și prietenii pe care îi vom avea.

De ce sufletul își alege părinții?

Sufletele se reîncarnează pe Pământ doar dintr-un singur motiv – să învețe și să se dezvolte. Părinții și familia sunt fundamentul vieții noastre și au o influență enormă asupra modului în care se dezvoltă viața noastră, modul în care ne percepem pe noi înșine și pe ceilalți și modul în care luăm decizii în viață. Toate acestea sunt strâns legate de lecțiile de viață pe care le învățăm în timpul șederii noastre pe Pământ. Sufletele își aleg părinții, deoarece acest lucru este necesar pentru misiunea lor pe Pământ.

Noi înșine alegem când și unde ne vom naște

Sufletul tău alege momentul și data nașterii tale, precum și locul nașterii tale. Toate acestea se întâmplă cu mult timp înainte de concepția ta. Deci, întreaga noastră viață este predestinată.

Lecțiile de viață

Lecțiile de viață sunt singurul motiv pentru care sufletele vin pe Pământ din nou și din nou. Uneori, sufletului îi este necesar să se nască într-o anumită regiune sau societate pentru a învăța lecțiile necesare pentru creșterea sa.

De exemplu, dacă într-una dintre încarnările sale, sufletul a experimentat ură sau prejudecată față de ceva anume, este destinat să se nască în aceeași comunitate doar pentru a dezvolta înțelegere, iubire, compasiune și toleranță.

Continuăm să întâlnim aceleași suflete

Atunci când simți că ai întâlnit persoana potrivită, înseamnă că o parte din alegerile sufletului sunt, probabil, îndeplinite. La început, acest lucru poate fi confuz, în special dacă nu înțelegi cum funcționează totul. Cu toate acestea, atunci când experimentezi asta din nou și din nou, totul devine mult mai semnificativ.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!