Chiar daca nu iti dai seama, energiile negative te ataca la tot pasul. Invata cum sa te protejezi de ele!

Chiar daca nu iti dai seama, energiile negative te ataca la tot pasul. Invata cum sa te protejezi de ele!

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2019 in Spiritualitate

Chiar dacă vrei sau nu să crezi, eşti influenţată de energia negativă a celor din jur, iar dacă eşti o fire sensibilă şi empatizezi cu uşurinţă, in momentul în care intri în contact cu foarte multă lume, devii şi mai expusă unei astfel de influenţe.

Ce poţi face în acest caz? Ei bine, lumina atrage energie pozitivă, în timp ce întunericul încurajează influenţa energiei negative. Iată cum te poţi apăra de atacurile energetice:

1. Nu hrăni negativismul

Orice energie negativă acţionează similar unui parazit. Aşadar, grijile, temerile, rezistenţa şi panica nu fac decât să îţi fure energia vitală. Cu cât te concentrezi mai mult asupra aspectelor negative, cu cât le oferi acestora puterea de a te influenţa.

Aminteşte-ţi de fiecare dată că eşti puternică şi concentrează-te asupra bucuriilor din viaţa ta pentru a ţine departe energiile negative.

2. Câştigă energie pozitivă

Odată ce ţi-ai dat seama cum funcţionează energia negativă, trebuie să fii conştientă şi de faptul că există aspecte toxice în viaţa ta, la nivel fizic, emoţional sau mental. Vei avea nevoie de ajutor pentru a te vindeca şi pentru a-ţi curăţa corpul de influenţe toxice.

3. Antrenează-ţi mintea

Simţi că eşti împrăştiată, îţi lipseşte concentrarea şi ai senzaţia că nu eşti cu picioarele pe pământ? Mintea şi gândurile sunt responsabilitatea ta, iar dacă nu ai control asupra lor, le va controla altcineva în locul tău. Ţine-ţi mintea ocupată şi permite-i să se concentreze pe aspecte pozitive.

In loc să analizezi constant problemele, acordă atenţie lucrurilor care funcţionează conform planului. Găseşte aspecte care îţi trezesc entuziasmul şi elimină-le pe cele care îţi dau o stare de anxietate.

4. Alege cu grijă sursele de informare

Dat fiind faptul că suntem constant bombardaţi şi manipulaţi pe toate căile, consumă doar informaţii care îţi oferă o stare de bine şi te încarcă cu energie pozitivă.

5. Fii conştientă de punctele tale slabe

Oricare ar fi slăbiciunile tale, fie la nivel de comunicare, la nivel emoţional sau în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jur, acestea sunt porţi ascunse prin care energia negativă îţi poate influenţa viaţa.

De regulă, cei din jur sunt cei care văd aceste slăbiciuni de care tu poate nu eşti conştientă, aşa că ai face bine să ceri ajutorul, pentru a afla care sunt acele planuri asupra cărora ai nevoie să mai lucrezi pentru a te dezvolta.

6. Nu lăsa energia să stagneze

Medicina tradiţională chineză arată că stagnarea este sursa tuturor bolilor. Dacă vrei să fii sănătoasă, fericită şi pozitivă, nu lăsa energia să stagneze.

Energia poate fi împiedicată şi de spaţiul în care locuieşti. Dacă te înconjori cu lucruri care nu îţi sunt necesare, acestea vor acumula energie care stagnează, dându-ţi o stare de disconfort.

Energiile negative se agaţă de lucruri, aşa că fă ordine în viaţa ta şi în spaţiul în care locuieşti, iar optimismul şi energia pozitivă îţi vor invada fiinţa.

7. Fii un far, nu un burete

Este una dintre cele mai eficiente metode prin care te poţi proteja de energia negativă. Un far care emană lumină în toate direcţiile nu poate fi atins de energia negativă.

Pe de altă parte, dacă te comporţi ca un burete, absorbi toată energia din jur, fie ea bună sau rea. Alege să nu acumulezi tot ce îţi oferă mediul înconjurător, ci să emani energie pozitivă. Fii tu schimbarea pe care îţi doreşti să o vezi la ceilalţi.

Orice formă de rezistenţă se traduce prin energie negativă. Dacă schimbi atitudinea faţă de cursul vieţii, îmbrăţişând schimbarile, energiile negative vor dispărea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!