Cereti si vi se va da. Cautati si veti gasi. Bateti si vi se va deschide – nu astepta toate astea de la altii, cere de la tine, bate la usa sufletului tau si cauta in tine adevarul

Cereti si vi se va da. Cautati si veti gasi. Bateti si vi se va deschide – nu astepta toate astea de la altii, cere de la tine, bate la usa sufletului tau si cauta in tine adevarul

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 September 2018 in De Suflet

Atunci când cauți răspunsuri la întrebările tale este recomandat să întrebi și apoi să fii în liniște. Răspunsurile de dincolo de mintea limitată sunt foarte fine, ca o stare, iar dacă ai radioul gândurilor dat la maximum, este foarte posibil să pierzi răspunsul. Apoi te vei supăra că nu ai primit niciun răspuns.

Liniștește mintea pentru a te putea conecta la Potențialul Divin din interiorul tău. Cum? Învață să respiri corect, conștient. Oricât de ciudat ar putea părea, nu prea știm să respirăm sau o facem foarte haotic. Eu întotdeauna am recomandat respirația în 4 timpi pentru echilibru interior sau expirația ca dublul inspirației ca timp.

Doar în liniște poți afla răspunsuri din interior. Unde te grăbești? De ce faci mai multe decât ai nevoie, de ce te agiți atât de tare? De ce te consumi, fără să te reîncarci. Somnul este ca un fel de sursă de energie de unde corpul tău se încarcă în permanență. În somn, corpul se vindecă. El nu mai poate face asta dacă nu dormi sau ai fel și fel de scenarii mentale atunci când te pui la somn.

Îți spun un secret: creierul tău lucrează toată noaptea pe ultimul gând avut conștient. Tu ce gânduri ai seara când te pui în pat? De recunoștință pentru ziua care se încheie? Constructive pentru ziua ce urmează? Sau din contră: pline de supărare, resentiment, ură și nemulțumire?

Imaginează-ți gândul de seara ca fiind așternutul pe care dormi și, același așternut în care vei trezi dimineață. Da, atunci când adormi cu un gând de frecvență joasă, îți vei începe dimineața exact în acea stare: de nemulțumire, ură, resentimente, neliniște etc. Este valabil și invers. Tocmai din acest motiv este recomandat să avem grijă de gândurile noastre.

Apropo de răspunsuri, lasă seara în seama Sinelui tău întrebarea care te macină și vei vedea că vei afla dimineață răspunsul sau o posibilă soluție, un drum pe care să mergi. Mai departe ține de tine dacă te manifești sau nu pe acea linie de destin. Avem nevoie să ascultăm mai mult, nu doar interiorul nostru, ci și exteriorul. Nu mai suntem prezenți în relațiile noastre și ne mirăm de ce totul e într-un puternic dezechilibru.

Atunci când încredințezi Sinelui întrebarea ta, detașează-te de ceea ce ar vrea mintea limitată să audă. Este posibil ca răspunsul să fie unul negativ sau altul decât pe care-l voiai tu. Având încredere că Sinele știe mai bine ca mintea-ți limitată ce e mai bine pentru tine, reușești să faci această detașare. Așa mi s-a întâmplat și mie cu privire la o relație: deși puteam vizualiza o relație armonioasă, atunci când am predat ideea Sinelui meu Divin răspunsul a venit la mai puțin de 12 ore ca fiind negativ. Și puteam să mă supăr, însă am înțeles că Sinele este nelimitat și că de sus lucrurile se văd altfel. Am acceptat ideea, iar acum sunt foarte mulțumit de ce a fost.

Atunci când te implici, când faci totul cu dedicație și cu dorință reală de a-ți fi în primul rând mai bine ție, nu ai cum să nu primești ceea ce cauți. Întotdeauna cine cere i se va da, cine va bate i se va deschide. Tot ce e nevoie să faci este să vrei. Când vrei, totul se deschide în fața ta. Mai ai nevoie doar să fii prezent și dornic de a experimenta. Întotdeauna cine vrea să cucerească cel mai înalt munte, va ajunge în vârf.

Ai grijă de gândurile tale, de cuvintele pe care le spui pentru că ele toate au rolul de a crea realitatea, de a-ți creiona destinul. Prezența și dorința de a fi în armonie cu tot și toate, mă motivează, și sunt sigur că nu doar pe mine, să fiu responsabil. Vă doresc la fel.

Totul în Univers are un ritm, tot ce dai – primești mai devreme sau mai târziu. Așa că fii dornic să oferi lucruri, gânduri, stări minunate, înalte pentru a le primi înapoi. Totodată, deschide-te înspre a le primi. Nu te închide în carapacea ta. Deschide-ți brațele și primește tot ce ai oferit. Chiar dacă uneori nu este „lăudabil.” Ai nevoie și de astfel de lucruri pentru a înțelege pe viitor ce nu este recomandat să mai faci.

Sursa: Răzvan Danc, astrocercetas.wordpress.com

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!