Cele mai puternice superstitii despre dragoste si relatii!

Cele mai puternice superstitii despre dragoste si relatii!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 September 2018 in Superstitii

Superstițiile nu sunt chiar vorbe-n vânt. O vorbă dreaptă spune că superstițiile pleacă de la un adevăr, iar înțelepciunea populară le-a șlefuit de-a lungul secolelor. Iar cele mai puternice superstiții despre dragoste sunt și cele mai înțelepte.

Iată ce te sfătuiesc cele mai cunoscute superstiții despre dragoste, dacă nu ți-ai găsit perechea sau dacă vrei să păstrezi lângă tine bărbatul iubit. Multe superstiții sunt vechi, dar cu atât mai mult trebuie să ai încredere în ele, pentru că timpul le-a pus deja la încercare.

Cele mai cunoscute superstiții despre dragoste

Cum afli ce bărbat te va iubi

Ca să îl vezi în vis pe bărbatul care ți-e sortit, piaptănă-te de trei ori seara înaintea oglinzii și pune o oglindă sub pernă. Dacă visezi un chip de bărbat, vei știi cum o să arate viitorul tău soț.

Dacă te împiedici pe scări în timp ce urci, se spune că îl vei întâlni curând pe cel care o să-ți fure inima și că o să te îndrăgostești.

Rotește codița unui măr și la fiecare rotire rostește literele în ordinea din alfabet. Litera la care se rupe codița va fi inițiala numelui celui pe care îl vei iubi, spune una dintre cele mai populare superstiții despre dragoste.

Dacă te mănâncă sau ți se zbate buza superioară, se spune că vei primi un sărut sau că vei vorbi în curând cu un bărbat de care te vei îndrăgosti.

Dacă ai mai mulți pretendenți, botează colțurile dormitorului cu numele lor și mergi la culcare. A doua zi, imediat când te trezești, ia aminte la ce colț te-ai uitat prima dată și adu-ți aminte cu ce nume l-ai botezat. Acela e băiatul care te dorește cel mai mult și așteaptă un mesaj de la tine.

Cum să păstrezi dragostea. Sfaturi bune din superstiții

Femeia care bea apă cu busuioc proaspăt cel puțin trei zile la rând în fiecare lună, va rămâne frumoasă și drăgăstoasă și va fi iubită mereu ca la început. Este una dintre cele mai folosite și reale superstiții despre dragoste.

Busuiocul uscat și mărunțit, amestecat cu miere, se ia dimineața pe stomacul gol și de către soție, și de către soț, să rămână dragostea dintre ei vie și puternică.

E bine să îți săruți soțul, primăvara, sub o ramură de măr înflorit. Dacă te sărută atunci cu pasiune, știi că te va iubi toată viața.

Ferește-te să te săruți sau să îți întâlnire cu bărbatul iubit undeva, pe niște scări. Relația voastră nu va dura prea mult, pentru că scările sunt simbolurile unor sentimente trecătoare.

În tradiția orientală, un evantai decorativ, amplasat în dormitor, e peretele de lângă pat, va păstra iubirea și pasiunea dintre cei doi îndrăgostiți.

Aprinde un băț de chibrit și pune-l în scrumieră. Dacă arde tot, te iubește, dacă arde numai pe jumătate, va pleca.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Cele mai interesante superstitii legate de iubire

1. Femeile care se impiedica pe scari in timp ce le urca se vor marita curand. De asemenea, cele care se impiedica de un covor sau de pragul casei cand intr-un loc are loc un eveniment important, isi vor cunoaste logodnicul foarte repede.

2. Se spune ca pentru a visa cum va arata viitorul sot, trebuie sa dormi cu o oglinda sub perna si sa porti hainele cu care dormi pe dos.

3. Ca sa se indragosteasca de tine barbatul la care visezi, e bine sa freci coaja de lamaie sau de portocala de pat.

4. Daca vrei sa afli initiala numelui viitorului tau iubit, trebuie sa invarti un mar pana ii cade codita. In tot acest timp, rosteste literele alfabetului. Litera la care s-a rupt codita este cea cu care incepe numele viitorului partener.

5. In America, pentru ca un cuplu sa fie bine inchegat si sa dureze toata viata, se respecta un obicei destul de ciudat. Barbatul nu are voie sa ceara numarul de telefon al femeii pe care a pus ochii decat dupa trei zile de la care a cunoscut-o.

6. Cuplurile care nu vor sa se desparta nu e bine sa isi demonstreze afectiunea pe scari. Fie ca e vorba de scarile blocului sau scarile exterioare din fata unui monument, iubaretii trebuie sa se abtina de la sarutat.

7. Femeile nu au voie sa isi calce niciodata sosetele atunci cand se intalneste cu barbatul ei. In caz contrar, o va parasi curand.

8. Atunci cand te mananca nasul seara, se spune ca iubitul tau este in pericol.

9. Atunci cand sughiti, gandeste-te la numele persoanei iubite. Daca nu te opriti din sughitat, inseamna ca nu te iubeste asa cum crezi.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!