Cele mai importante adevaruri despre viata si destin pe care ar trebui sa le citim cat mai des! Accepta-le in viata ta si totul se va imbunatati!

Cele mai importante adevaruri despre viata si destin pe care ar trebui sa le citim cat mai des! Accepta-le in viata ta si totul se va imbunatati!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Omul Intelept nu spune tot ce gandeste, de ce spune, gandeste.” – Aristotel

Acestea sunt niste reguli, pe care trebuie sa le citesti in fiecare zi. Daca le vei citi doar acum, le vei uita si n-o sa te ajute cu nimic. Afiseaza-le pe perete in camera ta si schimba-ti viata spre bine.

1. Fiecare dintre noi atrage ceea iubeste, asteapta si se teme, pentru ca acestea sunt lucrurile pe care se concetreaza. Destinul nu ofera nimic in plus. El este generos, doar trebuie sa stii ce-ti doresti.

2. Oamenii tind spre armonie, dar pentru a o obtine, trebuie s-o gasesti mai intai in interiorul tau.

3. Cu totii venim in lumea asta de nicaieri si plecam nicaieri.

4. Nu aborda niciodata o parere straina ca pe un adevar in ultima instanta. Nu poti fi bun pentru toti. Nu-i lasa sa te domine.

5. Lumea din jurul nostru e neutra. Noi o facem buna sau rea.

6. Accepta-te asa cum esti si vei putea incepe o viata implinita.

7. Este foarte greu sa rezisti in fata gandurilor negative. Alege un gand, pe care-l sa-l distrugi, si tot lantul de ganduri toxice va ceda.

8. Daca te cuprinde o dorinta puternica de a avea ceva, inseamna ca nu-ti recunosti propriile capacitati si calitati. Uita-te mai bine la tine, poate tu ai mai mult decat iti doresti.

9. Pe oameni ii irita la altii, ceea ce au si ei. Alti oameni pot fi niste oglinzi pentru noi. Atunci ei se pot cunoaste cu adevarat.

10. Trebuie sa intelegi ca lumea nu este facuta doar pentru placeri si ca asteptarile noastre nu intotdeauna se indeplinesc. Fa bine – doar asa vei putea aprecia si binele facut de altii.

11. Viata este constituita din contrarii. Pe cineva iubim, pe altcineva uram. Pierdem si obtinem, ne despartim, ne intalnim. Asta inseamna armonie si echilibru, asta trebuie sa gasesti.

12. Omul incearca sa-si schimbe viata, dar este impiedicat de stereotipuri si obiceiuri. De aceea schimbarile sunt lente si dureroase.

13. Noul intotdeauna presupune distrugerea vechiului. Insa acolo unde e distrus, trebuie sa cureti si sa te aduni cu puteri, timp si cunostinte pentru a putea construi ceva nou. Altfel nu risca sa strici, ai putea sa contruiesti ceva mai ingrozitor.

14. In viata intotdeauna este o alegere. Uneori ea consta in imposibilitatea de a alege. Lumea ofera multe oportunitati, doar ca atunci cand obtinem ceva, pierdem altceva.

15. Viata intotdeauna te impune sa rezolvi sarcinile, pe care eviti sa le rezolvi. Nu poti sa te ascunzi de ele.

16. Tinzi spre schimbari? Atunci uita de pasivitate. Din cauza ei pierzi sansele oferite de soarta. Noteaza-ti traiectoria si punctul final. Pentru a ajunge acolo trebuie sa pornesti la drum.

17. In viata nu exista satisfactie absoluta. Ea intotdeauna este limitata de perceptia noastra asupra lumii.

18. Daca nu vei cere nimic de la viata, ea nimic nu-ti va oferi. Daca vei cere ceva foarte evaziv si darul va fi la fel. Intotdeauna trebuie sa-ti formulezi concret dorintele.

19. Daca vezi ca nu poti sa atingi un scop, concentreaza-te pe alte scopuri si mai apoi revino la primul.

20. Ceea ce se aseamana se atrage. Nu exista nimic intamplator. Noi nu intotdeauna ii atragem pe oamenii care ii vrem, dar pe cei care sunt ca noi.

21. Daca omul se teme tot timpul sa greseasca, in acest fel, fara sa banuiasca, el face cea mai mare greseala din viata sa.

22. In viata asta trebuie sa platesti pentru toate. Dar cea mai scumpa este inactiunea. Uneori o vezi doar la sfarsitul vietii.

23. Pentru a merge pe o alta cale, trebuie sa te opresti si sa schimbi directia.

24. Pentru a obtine ceea ce-ti doresti, nu este suficient sa ai doar o dorinta – trebuie sa ei o decizie. Doar in acest caz va aparea si posibilitatea.

25. Totul incepe de la o pustietate, pe care trebuie s-o umpli.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!