Cele mai frumoase si sincere sfaturi de viata de la actorul Keanu Reeves – “1. Deschide ochii și bucură-te de tot ceea ce este frumos în jurul tău”

Cele mai frumoase si sincere sfaturi de viata de la actorul Keanu Reeves – “1. Deschide ochii și bucură-te de tot ceea ce este frumos în jurul tău”

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Asta este singurul moment pe care îl ai.” — Osho

Keanu Reeves este un exemplu pentru multă lume. A demonstrat că celebritatea nu întotdeauna te face să uiți de lucruri simple și adevărate. Pe lângă faptul că e un actor bun, acesta uimește și prin gândurile sincere pe care le transmite fanilor săi.

Așadar, 11 citate de viață oferite de Keanu Reeves.

1. Deschide ochii și bucură-te de tot ceea ce este frumos în jurul tău

În una din postările sale, Keanu Reeves vorbește despre cât de ușor este pentru cineva să se piarda în rutină și în probleme. Oamenii uită să se mai bucure de lucrurile mici din viața lor. Mai mult, el i-a blamat și pe cei care își petrec prea mult timp pe rețelele de socializare și nu fac nimic în viața reală. Actorul a scris despre ceea ce îl face fericit și despre cât de important este să descoperi bucuria în lucrurile mici.

2. Învață să cîștigi suficienți bani, dar încearcă să trăiești modest

Banii nu aduc fericirea, trebuie să înveți să trăiești modest, spunea Keanu în unul din mesaje. Sănătatea este mult mai importantă. Sunt foarte multe momente în care actorul preferă să doneze bani sau să facă alți oameni fericiți. El consideră că nu este o rușine să ai o viață simplă.

3. Este important să ai o viață autentică

Keanu Reeves a recunoscut că îi este foarte simplu să interpreteze diferite roluri, dar în viața de zi cu zi el crede că este foarte important să nu poarte măști. Rolurile nu se mai pot inversa, iar problemele sunt reale. La fel și sentimentele. Așa că nu ezita să iubești cu adevărat și, nu în ultimul rând, să fii sincer cu tine însuti.

4. Bucură-te de lucrurile mici

Actorul a recunoscut că este foarte fericit în momentul în care se bucură de mâncarea preferată. Viața nu trebuie luată prea în serios, așa că învață să te bucuri de fiecare lucru pe care îl faci.

5. Fii recunoscător pentru fiecare experiență pe care o trăiești

Fiecare întâmplare prin care treci te definește ca persoană, așa că trebuie sa fii fericit pentru tot ceea ce ți se petrece zi de zi, chiar dacă uneori nu este foarte plăcut. Așa vei deveni o persoană mai puternică.

6. Viața ta nu trebuie să depindă de o mașină

Keanu Reeves circulă foarte mult cu metroul. Actorul este de părere că viața unei persoane nu trebuie să depindă de o mașină, așa că preferă să apeleze la mijloacele de transport în public sau să meargă pe jos.

7. Arată respect față de alte persoane

Actorul a mărturisit într-o altă postare că a fost educat să se gândească mereu la cei din jurul lui. Învață să bați la ușă de fiecare dată când urmează să intri într-o încăpere, salută-i pe toți cei pe care-i întâlnești și, dacă este cazul, cedează scaunul unei persoane mai în vârstă. Formele de politețe sunt și ele importante, iar gesturile de zi cu zi, cum ar fi să deschizi ușa cuiva, te vor ajuta să câștigi respectul persoanelor din jurul tău.

8. Iubește-ți viata, chiar și atunci când treci prin perioade dificile

Keanu Reeves a scris recent despre viața ta, spunând că foarte multe persoane știu cine este, dar foarte puțini îi cunosc povestea. Viața lui nu a fost deloc una ușoară. Când avea trei ani tatăl sau a plecat de acasă, apoi a învățat în patru licee diferite și a avut probleme din cauza faptului că era dislexic. La vârsta de 23 de ani i-a murit cel mai bun prieten. În 1998 s-a căsătorit cu Jennifer Syme, care a rămas însărcinată, dar primul lor copil a murit înainte de naștere. La 18 luni după aceea soția lui a murit într-un accident de mașină. Sora lui a fost bolnava de leucemie, iar actorul i-a plătit toate tratamentele. Mai târziu, Keanu Reeves a donat 70% din banii câștigați pentru rolul din Matrix unui spital care tratează bolnavii de leucemie. Așadar, Keanu a spus că oricine poate trece peste greutățile vieții. Pentru că viața este frumoasă!

9. Iubește arta

Poate că acest sfat nu ar trebui să aiba legatură cu lista de citate de viață, dar în mod sigur te poate ajuta să ai o viață mai frumoasă. Keanu Reeves consideră că arta îi apropie pe oameni. Prin artă, poți să întâlnești foarte mulți oameni care au o inimă bună și intreaga lume poate deveni un loc mai bun.

10. Iubește

Nu este prea plăcut să te îndrăgostești de cineva și sentimentul să nu fie reciproc, dar este o experiență pe care trebuie să o trăiești. Iubirea te face să devii o persoană mai bună.

11. Trăiește-ți viața la maxim

Actorul a povestit despre mama unui prieten, o femeie care a avut o alimentație sănătoasă, a făcut sport și a evitat expunerea la soare. Acum, la vârsta de 76 de ani, se luptă cu cancerul de piele și osteoporoza. A dat și exemplul unei persoane care nu a ținut cont de regulile de alimentație și nu a avut un stil de viață foarte sănătos, dar la vârsta de 81 de ani are un organism mai sănătos decât al unei persoane mai tinere. Astfel, Keanu a dat de înțeles că cel mai important este să-ți traiesti viața din plin și să te bucuri de fiecare experiență așa cum este ea.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!