Cele mai frumoase sfaturi care iti vor crest optimismul si increderea in tine! “Bucura-te de viata acum. Fa tot ce-ti trece prin cap. Nu astepta ca timpul sa treaca si sa ajungi la o varsta la care nu mai poti face nimic.”

Publicitate

“A juca rolul de suflet caritabil li se potriveste doar celor carora le e frica sa ia vreo atitudine in viata. Totdeauna e mai usor sa crezi in propria ta bunatate decat sa-i infrunti pe ceilalti si sa lupti pentru drepturile tale. Totdeauna e mai usor sa-ti auzi o jignire si sa nu raspunzi cu aceeasi moneda decat sa ai curajul de a te angaja intr-o lupta cu cineva mai puternic.” – Paulo Coelho;

Cartile Reginei Brett au fost publicate in peste 24 de tari, iar materialele ei inspirationale apar in mod regulat in Plain Dealer. In cartile sale, femeia ofera lectii de viata practice, insa minunate, pentru a ii ajuta pe oameni sa vada umorul si sa isi regaseasca optimismul in multe momente dificile.

Bucura-te de viata acum. Fa tot ce-ti trece prin cap. Nu astepta ca timpul sa treaca si sa ajungi la o varsta la care nu mai poti face nimic.

Regina a crescut un copil de una singura timp de 18 ani in timp ce se straduia sa gaseasca partenerul potrivit in viata si in timp ce isi vindeca inima dupa o copilarie dificila. S-a luptat si a biruit cancerul de san la 41 de ani, iar lectiile de viata pe care le impartaseste in cartile sale reflecta ce a invatat ea.

De citit si de dat mai departe!

1. Totul se schimba cand tu te schimbi.

2. Cum te striga oamenii depinde de ei. Cum le raspunzi acestora depinde de tine.

3. Chiar si greselile iti apartin.

4. De cele mai multe ori, singura persoana care sta in calea ta esti chiar tu.

5. Atunci cand lucrruile se destrama, ar putea cadea la locul lor.

6. Alegerea, nu sansa, determina destinul tau.

7. In loc sa incerci sa fii cel mai bun din lume, fii cel mai bun pentru lume.

8. Nu confunda valoarea ta cu munca pe care o faci.

9. In loc sa planifici o viata mai buna, incepe sa traiesti.

10. Lumea are nevoie de oameni care sunt pe deplin vii.

11. Aprinde lumina sufletului tau indiferent de cat de intunecata este lumea in care esti.

12. Cand ai indoieli, fa urmatorul pas mic.

13. Viata nu este corecta, insa este frumoasa.

14. Scapa de tot ce nu este util, frumos sau nu iti aduce fericire.

15. Cand vine vorba de ciocolata, rezistenta este inutila.

16. Viata este prea scurta pentru a pierde timpul urand pe cineva.

17. Daca vrei sa te indoiesti de ceva, indoieste-te de indoielile tale.

18. Doar pentru ca cineva nu este pe calea tu, nu inseamna ca este pierdut.

19. Pentru a afla cine esti, elibereaza-te de ceea ce nu esti.

Publicitate

20. Arde lumanari, dormi in cearceafuri fine si poarta lenjerie de lux. Nu le pastra pentru ocazii speciale: astazi este o zi speciala!

Iată o serie de adevăruri incredibile care te vor susține în calea autodezvoltării:

1. Acumularea cunoștințelor nu-ți garantează succesul, așa cum o face capacitatea de realizare a acestora prin experiență.

2. Ideea bună, fără a fi verbalizată și aplicată, nu reprezintă nimic!

3. Posibilitățile nu trebuie căutate, ci create.

4. Întâmplările neplanificate ne influențează viața doar cu 10%, celelalte 90% sunt dictate de reacția noastră la acest gen de întâmplări.

5. Ceea ce e început astăzi, nu va mai putea fi cu adevărat finalizat mâine, de aceea nu trebuie să procrastinăm niciodată.

6. Așteptând circumstanțele perfecte pentru a vă realiza planurile, puteți ajunge la nimic.

7. Atât timp cât veți continua să faceți ceea ce v-ați obișnuit să faceți, veți primi doar ceea ce v-ați obișnuit să primiți.

8. Nu trebuie să-ți fie frică de schimbări. În majoritatea cazurilor, ele se întâmplă exact atunci când trebuie să se întâmple.

9. Disciplina e necesară în cazurile în care trebuie să alegeți dintre ceea ce vă doriți să faceți cu adevărat și ceea ce vă doriți să faceți la moment.

10. Cu cât mai complicat e drumul, cu atât mai răsunător va fi succesul în final.

11. Vremurile grele nu pot dura veșnic, însă dacă omul își creează problemele de sine stătător, asta e pentru totdeauna.

12. Existența unui plan imperfect e mai bună decât lipsa lui.

13. Întâi de toate, trebuie să înveți să spui DA, acest lucru îți va deschide mai multe posibilități de manifestare și te va ajuta să-ți determini scopul. Dar odată ce ești sigur că l-ai găsit, trebuie să înveți să spui NU, pentru a limita pătrunderea oricărui obstacol în calea ta spre realizare a scopului.

14. Există foarte multe lucruri despre care nu știi nimic, sau despre care ți-ai formulat o părere greșită. Nu te grăbi să anunți tuturor despre cât de profunde sunt convingerile tale.

15. A fi fericit și a avea succes sunt două lucruri absolut diferite.

16. Succesul – nu înseamnă dominație asupra celorlalți, ci dominație asupra propriului potențial.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Afla daca numarul de telefon iti aduce noroc sau iti poarta ghinion in viata

Publicitate

Nu am uitat nici acum primul meu număr de telefon, care se termina exact cu data zilei în care am apărut pe lume. Poate a fost doar o coincidenţă, însă întotdeauna am încercat să interpretez semnele care mi-au ieşit în cale. Ce-ar fi dacă numărul tău de telefon ar putea să îţi dezvăluie destinul?

Dacă ești tentată să crezi că numerologia este un simplu joc, află că cifrele pot spune multe lucruri despre personalitatea ta şi despre evenimentele pe care le vei trăi în viitor. Pentru a afla ce număr îţi guvernează norocul, trebuie să aduni cifrele care formează numărul de telefon. Adună și cifrele din rezultat până ce obții un număr de la 1 la 9.

Cifra 1

Dacă ai adunat toate cifrele şi rezultatul a fost 1, înseamnă că eşti o persoană ambiţioasă şi hotărâtă, care vrea cu orice preţ să fie pe primul loc. De asemenea, îţi place să influenţezi viaţa celor din jur şi îţi spui întotdeauna punctul de vedere. Din această cauză, s-ar putea să ai foarte mulţi duşmani, persoane rău intenţionate care te vor invidia. Această cifră îţi va aduce noroc pe plan profesional, însă nu şi în dragoste.

Cifra 2

Este cifra ideală pentru cei care îşi caută jumătatea şi care visează la o iubire ideală. Ea îţi va spori puterea de seducţie şi te va ajuta să îţi cunoşti foarte bine partenerul. Se poate ca destinul tău să fie presărat cu suişuri şi coborâşuri, însă acest lucru nu trebuie să te sperie. Doar cu ajutorul intuiţiei şi al încrederii de sine vei reuşi să treci peste toate obstacolele.

Cifra 3

Cifra 3 este destinată persoanelor pline de viaţă, care acţionează din impuls, fără să se gândească la consecinţe. Dacă simţi că aceasta îţi influenţează destinul, înseamnă că eşti o persoană misterioasă şi ai multe lucruri de spus în viaţă. Pe parcursul vieții tale, vei întâlni mentori care te vor călăuzi şi îţi vor da cele mai bune sfaturi.

Cifra 4

Este o cifră care simbolizează perfecţiunea. Reprezintă putere, altruism şi bunătate. Asta înseamnă că eşti o persoană care îi pune pe ceilalţi pe primul loc şi încearcă întotdeauna să le ofere ajutor. Viaţa te va răsplăti, aşa că vei avea unele satisfacţii pe plan amoros sau, de ce nu, în carieră. E posibil să te îndrăgosteşti aşa cum n-ai mai făcut-o niciodată sau să trăieşti aventura vieţii tale.

Cifra 5

Publicitate

Este cifra perfectă pentru persoanele curioase, care îşi doresc să descopere lumea şi să călătorească. Simbolistica sa se învârte în jurul schimbărilor şi inovaţiei, motiv pentru care vei avea parte de foarte multe surprize pe traseul destinului tău. Totuşi, prea multă spontaneitate s-ar putea să îi deranjeze pe cei din jur.

Cifra 6

Deşi au existat numeroase polemici cu privire la simbolistica cifrei 6 sau a triplei repetări, se pare că aceasta nu are nicidecum o însemnătate demonică sau magică, ci una cât se poate de firească. Cifra este destinată persoanelor muncitoare, responsabile, care se implică în tot ceea ce fac şi care nu obişnuiesc să se sperie de provocările vieţii. Dacă eşti guvernată de această cifră, se poate să ai o viaţă liniştită, fără prea multe evenimente majore.

Cifra 7

Dacă destinul tău stă sub semnul cifrei 7, înseamnă că eşti o persoană creativă, talentată, cu veleităţi artistice, care pune sentimentele înaintea raţiunii. Ţi-ai construit propriul univers, în care te simţi confortabil şi nu îţi place să fii constrânsă să faci altceva. Vei cunoaşte succesul în carieră, însă doar dacă vei face ceea ce îţi place. Pe plan sentimental, partenerul nu va reuşi niciodată să te înţeleagă cu adevărat, motiv pentru care te vei simţi foarte singură.

Cifra 8

Dacă destinul tău este guvernat de cifra 8, înseamnă că ai noroc la bani, căci aceasta simbolizează infinitul, prosperitatea şi câştigul. Vei fi un om mai bogat numai dacă vei şti să şi dăruieşti din ceea ce ai. Cifra 8 atrage norocul de partea ta, mai ales pe plan profesional, acolo unde posibili parteneri îşi vor dori să colaboreze cu tine. Simţul tău practic şi charisma pe care o ai te vor transforma într-o persoană demnă de apreciat.

Cifra 9

Se spune că cifra 9 nu este una dintre cele mai norocoase, asta pentru că ea aduce veşti triste celui pe care îl guvernează. Dacă viaţa ta nu a fost uşoară până acum sau ai avut de înfruntat multe probleme sau chiar pericole, înseamnă că blestemul ei te va urmări. Ea nu îţi va aduce prosperitate şi nici noroc în dragoste, fiind încărcată cu o puternică energie negativă. Totuşi, ţine minte că deciziile pe care le iei de-a lungul vieţii pot schimba radical traiectoria destinului tău.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Numerologie
Sfaturi