Cele mai frumoase sfaturi care iti vor crest optimismul si increderea in tine! “Bucura-te de viata acum. Fa tot ce-ti trece prin cap. Nu astepta ca timpul sa treaca si sa ajungi la o varsta la care nu mai poti face nimic.”

Cele mai frumoase sfaturi care iti vor crest optimismul si increderea in tine! “Bucura-te de viata acum. Fa tot ce-ti trece prin cap. Nu astepta ca timpul sa treaca si sa ajungi la o varsta la care nu mai poti face nimic.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 March 2019 in Dezvoltare Personala

“A juca rolul de suflet caritabil li se potriveste doar celor carora le e frica sa ia vreo atitudine in viata. Totdeauna e mai usor sa crezi in propria ta bunatate decat sa-i infrunti pe ceilalti si sa lupti pentru drepturile tale. Totdeauna e mai usor sa-ti auzi o jignire si sa nu raspunzi cu aceeasi moneda decat sa ai curajul de a te angaja intr-o lupta cu cineva mai puternic.” – Paulo Coelho;

Cartile Reginei Brett au fost publicate in peste 24 de tari, iar materialele ei inspirationale apar in mod regulat in Plain Dealer. In cartile sale, femeia ofera lectii de viata practice, insa minunate, pentru a ii ajuta pe oameni sa vada umorul si sa isi regaseasca optimismul in multe momente dificile.

Bucura-te de viata acum. Fa tot ce-ti trece prin cap. Nu astepta ca timpul sa treaca si sa ajungi la o varsta la care nu mai poti face nimic.

Regina a crescut un copil de una singura timp de 18 ani in timp ce se straduia sa gaseasca partenerul potrivit in viata si in timp ce isi vindeca inima dupa o copilarie dificila. S-a luptat si a biruit cancerul de san la 41 de ani, iar lectiile de viata pe care le impartaseste in cartile sale reflecta ce a invatat ea.

De citit si de dat mai departe!

1. Totul se schimba cand tu te schimbi.

2. Cum te striga oamenii depinde de ei. Cum le raspunzi acestora depinde de tine.

3. Chiar si greselile iti apartin.

4. De cele mai multe ori, singura persoana care sta in calea ta esti chiar tu.

5. Atunci cand lucrruile se destrama, ar putea cadea la locul lor.

6. Alegerea, nu sansa, determina destinul tau.

7. In loc sa incerci sa fii cel mai bun din lume, fii cel mai bun pentru lume.

8. Nu confunda valoarea ta cu munca pe care o faci.

9. In loc sa planifici o viata mai buna, incepe sa traiesti.

10. Lumea are nevoie de oameni care sunt pe deplin vii.

11. Aprinde lumina sufletului tau indiferent de cat de intunecata este lumea in care esti.

12. Cand ai indoieli, fa urmatorul pas mic.

13. Viata nu este corecta, insa este frumoasa.

14. Scapa de tot ce nu este util, frumos sau nu iti aduce fericire.

15. Cand vine vorba de ciocolata, rezistenta este inutila.

16. Viata este prea scurta pentru a pierde timpul urand pe cineva.

17. Daca vrei sa te indoiesti de ceva, indoieste-te de indoielile tale.

18. Doar pentru ca cineva nu este pe calea tu, nu inseamna ca este pierdut.

19. Pentru a afla cine esti, elibereaza-te de ceea ce nu esti.

20. Arde lumanari, dormi in cearceafuri fine si poarta lenjerie de lux. Nu le pastra pentru ocazii speciale: astazi este o zi speciala!

Iată o serie de adevăruri incredibile care te vor susține în calea autodezvoltării:

1. Acumularea cunoștințelor nu-ți garantează succesul, așa cum o face capacitatea de realizare a acestora prin experiență.

2. Ideea bună, fără a fi verbalizată și aplicată, nu reprezintă nimic!

3. Posibilitățile nu trebuie căutate, ci create.

4. Întâmplările neplanificate ne influențează viața doar cu 10%, celelalte 90% sunt dictate de reacția noastră la acest gen de întâmplări.

5. Ceea ce e început astăzi, nu va mai putea fi cu adevărat finalizat mâine, de aceea nu trebuie să procrastinăm niciodată.

6. Așteptând circumstanțele perfecte pentru a vă realiza planurile, puteți ajunge la nimic.

7. Atât timp cât veți continua să faceți ceea ce v-ați obișnuit să faceți, veți primi doar ceea ce v-ați obișnuit să primiți.

8. Nu trebuie să-ți fie frică de schimbări. În majoritatea cazurilor, ele se întâmplă exact atunci când trebuie să se întâmple.

9. Disciplina e necesară în cazurile în care trebuie să alegeți dintre ceea ce vă doriți să faceți cu adevărat și ceea ce vă doriți să faceți la moment.

10. Cu cât mai complicat e drumul, cu atât mai răsunător va fi succesul în final.

11. Vremurile grele nu pot dura veșnic, însă dacă omul își creează problemele de sine stătător, asta e pentru totdeauna.

12. Existența unui plan imperfect e mai bună decât lipsa lui.

13. Întâi de toate, trebuie să înveți să spui DA, acest lucru îți va deschide mai multe posibilități de manifestare și te va ajuta să-ți determini scopul. Dar odată ce ești sigur că l-ai găsit, trebuie să înveți să spui NU, pentru a limita pătrunderea oricărui obstacol în calea ta spre realizare a scopului.

14. Există foarte multe lucruri despre care nu știi nimic, sau despre care ți-ai formulat o părere greșită. Nu te grăbi să anunți tuturor despre cât de profunde sunt convingerile tale.

15. A fi fericit și a avea succes sunt două lucruri absolut diferite.

16. Succesul – nu înseamnă dominație asupra celorlalți, ci dominație asupra propriului potențial.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!