Cele mai frumoase momente din viata pe care cu siguranta nu le vei uita!

Cele mai frumoase momente din viata pe care cu siguranta nu le vei uita!

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 December 2019 in Viata

“Invata din greselile altora, nu poti trai destul pentru a le face pe toate.” – Anna Eleanor Roosevelt

Iata care sunt cele mai frumoase momente din viata

Cand am invatat sa merg pe bicicleta…

Sentimentul de a invata sa mergem pe bicicleta este nepretuit pentru fiecare dintre noi. Incercand cu greu sa ne mentinem echilibrul pe monstrul de fier si sa dam din pedale este un act de curaj care ne lasa, cel putin la inceput, cu numeroase semne pe corp. Totusi, in momentul in care reusim si inaintam usor, usor pe bicicleta (fara sa cadem), viata noastra se schimba. Acum detinem o abilitate pe care nu o vom uita niciodata si care poate fi folositoare oricand. Acum mergem pe bicicleta.

Cand am iubit prima data in viata…

Prima dragoste nu se uita niciodata. O putem avea la gradinita, in prima zi de scoala sau mai tarziu in viata, insa prima iubire este intotdeauna neconditionata, sincera si pura. Atunci cand ne simtim sufletul atins intaia oara in viata simtim ca plutim, nimeni si nimic nu ne mai sperie. Cu siguranta amintirile ce ne napadesc dupa prima dragoste vor avea mereu un loc special in inima noastra.

Primul sarut din viata mea…

Cu siguranta ca primul sarut este un moment special in viata noastra, mai ales pentru noi, fetele. Emotiile resimtite atunci cand am atins buzele de cele ale persoanei iubite ne vor ramane intiparite in memorie pentru totdeauna. Viata ne va oferi multe amintiri frumoase legate de persoana iubita, insa niciuna nu se va compara cu primul sarut.

Cand am absolvit…

Absolvirea este un moment unic in viata pentru fiecare individ. Ea marcheaza o noua etapa din viata pentru fiecare dintre noi, scoate la iveala un nou eu ce va avea parte de numeroase oportunitati si impliniri!

Primul salariu…

Atunci cand putem, in sfarsit, sa ne castigam singuri existenta in viata realizam care ne este de fapt potentialul. Indiferent de suma de bani pe care o castigam pentru prima data, atunci cand primim salariul pentru intaia data simtim exaltare, bucurie, entuziasm. Cu siguranta acea zi ne va ramane pentru totdeauna in memorie, dar si in suflet!

Ziua nuntii mele!

Pregatirile, cumparaturile, ultimele zile in pielea unei burlacite, emotiile, dragostea. Toate au loc inainte de ziua nuntii, iar cand aceasta soseste, entuziasmul si fericirea pe care le simtim ne ajung in suflet si nu mai pleaca de acolo niciodata. Casatoria ne schimba ca persoane, ne ajuta sa ne maturizam armonios si sa intelegem ce semnifica relatiile cu adevarat. Casatoria este un moment unic in viata noastra, este momentul cand ne unim cu celalalt in fata lui Dumnezeu si a prietenilor si familiei.

Cand mi-am tinut bebelusul in brate pentru prima data in viata…

Bucuria pe care o resimtim in suflet atunci cand ne tinem pentru prima data copilul in brate poate fi cu greu descrisa in cuvinte! Entuziasmul pur, insa si teama de a nu face vreo miscare gresita gandindu-ne ca fiinta care a crescut in pantecul nostru depinde complet de noi intreaga viata sunt sentimente ce ne vor coplesi de fiecare data cand ne vom aduce aminte de momentul unic al nasterii luminii ochilor nostri!

Prima data cand copilul meu a facut pentru prima data ceva…

Nu putem uita toate momentele speciale din viata noastra cand copilul a invatat sa faca un lucru nou. Prima oara cand a spus “mama” si “tata”, prima oara cand ne-a privit in ochi si ne-a zambit, prima oara cand a invatat sa mearga, prima sa aniversare… Clipele petrecute alaturi de familie si primii pasi in viata ai bebelusului nostru sunt o lista interminabila si nepretuita de amintiri frumoase pe care le vom purta mereu in suflet!

“Viata nu trebuie aratata asa cum este, ci asa cum o vezi in vis.” – Anton Pavlovici CehovDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!