Cele mai frumoase citate de la cele mai puternice femei ale lumii

Cele mai frumoase citate de la cele mai puternice femei ale lumii

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 October 2018 in Citate

Pe noi toate vorbele înţelepte de mai jos ne-au inspirat aşa că ne dorim să aibă acelaşi efect şi asupra ta, să te inspire să lupţi pentru a atinge succesul!

“Cred în roz. Cred că râsul este cea mai bună metodă de a arde caloriile. Cred în sărut, în sărutul pasional. Cred în a fi puternic atunci când e greu. Cred că femeile cele mai frumoase sunt femeile fericite. Cred că mâine este o nouă zi şi cred în miracole.”

Audrey Hepburn

“Nu ţine lângă tine oameni care te trag în jos. Ai încredere în instinctele tale…relaţiile bune te fac să te simţi bine. Şi nu este vorba doar despre omul cu care te căsătoreşti, e vorba şi despre prietenii pe care ţi-i alegi.”

“Una dintre lecţiile cu care am crescut este să rămâi mereu sinceră cu tine însăţi şi să nu îi permiţi nimănui să te distragă de la îndeplinirea obiectivelor tale. De aceea, când sunt atacată pe nedrept nu acord nicio importanţă subiectului pentru că ştiu cine sunt.”

“Ar trebui să avem întotdeauna 3 prieteni în viaţă: unul care merge înaintea noastră, pe care îl admirăm şi urmăm; unul care merge alături de noi, care ne este alături fiecare pas al călătoriei; cel de-a treilea este cel care merge în urma noastră şi pe care îl tragem în faţă odată ce drumul este sigur.”

Michelle Obama (Prima Doamnă a S.U.A.)

”Dilema nu este dacă ne putem schimba ci dacă ne putem schimba îndeajuns de repede.”

Angela Merkel (Cancelarul Germaniei)

”Probabil cea mai proastă calitate a mea este că devin extrem de pasionată de ceea ce cred eu că este corect.”

”Femeile sunt cel mai mare izvor de talent neexplorat din lume.”

Hillary Clinton (fostă Primă Doamnă a S.U.A., actual om politic )

”Alegerile pe care le facem sunt cele care ne caracterizează cel mai bine, mai mult decât o fac abilităţile noastre.”

”Avem nevoie de foarte mult curaj să luăm atitudine în faţa inamicilor şi de cel puţin la fel de mult pentru a o face în faţa prietenilor.”

J.K. Rowling (autorul seriei Harry Potter)

“Poţi să ai tot ce îţi doreşti doar că nu tot odată.”

“Toată lumea vrea să meargă cu tine cu limuzina dar ceea ce cauţi tu este pe acel cineva care să ia autobuzul cu tine atunci când limuzina se strică.”

“Dacă un bărbat te doreşte nimic nu o să îl poată ţine departe de tine. Dacă nu te vrea, nu o să îl facă nimic să rămână lângă tine.”

“Adevărata integritate este aceea când faci lucrul corect ştiind că nimeni nu o să ştie că ai făcut-o.”

Oprah Winfrey (producător, realizator tv, propietarul companiei media OWN, filantropist, actriţă)

“Defineşte succesul în termenii tăi, obţine-l după regulile tale şi construieşte-ţi o viaţă decare să fii mândră”

Anne Sweeney (Preşedintele companiei Walt Disney)

“Uneori nu te mai vezi clar până nu te priveşti prin ochii celolrlalţi.”

“Atunci când îţi asumi riscuri înveţi că vor fi momente în care vei avea succes şi momente în care vei eşua şi că ambele sunt la fel de importante.”

Ellen DeGeneres (gazda propriului show tv de suces, actor de stand-up comedy)

”Am făcut întotdeauna ceva ce nu eram pregătită să fac. Cred că doar aşa poţi să evoluezi. Sunt acele momente în care gândeşti că nu crezi că ai să reuşeşti dar mergi tot înainte şi în cele din urmă ai să reuşeşti.”

Marissa Mayer (CEO Yahoo)

“Ca lider sunt dură cu mine însămi şi ridic standardele pentru toată lumea; cu toate astea sunt şi foarte grijulie pentru că vreau ca oamenii să ajungă să exceleze în ceea ce fac şi să aspire să fie în locul meu în viitor.”

Indra Nooyi (CEO PepsiCo)

“Trebuie să acceptăm că nu o să luăm întotdeauna deciziile corecte, că o să o dăm în bară major uneori şi să înţelegem că eşecul nu este opus succesului ci o parte din el.”

”Curajul este ca un muşchi. Ştiu din propria experienţă că devii mai curajoasă pe măsură ce îl lucrezi.”

Arianna Huffington (Editor şef al publicaţiei Huffington Post)

Dacă mai ştii şi alte citate inspirante te rugăm să ni le împărtăşeşti mai jos, într-un comentariu.

Sursa: cosmopolitan.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!