Cele 5 mistere sacre ale feminității explicate de un psiholog

Cele 5 mistere sacre ale feminității explicate de un psiholog

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 February 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Oana S., psiholog cu 11 ani de experiență și pregătire transformativă în întreaga lume, explică misterele sacre ale feminității. „Feminitatea reprezintă mai mult decât a fi o femeie frumoasă. Aceasta este o stare clar vizibilă atunci când ne simțim bine în pielea noastră sau când suntem îndrăgostite. Feminitatea este esența a ceea ce sunt ca femeie, ceea ce aleg să cultiv în fiecare zi din viața mea și ceea ce are sens pentru mine ”, subliniază Oana.

Esențiale sunt:

Esența – O femeie ar trebui să fie ea însăși, nu să încerce să introducă o imagine sau să aibă comportamente care nu reprezintă de fapt esența ei, ci sunt pur și simplu moderne sau populare. Dacă își pierde misterul, devine previzibilă. Când o femeie își permite să arate ceea ce nu este, ea dispare singură.

Frumusețea și stima de sine – Ritualurile de înfrumusețare sunt un mijloc de a transpune o femeie într-o persoană prin care dorește să transmită un mesaj. Mesajul este declarația acestei femei despre natura ei. Să ai grijă de aspectul tău este unul dintre modurile în care o femeie își poate găsi feminitatea. Dar stima de sine este, de asemenea, o grijă pentru suflet – fără ea, corpul nu poate radia frumusețe, indiferent de câte creme aplicați deasupra.

Autoevaluare – Ce crezi tu despre tine, cum te percepi tu însuți, cât de autentică și curajoasă ești și cum te autoevaluezi este cel mai important lucru. Oglinda reflectă modul în care te simți. Când vom găsi strălucire și armonie în ochi, care sunt oglinda sufletului, oglinda fizică va picta o imagine frumoasă.

Intuiția – a fi feminină este un proces continuu de inovare si redescoperire. Apoi, atunci când o femeie este în contact strâns cu instinctul și intuiția ei, ea radiază constant unicitate și frumusețe. Imaginea care apare surprinde ochiul observatorului și îl face curios și intrigat.

Sensibilitate – Feminitatea este strâns legată de artă, de experiențe, de sensibilitate, de tăcere, de autoanaliză. Dar acestea sunt valori uitate. Trezirea și experimentarea lor necesită mult curaj.

Oana S. a adăugat: „Când noi, femeile, redăm valori precum sensibilitatea, iubirea, sinceritatea, curajul, stima de sine, arătând frumusețe fără vinovăție sau regret, naturalețe, tandrețe, umanitate, totul din jurul nostru pare să fie în ordine.

Desigur, prezența unui bărbat care știe să ne respecte, să ne aprecieze și să ne iubească ne face să înflorim și să oferim tot ceea ce suntem capabile ca femei. Pe de altă parte, feminitatea noastră nu se limitează la prezența unui bărbat în viața noastră. Avem puterea și capacitatea de a cultiva feminitatea în noi înșine și de a fi în continuă înflorire iar din acest punct de vedere pentru a interacționa cu bărbatul și a-l atrage în viețile noastre.”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!