Cele 4 secrete pentru a crea o adevarata conectare cu celelalte fiinte umane

Cele 4 secrete pentru a crea o adevarata conectare cu celelalte fiinte umane

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 July 2018 in Lecții de viațăViata

Vrei sa te conectezi intr-adevar cu oamenii pe care ii intalnesti? Iata 4 secrete care te vor ajuta: A fi multumit si implinit in viata nu vine cu adevarat de la succesul rezultatelor tale. Adevarata multumire vine de la a fi complet prezent si constient de experienta a ceea ce faci la oricare moment dat. Fiecare relatie de care avem parte in vietile noastre descopera o parte din noi pe care avem nevoie sa o vedem, pentru a deveni mai constienti de cine suntem noi cu adevarat.

A FI si a trai “acum” inseamna a arata recunostinta pentru viata asa cum este ea. Sa nu te afecteze, orice s-ar intampla! Pentru a va ajuta sa realizati aceste patru secrete, va oferim sa incercati urmatorul exercitiu. La inceput, s-ar putea sa credeti ca este doar inca un exercitiu banal. Totusi, atunci cand il practicati ca parte a vietii voastre, pe o baza zilnica sistematica, veti observa ca este absolut cea mai puternica actiune pe care ati putea sa o efectuati vreodata. Rezultatele au fost uimitoare si chiar au schimbat viata multor oameni.

Unii dintre voi il vor incerca pentru cateva zile, si probabil nu vor obtine nimic de pe urma lui. Si altii dintre voi il vor incerca pentru cateva zile, si vor realiza ca nu este despre a obtine ceva de la el, sau despre rezultatele pe care le ofera. Veti gasi ca starea de FIINTARE este cea la care aveti acces, si care il face sa aiba un asa de profund efect asupra relatiilor voastre. Deci aici este exercitiul:

Pentru primele trei secunde ale intalnirii cu cineva, fii intr-o totala stare de constientizare fara ganduri. Asta este valabil pentru intalnirea cu casierul de la magazin, sau cu curierul de la UPS, sau functionarul de la ghiseul bancii, sau chiar cu sotul/sotia sau copiii tai atunci cand ii saluti pentru prima oara dimineata. Acorda-le atentia ta totala, neconditionata, fara ganduri, pentru un MINIMUM de trei secunde.

Daca iti poti permite mai mult, atunci fa-o. Asta inseamna nici un gand, nici o opinie, nici o agenda, nici o judecata, nici un cuvant, nici nimic… pentru cel putin trei secunde sau mai mult, daca esti capabil! Cred in mod absolut ca daca practici asta ca parte a obiceiurilor si rutinei tale zilnice, viata ta se va transforma incredibil. Nu vei mai avea nevoie sa iti reamintesti sau sa stii, sau sa iti imaginezi vreun alt exercitiu sau proces, sau sa cauti nimic altceva. Doar fa asta si cladeste pe aceasta. Poti apoi sa aplici acest lucru conectarii tale cu cineva la telefon sau la citirea unui e-mail.

Aplica acest lucru fiecarei conectari cu vreo fiinta umana. Legatura, increderea si sentimentul de har si pace pe care il va furniza vor face ca cele 3 secunde sa para cel mai valoros timp pe care l-ai petrecut vreodata in viata ta. Vor face din absolut fiecare intalnire cu cineva o experienta total iubitoare.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!