Cele 3 legi principale ale Universului. Când le respecți, dorințele se împlinesc.

Cele 3 legi principale ale Universului. Când le respecți, dorințele se împlinesc.

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 July 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Pentru început, să facem o paralelă. Imaginați-vă că nu cunoașteți regulile de circulație și intrați pe o autostradă mare, unde se circulă cu viteză. Dacă vreți să ajungeți undeva, călătoria va fi nesigură.

Cunoscând regulile de circulație, puteți ajunge la destinație ușor și liniștit, stabilind cea mai rațională și rapidă rută. La fel și cu legile Universului. Trebuie să le cunoaștem, să le respectăm și să le aplicăm în fiecare zi.

1. Ceea ce oferi acum, primești mai târziu

Universul este ca o oglindă. Tot ceea ce transmitem în lume se reflectă înapoi la noi.

Teoria lui Newton a devenit învechită, iar în locul ei a venit teoria demonstrată a fizicii cuantice, conform căreia atomii sunt alcătuiți în proporție de 99,9% din energie pură, adică întreaga lume este energie. Plecând de la acest fapt, putem înțelege că suntem ființe energetice care emit anumite vibrații.

Dacă emani frică, viața va crea situații care să te înfricoșeze. Dacă minți, vor minți și cei din jurul tău, vei atrage către tine aceeași energie. Vrei să fii respectat? Respectă-i pe ceilalți. Vrei să fii iubit? Iubește-i pe ceilalți.

Gândurile și ceea ce emani în câmpul cuantic formează realitatea ta. Așadar, tratează-i pe ceilalți și lumea într-un mod în care dorești să fii tratat.

Energia nu dispare niciodată

De exemplu, dacă te plângi des despre viață, gândurile negative se vor întoarce sub forma unor evenimente neplăcute care vor confirma faptul că totul merge prost pentru tine. Dacă mulțumești Universului chiar și pentru ceea ce ai în prezent, vei primi și mai mult.

De aici derivă practica recunoștinței, deja cunoscută.

Încearcă să scrii într-un caiet, timp de 21 de zile, dimineața sau seara, un lucru pentru care ești recunoscător, poate fi și un lucru mărunt. Prin această practică vei observa schimbări și vei simți un val de energie. În timp, și mediul din jurul tău se va schimba.

Un alt principiu important al acestei legi este: cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult. Cu toate acestea, trebuie să menții un echilibru. Dă mai mult doar dacă nu suferi tu însuți în urma acestui lucru. Nu ar trebui să donezi în scopuri caritabile sau să împrumuți ultimii tăi bani. Dar este excelent să faci puțin mai mult decât ai promis atunci când ai resurse pentru asta.

Un alt principiu important al acestei legi este: dacă dorești să ajungi la un echilibru, învață să dai și să primești în aceeași măsură. Acest lucru nu este atât de simplu. Unele persoane nu știu să primească, în timp ce altele nu știu să împartă. Acest lucru duce la dezechilibru și apar situații care arată că acest echilibru nu este respectat în viață.

2. Nu luați și nu dați nimic pe gratis

Încercați întotdeauna să dați în schimbul banilor și să luați cu bani. Sau mulțumiți sincer. În caz contrar, în viitor pot apărea situații în care veți pierde ceva sau veniturile vor scădea. De asemenea, nu subestimați munca voastră și nu spuneți că ,,nu e mare lucru” atunci când faceți ceva bine.

În acest fel, practic spuneți Universului că munca și timpul vostru nu valorează nimic. În interior, așteptați recunoștință și o reacție în schimb, dar educația sau convingerile nu vă permit să acceptați compensația pentru energia și timpul vostru investite. În cele din urmă, apare dezechilibrul.

“Ajutorul necerut” duce, de asemenea, la un dezechilibru similar. Vi se pare că faceți o faptă bună, dar energia depusă se întoarce la voi sub forma indignării că persoana este nemulțumită. Poate că acea persoană nu era pregătită sau pur și simplu nu dorea ajutorul.

3. Universul este plin de bogăție pentru toți

Majoritatea oamenilor trăiesc într-o stare constantă de lipsă de bani. Învinovățesc viața pentru faptul că nu le oferă suficienți bani.

Problema aici este că atenția este concentrată pe ceea ce lipsește, nu pe ceea ce își dorește persoana. Învățăturile străvechi ne-au învățat demult că unde este atenție, acolo este și energie.

Încercați să faceți următoarea practică

Timp de o săptămână, îndreptați atenția conștientă asupra abundenței din toate lucrurile.

De exemplu: priviți strada și vedeți abundența de mașini, priviți pădurea și vedeți abundența de copaci. Fixați intenționat atenția asupra abundenței, și miraculos, schimbările vor începe să apară.

Înțelegerea acestor principii de bază și aplicarea lor corectă vă va oferi posibilitatea de a ajunge la un nou nivel al vieții. Scopul principal al Universului este să ne ajute să ne dezvoltăm.

De aceea, el ne ghidează prin realitatea din jurul nostru cu grijă, pentru a nu ne abate de la calea noastră. Cu cât cunoaștem mai bine legile, cu atât ne este mai ușor să le urmăm.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!