Cele 15 reguli de care ar trebui sa tina cont orice fiinta umana!

Cele 15 reguli de care ar trebui sa tina cont orice fiinta umana!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 December 2019 in Dezvoltare Personala

“Invata din ieri, traieste pentru astazi si spera pentru ziua de maine. Cel mai important lucru este sa nu incetezi niciodata sa te intrebi.” Albert Einstein

15 reguli ale Omului in viziunea lui Billy Meier, omul care a vorbit cu fiinte de pe alte planete

1. Fiecare fiinta umana trebuie sa isi considere viata ca demna de a fi traita indiferent de situatie.

2. Fiecare fiinta umana ar trebui sa se formeze pe ea insasi intr-o astfel de maniera, astfel incat, in situatiile neclare, confuze sau neplacute, sa nu cada victima gandurilor coplesitoare.

3. Fiecare fiinta umana trebuie sa incerce sa-si contureze fiecare situatie din viata sa intr-o maniera constienta si bine-chibzuita daca ii este data aceasta oportunitate.

4. Fiecare fiinta umana are obligatia sa-si construiasca suficienta incredere in sine, suficienta stima de sine sanatoasa astfel incat sa poata intampina si sa faca fata tuturor sarcinilor si dificultatilor care se ivesc in viata.

5. Fiecare fiinta umana ar trebui sa aiba sentimentul si convingerea ca semenii sai inteleg intr-adevar ceea ce o deprima si o impovareaza si ca se poate astepta la sfaturi folositoare, dar si la ajutor din partea cuiva.

6. Fiecare fiinta umana ar trebui sa se concentreze nu asupra evitarii problemelor si a conflictelor, ci asupra cautarii de solutii pentru ele si asupra depasirii lor.

7. Fiecare fiinta umana ar trebui sa cultive intotdeauna o relatie buna, deschisa, iubitoare, pasnica, armonioasa si degajata cu toate fiintele umane, chiar daca acestea sunt ostile fata de el. Ca regula, ura nu ii face rau celeilalte persoane, ci chiar persoanei care uraste.

8. Fiecare fiinta umana trebuie sa arate fata de ea insasi prietenia si iubirea care ii sunt necesare si trebuie sa se simta in siguranta si protejata in interiorul sau. De asemenea, trebuie sa fie sincera fata de ea insasi intr-o astfel de maniera incat sa poata sa isi inteleaga propriile ganduri, sentimente, emotii, actiuni si opinii etc.

9. Fiecare fiinta umana ar trebui sa se vada si sa se cunoasca pe ea insasi asa cum este. Prin urmare, ar trebui sa nu se gandeasca la persoana sa ca la o lume perfecta deoarece acest lucru nu este posibil. Fiecare trebuie sa invete. In consecinta, este expus greselilor si imperfectiunii. Asadar, nu este posibil ca totul sa fie clar in interiorul fiintei umane, nu este posibil ca totul sa fie bine si corect sau ca ea sa fie mai buna decat celelalte fiinte umane.

10. Fiecare fiinta umana ar trebuie sa fie complet constienta ca intre fiintele umane exista diferente la nivelul constiintei. In consecinta, nimeni nu poate fie egal altcuiva in inteligenta. Insa acest lucru nu da dreptul nimanui sa vada celelalte fiinte umane drept “oarbe” sau sa le clasifice ca fiind fiinte aflate la un nivel inferior.

11. Fiecare fiinta umana trebuie sa traiasca intotdeauna in prezent, insa trebuie sa priveasca si inspre viitor si sa-i pese de formarea lui, avand totodata in vedere trecutul si invatand din el pentru a atinge succesul, realizarea si progresul.

12. Fiecare fiinta umana are nevoie de odihna si de pace. In consecinta, orice fiinta umana are nevoie de orele sale de liniste si nu trebuie sa fie in mod constant ocupata, nici atunci cand este singura, nici atunci cand este in compania semenilor sai, a familiei sau a comunitatii. Fiecare fiinta umana are nevoie de momente de repaus deoarece doar astfel este capabila sa se reculeaga si sa se refaca. In orice caz, timpul liber ar trebui sa fie intotdeauna in cantitatile potrivite si nu exagerate astfel incat sa nu devina o povara si o influenta suparatoare asupra gandurilor si sentimentelor cuiva, dar nici asupra semenilor sai.

13. Fiecare fiinta umana ar trebui sa dea atentie libertatii sale interne si externe si niciodata sa nu se lege de un lucru de care nu ar mai fi capabila sa se detaseze.

14. Fiecare fiinta umana ar trebui sa fie atenta sa nu inteleaga sau sa accepte drept “adevarul adevarat” sau “adevarata, reala cunoastere” orice doctrina de forma politica, filozofica, sectanta, laica, stiintifica, religioasa (sau alte forme de ideologii). Fiecare invatatura ar trebui sa fie examinata pana la ultimul detaliu. Doar in acest fel adevarul folositor va fi imbratisat si realitatea experimentata.

15. Fiecare fiinta umana trebuie sa isi contureze propria viata creand evenimente, astfel incat sa gaseasca in viata sa iubire, fericire, bucurie, pace, armonie, echilibru si libertate.

“Cele mai bune si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute sau atinse. Trebuie sa le simti cu inima.” Helen Keller



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!