Cel mai frumos mesaj pentru femeia cu sufletul zdrobit si inima franta: fii mandra de tine!

Cel mai frumos mesaj pentru femeia cu sufletul zdrobit si inima franta: fii mandra de tine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 November 2019 in De Suflet

“Omul frumos în ziua de azi e cel ce urcă invers pe scară, înfruntând nu numai turma care coboară, dar și insultele ei!” Dan Puric

Stiu ca doare, insa crede-ma ca este temporar. Plangi, insa promite-ti sa razi la final. Meriti mai mult, intotdeauna mai mult. Pentru ca esti o femeie cu un suflet frumos si o inima care stie cum sa iubeasca.

Peste tot intalnim oameni care spun povesti despre relatii toxice si abuzive emotional in care sunt frante inimile celor ca tine. Oameni ca tine cu suflet curat, plin de bunatate si de iubire.

Si tie ti-a fost franta inima. Insa o sa iti spun ceva si poate ca o sa ma consideri nebuna… dar vreau sa fii mandra de asta.

Fii mandra de durerea ta. Fii mandra de fiecare lacrima, de fiecare noapte in care nu ai pus geana pe geana. Fii mandra ca esti cea care a suferit cel mai mult pentru ca asta inseamna ca tu esti cea care iubeste cel mai mult.

Fii mandra ca sufletul tau este plin de intentii pure. Pentru ca de asa ceva duc lipsa oamenii care te ranesc.

Fii mandra de tine pentru ca o persoana ca tine, care stie cu adevarat cum sa fie, care are o inima pura ce este capabila sa traiasca pentru iubire, este atat de rara si este ceea ce lumea noastra are cu adevarat nevoie.

Fii mandra de inima ta onesta, care nu poate falsifica o emotie, un cuvant, o iubire. Pentru ca asta te face sa iesi din multime si te separa de toti oamenii cu suflet toxic.

Fii mandra de tine pentru ca nu ai ezitari cand spui “Te iubesc”.

Si, daca inca nu stii de ce ti-a fost franta inima in ciuda faptului ca ai iubit cum nu ai mai iubit panaa cum, fii mandra. Fii mandra de relatia ta nereusita pentru ca te-a salvat de la o durere mai profunda. Te-a salvat de oameni care nu merita o femeie ca tine.

Fii mandra de tine pentru ca esti o femeie minunata, care iubeste cu adevarat atunci cand se indragosteste.Fii mandra de tine pentru ca ai ales sa ramai in ciuda faptului ca nu ai fost respectata… pentru ca inca mai ai incredere in acesti oameni si reusesti sa vezi doar binele din ei.

In aceasta lume plina de mincinosi egoisti, manipulatori si inselatori, este o adevarata binecuvantare sa intalnesti o persoana ca tine care a trait si a iubit cu loialitate si sinceritate.

Fericirea nu este o rasplata a virtutii, ci o virtute insasi; noi nu ne bucuram de ea pentru ca ne infranam poftele trupesti, ci pentru ca ne bucuram de ea ne infranam poftele trupesti.

Nazuim sa ajutam infaptuirea a tot ce ne imaginam ca duce la bucurie, dar nazuim sa distrugem sau sa indepartam ceea ce ne imaginam ca este contrar bucuriei. Sufletul, cand isi da seama de neputinta sa, prin chiar aceasta se intristeaza.

Natura oamenilor este de cele mai multe ori in asa fel alcatuita, incat ei ii compatimesc pe cei nenorociti si ii invidiaza pe cei fericiti, si anume cu o ura cu atat mai mare cu cat ei iubesc mai mult lucrul pe care si-l imagineaza in posesia altuia.

Ura care este total biruita de dragoste devine dragoste; si dragostea aceasta este mai mare decat ar fi fost daca n-ar fi fost precedata de ura. Cele mai multe certuri provin din faptul ca oamenii nu-si exprima bine propriile ganduri si le interpreteaza gresit pe ale altora.

Sa nu razi, sa nu plangi, sa nu urasti, ci doar sa intelegi. Pacea nu este absenta razboiului. Este o virtute, o dispozitie spre bunavointa, incredere, dreptate.

Timpul nu este o calitate a lucrurilor, ci numai un mod de a gandi. Daca nu vreti sa repetati trecutul, studiati-l.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!