Cel mai bun mesaj pentru barbatii care cred ca o femeie se cucereste cu un mesaj, cateva like-uri si comentarii la poze!

Cel mai bun mesaj pentru barbatii care cred ca o femeie se cucereste cu un mesaj, cateva like-uri si comentarii la poze!

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 April 2019 in LifeStyle

“A învăţa să-i tratezi pe alţii cu blândeţe nu înseamnă a deveni slab de caracter.” – Samuel Smiles

Sa-mi explicati ce este in capul unui barbat cand se apuca sa te abordeze cu complimente cu aluzii se * u ale.

Sa-mi explice cineva ce este in capul unui barbat atunci cand iti trimite poza cu (nu zic ce) sau cu masina lui (sau casa) si se apuca sa-ti spuna ca esti minunata, ca ar vrea sa te cunoasca mai bine si sa-i lasi numaru tau de telefon. O

mul nu are habar de tine, nu stie cu ce te ocupi, care sunt pasiunile tale. Pur si simplu decide ca tu esti potrivita pentru el si decide sa-ti faca o oferta ca deh, pana la urma toate cautam ceva… cei care generalizeaza spun ca suntem disperate dupa bani, ca si cum nu putem avea un job si nu avem o familie in spate.

Nu sunt aroganta si nici nu ma consider o diva, pe bune. Dar asta nu inseamna ca sunt ca o rosie expusa pe taraba din piata pentru ca uneori chiar ma simt ca marfa pusa in vitrina. Vreti sa stiti pasii? Like, un mesaj si daca nu dai niciun semn… se insista. Se incepe cu inca un mesaj, like dupa like, un comentariu despre cat de frumoasa esti si ca ar avea nevoie de o femeie ca tine.

Vrei sa nu te opresti la prima impresie? Ok, raspunzi mesajului. Intelegi ca nu este ok si oricum erai sigura de asta pentru ca sincer ai fost acolo, nu mai te lasi agatata pe retele de socializare si daca s-ar intampla, trebuie sa fie un dialog mai pe timp lung. Nimic, iti cere numarul de telefon, te intreaba cand sa va vedeti, aproape ca vrea sa stie numarul tau de la picior.

Apoi incepe cu cat de frumosi sunt ochii tai, cat de frumos este decolteul etc. Ii spui ca nu sunteti pe acelasi vibe – sa fim elegante – si apoi iti scoti umbrela pentru ca hey, o sa ploua cu jigniri. Oh da, tu refuzi asa ceva. Daca in urma cu cateva minute erai o divina, acum esti o nenorocita si alte cuvinte cu beep pentru ca ai refuzat un anume armasar care ghici ce, este atat de barbat incat nu accepta un nu.

Fetelor, aveti grija cu cine stati de vorba si evitati sa oferiti detalii personale ORICUI.

Inca o chestie: noi, femeile, ne-am cam saturat de acesti presupusi barbati. Ne-am saturat de indivizi inchipuiti care ne fac sa ne pierdem sperantele, desi sunt constienta de faptul ca mai exista barbati cu atitudine, care stiu sa abordeze o femeie, o invita intr-un loc decent si nu o pipaie din prima. Problema este ca pana ne observa acei domni… ajungem sa ne multumim cu primele 5 minute de complimente, inghitind in sec cand spunem ca nu suntem interesate si revenim la punctul de plecare.

Sursa: eusuntfemeie.com / Acolo puteti gasi si cartea!

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!