Cei care au plecat dintre noi pot deveni Îngeri păzitori și 3 semne că acum sunteți sub ocrotirea lor

Cei care au plecat dintre noi pot deveni Îngeri păzitori și 3 semne că acum sunteți sub ocrotirea lor

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 July 2023 in Spiritualitate

Faptul că doar cei aleși, drepți, care au respectat sfintele porunci divine pe durata vieții devin Îngerii păzitori – este ceva înțeles de la sine. Dar acest lucru este adevărat doar parțial.

Chiar și un pământean obișnuit, cu un suflet luminos, care a trecut prin toate încercările și lecțiile pregătite de destin și le-a înțeles și acceptat, poate deveni un Înger păzitor. Despre astfel de oameni se vorbește adesea în timpul vieții lor ca fiind îngeri puri.

De obicei, ei nu au proprii lor protejați, asemenea Îngeri vin la noi sub forma unor oameni obișnuiți atunci când avem nevoie acută de sprijin. Căldura emanată de ei, zâmbetul și privirile lor luminoase schimbă totul în noi, determinându-ne să simțim în același timp o emoție plăcută și o liniște uimitoare. Fiecare dintre noi s-a întâlnit cu ei de mai multe ori în viață.

Acei companioni întâmplători cărora le deschizi sufletul și apoi simți o ușurare incredibilă. Este acea persoană care fără motiv spune un compliment, te face să zâmbești sau să râzi în momentul în care simți cel mai intens singurătatea.

Este acel străin care neașteptat îți împărtășește informații de care ai nevoie exact în acel moment al vieții tale. Ți s-a întâmplat așa ceva? Sunt sigur că da!

Unul dintre acele întâlniri o păstrez cu grijă în memorie până în ziua de azi: Îngerul s-a dovedit a fi un simplu șofer de taxi. M-a dus la oncologie, unde am adus-o pe mama.

La sfârșitul cursei, șoferul a spus deodată: “Mergeți la doctorul…?” și a spus numele medicului la care era cel mai greu de ajuns, pentru că era mereu plin.

Fără să am cunoștințe, fără relații și apeluri, m-am dus la acest renumit doctor. Cel mai uimitor lucru s-a ntâmplat acolo – doctorul m-a primit, m-a ascultat și chiar el a operat-o pe mama.

De asemenea, apărătorii noștri pot deveni cei cu care am fost foarte apropiați în timpul vieții. De cele mai multe ori, acestea sunt sufletele mamelor decedate și, cu toate că e trist să vorbim despre asta, sufletele copiilor care au plecat înainte de vreme.

Păzitor poate deveni chiar și o persoană cu care ai avut legături nu de sânge, ci de rudenie spirituală. Cel mai uimitor lucru – chiar și un dușman poate deveni un înger păzitor, pentru că i se dă șansa să-și răscumpere păcatul, devenind un prieten credincios și un apărător pentru tine.

1. Primul semn că aveți încă un Păzitor pământean este norocul care începe să vă însoțească în toate, imediat după plecarea acelei persoane.

2. Să nu uităm de vocea interioară și intuiția ascuțită, care se trezesc în mod neașteptat atunci când pericolul se apropie, determinându-vă să renunțați în ultimul moment la o călătorie sau să vă abateți de la traseul obișnuit, să ieșiți din casă sau, dimpotrivă, să rămâneți în casă și așa mai departe.

3. Nu în ultimul rând, mai rămân visele, desigur. În special, Păzitorii pământeni vin la noi în vis înainte de schimbări și evenimente foarte importante, pentru a ne ghida, proteja sau, dimpotrivă, a ne da încredere.

Este foarte ușor să recunoaștem că acestea nu sunt vise obișnuite: ele sunt ușor de reținut, în special cuvintele persoanei care apare în vis. Tot ceea ce ni se cere este să privim aceste vise cu cea mai mare atenție. Cu atât mai mult dacă sufletul Păzitor a început să ne viziteze cu o regularitate remarcabilă din noapte în noapte.

Doar amintiți-vă: apărătorii noștri, care ne iubesc sincer și sunt gata să vină în ajutor în orice clipă, sunt mereu alături de noi. Nu ignorați semnele lor, răsplătiți-le cu dragoste și recunoștință.

Multă sănătate vă dorim, aveți grijă de voi!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!