Ceea ce ne dorim nu este mereu si ceea ce avem nevoie!

Ceea ce ne dorim nu este mereu si ceea ce avem nevoie!

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 August 2018 in De Suflet

Dalai Lama – Ține cont de câteva sfaturi, dacă vrei să îți alini suferințele vieții și să mergi mai departe în orice situație!

1. DUREREA FACE PARTE DIN EVOLUȚIE

Uneori viața închide uși doar pentru a deschide alte uși.

Când vin vremuri grele în viața ta, amintește-ți că nicio durere nu vine fără un scop. Scapă de durere, dar nu uita lecția pe care ai învățat-o datorită ei.

2. TOTUL ÎN VIAȚĂ ESTE TEMPORAR

Întotdeauna, când plouă, știi că se va termina. De fiecare data cand te rănesti, rana se vindecă. După întuneric, există întotdeauna lumină, așa că nu uita că oricât de greu ți-ar fi, nu va dura o eternitate.

3. NERVII ȘI PLÂNSUL NU VOR SCHIMBA NIMIC

Cei care se plâng cel mai mult, realizează cel mai puțin. Este întotdeauna mai bine să încerci să faci ceva decât să încerci să reușești fără să faci nimic. Nimic nu se termină atunci când pierzi, totul se termină atunci când doar te plângi.

4. CICATRICILE SUNT SIMBOLURI ALE PUTERII TALE

Să nu îți fie rușine de cicatricile pe care le ai, o cicatrice reprezintă că nu mai există durere, că ai depășit durerea, ai învățat lecția, ai devenit mai puternic și mai avansat. Cicatricea este un tatuaj al triumfului.

5. FIECARE LUPTĂ MICĂ ESTE UN PAS ÎNAINTE

În viață, răbdarea nu este egală cu așteptarea, este abilitatea de a păstra o stare pozitivă, muncind din greu pentru visele tale. Prin urmare, dacă vei încerca, mergi până la sfârșit. În caz contrar, nu are rost să începei.

6. REACȚIA NEGATIVĂ A ALTOR PERSOANE NU ESTE PROBLEMA TA

Asigură-te că atunci când răul te înconjoară, zâmbești! Când alți oameni spun lucruri rele despre tine, continuă să fii tu însuți. Nu permite nimănui să te schimbe.

7. CE SE VA ÎNTÂMPLA SE VA ÎNTÂMPLA

Câștigi putere atunci când refuzi să te plângi și începi să zâmbești, să-ți apreciezi viața. Există binecuvântări ascunse în fiecare luptă pe care o ai, dar trebuie să fii gata să îți deschizi inima și mintea. Nu poți face lucrurile să se întâmple, poți doar să încerci!

Shakespeare ne învață 12 lecții

– În cinstea celei de-a 454-a aniversare a lui William Shakespeare, îl cinstim pe demagog prin intermediul unora dintre cele mai frumoase și pline de învățături citate ale sale, despre viață!

Considerat a fi “cel mai mare scriitor în limba engleză” și cel mai distins dramaturg, William Shakespeare și opera sa au rezistat testului timpului.

În ciuda existenței unui mare mister în jurul vieții sale private, piesele sale continuă să fie celebre, studiate, reinterpretate și adaptate.

Să vedem care sunt sfaturile sale de viață!

1. “Trăiește, iubește și lasă să se întâmple.”

2. “Nu în stele este scris destinul, ci în noi înșine.”

3. “Nu există nimic bun sau rău, gândirea schimbă totul.”

4. “Iubește-mă sau urăște-mă, ambele sunt în favoarea mea… Dacă mă iubești, voi fi întotdeauna în inima ta … Dacă mă urăști, voi fi întotdeauna în mintea ta”.

5. “Știm ce suntem, dar nu știm ce putem să devenim.”

6. “Iubiți-i pe toți, aveți încredere doar în câțiva, nu faceți rău nimănui”.

7. “Nu vă temeți de măreție: unii s-au născut grozavi, unii au împlinit măreția și unii au măreția în ei”.

8. “Dragostea de sine, stăpânul meu, nu este atât de înșelător de păcat, cât de neglijent de sine”.

9. “Fiecare să audă bine, dar să vorbească puțin.”

10. “Nebunul crede că este înțelept, dar omul înțelept recunoaște că este nebun”.

11. “Odată cu timpul, urâm ceea ce ne înfricoşează adesea.”

12. “Mai presus de toate: să-ți fie sinele adevăr”.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!