Ceea ce îi enervează pe cei mai mulți bărbați la femei

Ceea ce îi enervează pe cei mai mulți bărbați la femei

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 August 2023 in PersonalitatePsihologieRelatii

Doriți să aveți relații lungi și fericite? Iată câteva lucruri pe care bărbații nu le suportă la femei:

Există câteva aspecte care într-adevăr deranjează bărbații în comportamentul femeilor. Așadar, dragele mele femei, amintiți-vă de ele și încercați să le folosiți cât mai puțin în viața voastră și în relațiile voastre, iar totul va fi bine!

12 lucruri care deranjează bărbații

1. Când femeia este prea umilă, când este mereu de acord cu totul și cu toată lumea

Nu trebuie să vă fie teamă să aveți și să vă exprimați propria voastră părere și opinie cu privire la ceva, chiar dacă este complet opusă de cea a partenerului vostru.

Dimpotrivă, dacă vă veți justifica și veți susține părerea voastră, partenerul vostru vă va admira și mai mult. O femeie cu personalitate este foarte atractivă.

2. Dacă femeia nu are interese proprii și stă numai după el

Ei bine, cred că nu trebuie să explic nimic aici. Concluzia este că nu trebuie să uitați niciodată de propria voastră viață și de interesele voastre. Trebuie să aveți propriul loc de muncă, să mai faceți lucruri pe cont propriu sau cu prietenele voastre.

3. Insistențe continue asupra căsătoriei

Aveți încredere în mine, este suficient un singur apropo “subtil” care dă de înțeles că vreți să vă căsătoriți cu acest bărbat. Nu trebuie să transformați acest lucru într-un adevărat teatru. Bărbatul vostru deja a înțeles tot și acum depinde doar de el.

Dacă i-ați spus deja în mod direct că doriți să vă întemeiați o familie cu el, dar el tot nu face nicio propunere, înseamnă că pur și simplu nu vrea deocamdată, și atunci voi trebuie să trageți niște concluzii și să luați o decizie.

4. Lacrimile la cel mai mic necaz

Bărbații sunt într-adevăr deranjați atunci când femeia, din senin, în timpul discuției despre o problemă, începe să plângă necontrolat, pentru că pur și simplu nu știu ce să facă și cum să o calmeze.

Mai mult decât atât, dacă plângeți des și spuneți în același timp “știam că nu mă mai iubești”, atunci bărbatul va crede că sunteți manipulatoare.

5. Mesaje și apeluri fără sens

Nu sâcâiți bărbatul cu mesaje constante și apeluri inutile. Scrieți și sunați doar atunci când aveți cu adevărat ceva să-i spuneți. În plus, el poate fi ocupat la locul de muncă și apelurile constante îl vor deranja și îl vor distrage, pentru că nu poate răspunde întotdeauna.

6. Bârfă constantă

Amintiți-vă că bărbatul vostru nu este cea mai bună prietenă a voastră, așa că nu trebuie să-i povestiți toate lucrurile despre cineva care a făcut nu știu ce, pentru că el nu este interesat de asta, ba dimpotrivă, îl deranjează că răspândiți toate aceste zvonuri. Așadar, lăsați toate aceste discuții pentru prietenele voastre.

7. Când nu știți ce vreți

Bărbatul vă va îndeplini cu plăcere dorințele, dar numai dacă îi veți spune clar ce doriți și ce vă lipsește pentru a fi complet fericite. Dar dacă nici voi nu știți, este absurd să pretindeți că el ar trebui să știe și să înțeleagă cumva ce vreți voi.

8. Compararea cu fostul

Niciodată și în nicio circumstanță să nu comparați actualul vostru bărbat cu fostul partener și cu atât mai puțin în defavoarea lui. Pur și simplu nu veți obține nimic prin asta, doar veți răni sentimentele bărbatului.

9. Lipsa încrederii

Învățați să aveți încredere, nu să controlați fiecare pas al bărbatului vostru. Nu-l înverșunați cu gelozie fără motiv. Dacă l-ați ales pe acest bărbat, înseamnă că trebuie să respectați această alegere și, în consecință, să aveți încredere în el.

10. Tăcerea – ca metodă de a-l pedepsi

Nu vă jucați de-a tăcerea atunci când vă supărați pe bărbatul vostru. Este mai bine să-i spuneți direct despre toate nemulțumirile voastre și să-i explicați totul, asta cu siguranță va aduce mult mai mult beneficiu relației voastre decât toate aceste “jocuri copilărești”.

11. Când povestiți detalii negative din viața de cuplu

Niciodată să nu faceți asta. Tot ce se întâmplă în relația voastră este doar treaba voastră. Nu trebuie să implicați în asta toți prietenii și rudele voastre. Cred că nici voi nu ați dori să aflați că bărbatul vostru vorbește și vă prezintă într-o lumină negativă în fața prietenilor și rudelor lui.

Trebuie să învățați să rezolvați toate conflictele împreună, fără implicarea rudelor și a prietenilor. În fond, ei oricum nu vor fi obiectivi, ci vor fi doar de partea voastră. Chiar dacă vă veți împăca, ei vor rămâne cu o părere negativă despre bărbatul vostru și vă vor aminti mereu de asta.

12. Dorința de a-l schimba

Aici am doar o întrebare simplă pentru voi: de ce ați ales un bărbat pe care nu-l placeți așa cum este, încât vreți mereu să-l schimbați? Dacă l-ați ales așa, iubiți-l și acceptați-l așa cum este, sau căutați pe altcineva, iar pe acesta lăsați-l în pace.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!