Ceapa este o sursă de tinerețe și cel mai puternic regenerator celular!

Ceapa este o sursă de tinerețe și cel mai puternic regenerator celular!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 February 2021 in Remedii NaturisteSanatate

Ceapa nu este doar baza multor feluri de mâncare pe care le pregătim astăzi. Cu secole în urmă, a fost preferat de vindecătorii antici ca un remediu eficient și fiabil. Ceapa este un medicament. Poate că primele tale amintiri despre această legumă parfumată nu sunt prea plăcute. Lacrimi, miros înțepător, dar ce gust…

Datorită conținutului ridicat de uleiuri esențiale, ceapa este capabilă să facă minuni pentru sănătate.

Am ales pentru dvs. cele mai eficiente rețete folosind suc de ceapă pentru întinerirea și întărirea corpului. Ne bucurăm să le împărtășim pentru că au fost testate. Se știe că Hipocrate a prescris ceapa ca un remediu bun pentru obezitate.

Mască de ceapă „Peeling natural, frumusețe și sănătate”

1. Datorită conținutului ridicat de zinc, ceapa este capabilă să întinerească pielea și să-i redea tinerețea și elasticitatea. Masca cu ceapă va netezi ridurile și va uniformiza tenul.

2. Radeți ceapa pe o răzătoare fină, apoi adăugați miere caldă (ușor topită) în sucul de ceapă rezultat. Aplicați ulei vegetal pe față, de preferință ulei de măsline. Pe pielea grasă, aplicați amestecul de suc de ceapă cu miere. Când un strat s-a uscat, aplicați din nou. Și apoi din nou. Durează aproximativ 40 de minute, dar efectul este uimitor. În cele din urmă, clătește-ți fața cu apă călduță.

3. O astfel de mască trebuie aplicată cu pauze de 2 zile. Perioada recomandată este de 10 proceduri. Datorită acizilor organici, ceapa acționează mult mai bine decât cremele chimice. Pielea devine mai netedă, dispar micile defecte, precum cicatrici, pete întunecate, pistrui. Masca poate fi aplicată și în alte zone. Este ideal pentru toate zonele cu probleme, cum ar fi gâtul și decolteul, de exemplu.

Ceapa elixir “Cell Regenerator”

1. Sucul de ceapă conține acid ascorbic, iod, fitoncide și quercetina flavonoidă. Acest flavanoid este o substanță unică care activează procesul de întinerire și asigură regenerarea celulelor pielii.

Vă recomandăm să faceți un elixir pentru uz intern dacă aveți probleme ale pielii, iritații ale pielii, boli cronice. De asemenea, elixirul îmbunătățește semnificativ tenul și este o băutură puternică preventivă împotriva răcelii.

2. Curățați 10 cepe medii și 1 cățel de usturoi. Tăiați ceapa în 4 bucăți și turnați peste ele 1 litru de lapte. Gătiți la foc mic o ora. Se ia de pe foc și se lasă la răcit. Adăugați 2 linguri de miere în laptele deja răcit. Depozitați elixirul în frigider într-o sticlă de sticlă cu capac etanș.

3. Luați din băutură de 5 ori pe zi câte 1 lingură între mese. Acest uimitor remediu natural nu numai că va vindeca pielea și o va întineri. Laptele de ceapă va susține sistemul imunitar și va întări întregul corp.

Curios și interesant – asigurați-vă că vă amintiți și aplicați!

Mirosul specific al cepei va ajuta la durerile de cap. Este suficient să inhalați puțin vapori de ceapă și veți simți în curând o ușurare. Acest efect este un fapt datorat acelorași compuși aromatici care ne fac să plângem atunci când curățăm sau tăiem ceapă.

Dacă masezi unghia cu suc de ceapă în fiecare zi, poți întări chiar și cele mai fragile unghii. Apoi, pentru a evita mirosul neplăcut, trebuie doar să vă clătiți mâinile cu suc de lămâie.

Ceapa stimulează tractul gastrointestinal, activează metabolismul, elimină excesul de lichide și toxine din organism

Cât de utilă este ceapa pentru femei?

Doar o ceapă pe zi te va ajuta să arăți șic și să te simți minunat. Acestea nu sunt cuvinte goale: ceapa conține vitaminele A și C în cantități mari. Lipsa acestor vitamine poate provoca uscarea pielii și dezechilibru hormonal. Ceapa conține și calciu și potasiu, care se digeră ușor!

Este bine să mănânci ceapă. Da, nu este foarte plăcut pentru alții, dar astăzi există instrumente care vor elimina rapid mirosul neplăcut.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!