Ce trebuie făcut pentru a preveni ca un vis rău să se împlinească

Ce trebuie făcut pentru a preveni ca un vis rău să se împlinească

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 March 2021 in Sfaturi si TrucuriSpiritualitate

Fiecare dintre noi are coșmaruri periodic sau visează ceva foarte neplăcut. Mulți se tem că evenimentele rele din vise s vor întâmpla în viața reală. Acest lucru este posibil, dar poate fi evitat. Experții au spus cum anume.

Visele profetice nu sunt ficțiuni. Oamenii pot visa ce li se va întâmpla, și nu numai cei înzestrați și cei care au o intuiție și empatie puternice, ci și pe toți ceilalți. Dacă visele promit doar probleme, trebuie să urmați aceste sfaturi simple.

Nu spune nimănui despre un vis rău.

Mulți oameni fac una dintre principalele greșeli – aleargă imediat să spună totul mamei, tatălui, prietenului. Dacă puteți împărtăși cu cei dragi lucrurile bune, atunci este mai bine să nu le spuneți despre visele rele. În primul rând, acești oameni pot fi rău-doritori ascunși și vampiri energetici. Vor fi fericiți doar dacă visul se va împlini. Acest lucru crește semnificativ probabilitatea unui astfel de rezultat.

În al doilea rând, străinii vă pot da sfaturi greșite. Dacă persoanele dragi s-ar putea să se teamă să vă dea o recomandare greșită, atunci cei din jur vă vor spune cu siguranță o poveste cumplită despre experiența lor. În orice caz, probabilitatea ca un vis rău să se împlinească va fi mai mică dacă păstrezi tăcerea cu privire la asta.

Concentrați-vă asupra binelui

Tratați problemele filozofic, fără a vă concentra asupra experiențelor negative. Dacă ai avut un vis urât, ultimul lucru de făcut este panica și supărarea. În cele din urmă, acesta este doar un vis și nu ar trebui să te pregătești de probleme.

În orice caz, emoțiile negative vor duce doar la probleme. Experții în bioenergie consideră că majoritatea viselor rele se împlinesc tocmai datorită atitudinilor oamenilor.

Mantre împotriva vis urât

Dacă vă este teamă că un vis rău se va dovedi adevărat, folosiți aceste mantre împotriva lui. Imediat după trezire, spuneți una dintre mantre de trei ori:

„Pleacă de la mine și nu fă rău nimănui.”;

„Visul s-a risipit și fericirea este cu mine”;

„Spăl visul cu apă curată, și îl fac să dispară pentru totdeauna” – este mai bine să repretați această mantră spălându-vă fața cu apă rece.

Mergi la Biserică, roagă-te

Îi poți cere Lui Dumnezeu să-ți ia probleme și să te binecuvânteze. Puteți citi Tatăl nostru sau Psalmul 90 acasă , mergeți la Biserică în aceeași zi și aprindeți o lumânare pentru sănătate. A te întoarce la Dumnezeu este cel mai bun ajutor pentru credincioși.

Folosește o capcană de vise

Aceasta este o metodă foarte bună pentru a face față viselor rele. Acest talisman poate fi realizat manual . El te va proteja de astfel de vise și, cel mai important, se va asigura că visele rele nu se împlinesc.

Icoane în casă

Este bine să aveți icoane în dormitor. Ele ne protejează împotriva viselor rele. Icoanele Fecioarei Maria sunt cele mai potrivite pentru acest rol.

Folosiți pietre ca amuletă

Mineralele precum obsidianul, jaspul, opalul și acvamarinul protejează perfect împotriva viselor rele. Așezați aceste minerale aproape de locul unde dormiți. Îndepărtați, de asemenea, bijuteriile și pietrele de aur, cum ar fi carnelian, chihlimbar, rubin, granat. Sunt foarte puternice și pot perturba somnul.

Amintiți-vă visele care prezintă fericirea și norocul. Ele se adeveresc și le visăm mult mai des decât pe cele rele. Experții ne reamintesc că în viața noastră ceea ce credem cel mai mult se împlinește întotdeauna. Nu vă concentrați asupra energiei negative, oricât de ciudat sau înfricoșător ar fi visul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!