Ce ti-a fost destinat la nastere in functie de ziua in care ai venit pe lume!

Ce ti-a fost destinat la nastere in functie de ziua in care ai venit pe lume!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 January 2020 in Spiritualitate

Descopera in functie de ziua in care te-ai nascut, care este secretul miraculos al zilei tale de nastere si ce fel de iubiri iti sunt harazite in viata!

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Luni – Secretul Pamantului

Detii unul din secretele de baza ale vietii. Ne nastem din pamant si in pamant ne ducem. Pamantul este stabilitate, intelepciune, cunoastere, prosperitate. Pamantul reprezinta totodatafertilitate, crestere, dezvoltare, este insasi inima vietii. Pamantul este stabilitate, este intelepciune, cunoastere, crestere, fertilitate, prosperitate. Este insasi inima vietii. Pamantul este de factura feminina. Pamantul ca trasatura distinctiva a personalitatii tale te face sa fii stabila, echilibrata, carismatica, bine ancorata in realitatea si cu mult simt practic. Esti legata de familiecareia ii esti foarte dedicata. Iubesti si admiri frumosul, iti place arta, tot ceea ce iti incanta simturile si iti procura senzatii deosebite. Pamantul aduce in viata ta lucruri frumoase si iubiri pamantesti, posibile.

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Marti – Secretul Apei

Detii unul din secretele necesare vietii. Fara de apa, viata nu ar putea exista. Apa este inceput, suflet, emotie, intuitie, fluiditate, curgere, miscare. Apa aduce cu ea potenta, curatare, vindecare si simbolizeaza totodata subconstientul. Apa este atingere, subtilitate, iubire. Apa este un element de factura feminina. Apa ca element distinctiv al personalitatii tale te face sa fii flexibila, plina de intuitie si sa te adaptezi cu usurinta situatiilor. Ai harul de a te modela in functie de circumstante, dar si de a-i modela pe ceilalti prin atingerea ta delicata si cuvantul tau curgator. Apa aduce in viata ta multa emotie, dar si iubiri din care vei avea ce invata.

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Miercuri – Secretul Aerului

Detii unul din secretele eterne ale vietii. Aerul este dinamism, miscare, comunicare, energie. Aduce cu sine noutatea, prospetimea, inteligenta, ideile, inspiratia si imaginatia. Aerul simbolizeaza mintea, intelectul, forta, posibilitatile, puterea vizualizarii, libertatea. Aerul reprezinta cunoasterea si visurile. Aerul este un element masculin prin esenta sa. Aerul ca trasatura distinctiva a personalitatii tale te face sa fii independenta, efervescenta, plina de inspiratie, originalitate si farmec. Ai un fel aparte de a fi care ii vrajeste cu usurinta pe ceilalti, insa si o fire rebela care doar aparent poate fi dominata. Iubesti libertatea si dreptatea mai mult decat orice pe lume. Aerul aduca in viata ta pasiune si experienta, dar si iubiri care te vor transforma si te vor eleva spiritual.

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Joi – Secretul Luminii

Detii unul din secretele active si esentiale ale vietii. Lumina este caldura, este transformare, este schimbare. Ea aduce cu sine creativitate, motivatie, vointa. In forma ei cea mai puternica – focul, lumina este senzualitate, purificare, distrugere si renastere deopotriva. Lumina este un element feminin, focul un element masculin. Lumina ca trasatura distinctiva a personalitatii tale te face sa fii o persoana deschisa, calda, receptiva, capabila de a se darui celorlalti. Creativitatea ta este una debordanta, iar senzualitatea – unul din punctele forte ale felului tau de a fi. Partea ascunsa a personalitatii tale este pasiunea. Ai o vointa puternica pe care o tii tainuita si nu o expui celorlalti decat in situatii limite. Aerul aduce in viata ta iubiri mari care iti vor marca existenta si iti vor grabi evolutia spirituala.

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Vineri – Secretul Lemnului

Detii unul din secretele stabile ale vietii. Lemnul este crestere, echilibru (fizic si emotional), renastere si reinnoire. El presupune totodata flexibilitate, adaptabilitate, elasticitate, capacitatea de a supravietui. Lemnul sugereaza totodata si abundenta, dar si idealism. Lemnul coordoneaza sunetul si viziunea, iar emotia negativa cel mai des asociata acestui element este mania. La polul opus, emotiile pozitive asociate acestui element sunt rabdarea, generozitatea. Lemnul ca element distinctiv al personalitatii tale te face sa fii o persoana puternica, rezistenta, capabila de a supravietui chiar si celor mai dificile situatii ale vietii. Cazi, te impiedici, suferi, strangi din dinti, dar te ridici la un moment dat si mergi inainte cu fruntea sus, crezand in continuare in idealul tau. Lemnul aduce in viata ta iubiri trainice, durabile care vor fi punctul tau de sprijin in aceasta viata.

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Sambata – Secretul Metalului

Detii unul din secretele dintotdeauna ale vietii. Se spune despre metal ca este insasi respiratia vietii. Dur, rece, plin de energie, capabil sa dea caldura vietii prin duritatea sa, metalul este asociat adesea cu durerea. Durerea nu este neaparat o emotie negativa, ci una cat se poate de omeneasca, venind la pachet cu abilitatea de a lasa in urma lucrurile care nu vor mai fi niciodata la fel. Dupa durere, vine detasamentul, vine acceptarea, vine linistea, vine serenitatea. Metalul ca element distinctiv al personalitatii tale te face sa fii o persoana distanta, demna, rece in aparenta, insa calda in interior. Esti o persoana energica, ambitioasa si reusesti in ceea ce iti propui. In ciuda faptului ca pari o persoana puternica, ai tendinta de a suferi mult in interiorul tau. Metalul aduce in viata ta iubiri prin intermediul carora vei invata cine si cum esti cu adevarat si care sunt realele valori care conteaza in viata.

Cel care a pasit in viata intr-o zi de Duminica – Secretul Spiritului (Akasha)

Akasha este spiritul vietii, acel superelement care uneste toate celelalte elemente si le insufla viata. Este secretul suprem al vietii, acel ceva interior care te face sa percepi celelalte secrete ale vietii. Akasha este insasi scanteia vietii, forta primara careia ii spunem adesea “suflet”. Akasha ca parte distincta a fiintei tale iti aduce optimism, dragoste de viata si abilitatea de a trai si a iubi intens, din suflet. Akasha te face sa fii sensibila, emotiva, perceptiva la ceea ce se intampla in jurul tau. Akasha iti da si dorinta de a face bine in lume si de a o schimba intr-un loc mai bun. Iti place sa te implici in diverse activitati care te fac sa simti ca ai un cuvant de spus in evolutia lumii. Akasha aduce in viata ta iubiri fulger, iubiri patimase sau iubiri socante, iubiri prin care vei schimba perceptia lumii asupra unui anumit lucru.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!