Ce spune forma degetelor despre caracterul tau

Ce spune forma degetelor despre caracterul tau

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 February 2019 in Superstitii

Sunt foarte multe cai prin care poti afla personalitatea cuiva prin anumite particularitati fizice. Cu toate acestea, exista o parte a corpului care iese in evidenta si aceasta este mana noastra. De exemplu, de multe ori comparam oamenii stangaci cu cei dreptaci, care sunt mai multi.  In mod alternativ, liniile din palma noastra sunt atent examinate, deoarece pot indica trasaturi de caracter, personalitate si destinul in viata.

Mainile noastre par sa detina cele mai multe informatii despre viata noastra si dezvaluie indicii subtile in ceea ce priveste modul in care actionam, facem alegeri sau de comportament in general.

O alta modalitate prin care ne putem analiza personalitatea este forma degetelor noastre. Puteti face acest lucru pursisimplu comparand degetul cu ilustratiile pentru a vedea care dintre cele trei, A, B sau C vi se potriveste. Odata ce ati ales cea mai apropiata imagine, aceasta va va dezvalui anumite aspecte legate de personalitate, care sunt de obicei asociate cu forma degetului.

A – forma degetului este relativ dreapta ceea ce inseamna:

Esti o persoana care isi mascheaza sentimentele, cu toate ca ele exista in interior. Pretinzi a fi rece, calm, independent si puternic, chiar daca nu este chiar asa. Nu iti place minciuna si inselaciunea si preferi adevarul si corectitudinea. Iti place sa razi chiar si daca ceva nu este foarte amuzant, esti excentric, arogant si ai un suflet mare. La prima intalnire cu cineva pari distant si rece, dar odata ce ajungi sa cunosti pe cineva devi o persoana calda si deschisa.

B – o forma usor stramba, neregulata

Esti o persoana pasiva si atunci cand intalnesti pe cineva nou preferi ca ei sa faca primul pas. Esti un visator cu o imaginatie creativa, iar cand te simti ranit te comporti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daca ti-ai propus sa faci ceva, de cele mai multe ori duci la bun sfarsit. Chiar daca esti genul sensibil, nu lasi ca acest lucru sa se vada deoarece adesea joci rolul insensibilului pretinzand ca nu sti anumite lucruri, pentru a proteja sentimentele celor din jurul tau.

C – se bombeaza usor in partea din mijlocul degetului

Nu iti plac provocarile de nici un fel si nu iti plac lucrurile care nu iti sunt familiare. Cand vine vorba de opiniile altora, esti respectuos si nu nu iti place sa te prefaci. Sti exact ce iti place si ce nu, poti fi arogant uneori, greu de atins si iti pastrezi sentimentele pentru tine. Nu iti place sa te certi si rareori pastrezi supararea. Ierti cu usurinta atunci cand cineva recunoaste ca a gresit si isi cere scuze, dar trebuie sa ai grija de tine deoarece inima ta este sensibila si usor de ranit.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!