Ce spune despre tine luna în care te-ai născut?

Ce spune despre tine luna în care te-ai născut?

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 February 2021 in PersonalitateSpiritualitate

Semnul zodiacal îți caracterizează viața, dar semnificația lunii în care te-ai născut este cu totul diferită. Ești ambițios și muncitor? Sau complet imprevizibil și misterios? Să aflăm ce se află în spatele tuturor acestor lucruri.

Ianuarie

Ești ambițios, muncitor, exigent, ai propria ta părere despre fiecare subiect. Știi cum să iei decizii raționale. Ești sensibil, deși ai dificultăți în a vorbi despre propriile emoții. Ești un lider la locul de muncă, dar acasă ești un soț/o soție fidel/ă și un tată/o mamă iubitoare.

Februarie

Nu vă este frică să riscați. Nu-ți plac superstițiile, restricțiile, regulile. Iubești libertatea și ai o abordare creativă a vieții. Ai un suflet romantic și prețuiești foarte mult prietenia.

Martie

Te comporți ca un magnet asupra altora. Oamenii se agață de tine, fascinați de calmul și sfaturile tale. Nu refuzi niciodată să oferi ajutorul. Cealaltă persoană este întotdeauna mai importantă pentru tine decât pentru propria persoană. Într-o relație, prețuiți sinceritatea și loialitatea.

Aprilie

Iubești oamenii, dar urăști să vorbești despre tine. Vă place confidențialitatea. Aveți și un dar înnăscut al diplomației, știți cum să rezolvați orice conflict și să ajungeți la un acord cu orice persoană. În plus, te caracterizează generozitatea, dorința de a ajuta și faptul că ești un om muncitor.

Mai

Ești complet imprevizibil! Te poți răzgândi des, dar ai o listă de reguli pe care le respecți oricând, oriunde. Îți place să călătorești, să fii cu mulți prieteni. Ai tendința să te atașezi de un partener de viață puternic.

Iunie

Onestitatea este semnul tău distinctiv. Nu acceptați jumătăți de măsură. Îți place să fii organizat, dar nu-ți impui părerea cuiva. Ai o voință puternică, un mare simț al umorului și abilitatea de a-ți face ușor prieteni noi. Ești ușor rănit.

Iulie

Exigent, inteligent, misterios – asta ești. În același timp, îți place să te distrezi și să alergi spre aventură. Prețuiți onestitatea la ceilalți oameni. Oamenii din jurul tău te iubesc foarte mult. Nu-ți place să-ți împărtășești sentimentele cu lumea.

August

Ești un lider născut în mod natural. Îți place să fii în centrul atenției, dar nu uiți niciodată de ceilalți. Aveți o inimă imensă, sunteți gata să ajutați oamenii care au probleme. Inspiri încredere, ai simțul umorului și ești extrem de emoțional.

Septembrie

Un perfecționist exigent este caracteristica ta principală. Îți place să urmezi planul. Te străduiești să îți atingi scopul. Dacă faci ceva, ești întotdeauna 100% implicat. Nu tolerați ipocrizia și minciuna. Prețuiți adevărata prietenie.

Octombrie

Toată lumea din jurul tău îți cunoaște caracterul puternic. Ești destul de secretos, iar ceilalți apreciază discreția ta și faptul că se poți baza pe tine oricând. Îți faci prieteni cu ușurință, dar le permit să te cunoască mai bine după mai mult timp. În adâncul sufletului, ești o persoană foarte vulnerabilă.

Noiembrie

Idealist, visător, cam asta te caracterizează. Ești o pasăre liberă, învăluită într-un halou de mister. Te bucuri de o călătorie în necunoscut (la propriu și la figurat). Ești ambițios, curajos și deștept. Aveți propria dvs. opinie cu privire la fiecare problemă și nu vă este frică să o spuneți.

Decembrie

Ești un optimist născut. Nu ți-e frică de ceea ce îți rezervă soarta. Alții te cunosc ca o persoană altruistă. Ești deschis față de ceilalți, generos. Oamenilor le place să fie în preajma ta, iubesc abordarea ta față de viață. Știu, de asemenea, că pot conta întotdeauna pe tine.

Crezi ca te caracterizează luna în care te-ai născut?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!