Ce spune despre tine forma si marimea degetului inelar si degetului mic

Ce spune despre tine forma si marimea degetului inelar si degetului mic

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2017 in Dezvoltare Personala

Diverse caracteristici ți se pot potrivi, iar o comparație între degetul mic și cel inelar te vor ajuta să descoperi care sunt acestea.

Compară-ți aceste degete și află care caracteristică ți se potrivește pe baza imaginii de mai sus.

Iată care sunt interpretările imaginii și cele trei rezultate:

Rezultatul 1: Lungimea degetului mic ajunge la nivelul primului segment al degetului inelar

Ești o persoană foarte comunicativă, lucru pe care trebuie să-l folosești mereu în avantajul tău. Dacă vine vorba de exprimarea emoțiilor, nu întâmpini niciun fel de problemă și faci acest lucru cu cea mai mare lejeritate. Ai încredere în propria persoană și trăiești intens fiecare zi.

Rezultatul 2: Lungimea degetului mic depășește primul segment al degetului inelar

Nu doar comunicativă, se pare că ai și o inteligență de invidiat! Exprimi fără niciun fel de problemă orice emoție, trăire sau sentiment și ești foarte generoasă cu cei din jur. Încearcă să acorzi o atenție sporită persoanelor din jur, deoarece unele ar putea profita de pe urma generozității tale. Dacă ești pusă în situația complimentării, încearcă să nu exagerezi.

Rezultatul 3: Vârful degetului mic se află sub primul segment al degetului inelar

Dacă ești atrasă de cineva sau ceva anume, nu lași ca acest lucru să fie vizibil. Aștepți ca persoana aflată de cealaltă parte să facă primul pas, iar dacă sentimentele nu corespund, te lași foarte ușor descurajată de acest lucru. Faptul că ascunzi unele sentimente nu este neapărat un punct în minus, ci o forță a ta, deoarece nu lași la lucrurile să fie văzute prematur.

Dacă nu găsești o bază, nu lași nimic să iasă la iveală. Nu îți place să grăbești lucrurile și faci totul pas cu pas…

Ce spui, ți se potrivește?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!