Ce-si doresc femeile dupa varsta de 30 de ani, inafara de fapte! Cuvintele care le mangaie sufletul!

Publicitate

“Trăiești o singură dată, dar dacă faci lucrurile așa cum trebuie, o singură dată este de ajuns.” Mae West

Varsta de 30 de ani este un prag de care se tem multe femei. Aceasta este etapa care delimiteaza clar fata copilaroasa de femeia matura.

Multe lucruri care au trecut pana acum pe langa ureche incep sa capete un alt sens. De aceea, urmatoarele fraze vor insemna mai mult pentru femeile de 30 de ani..

Ce vor femeile la 30 de ani: aceste cuvinte sunt mai importante decat „te iubesc”

„Stii ce iubesc cel mai mult la tine?” – Ce vor femeile la 30 de ani nu mai are atat de mult legatura cu aspectul fizic. Acum nu isi mai doresc sa auda de la un barbat ca au ochi frumosi ori gura senzuala. Vor pretui mai mult niste cuvinte care se leaga de o caracteristica a personalitatii lor. Se vor simti mai implinite si mai magulite daca li se va lauda un anumit talent ori nivelul de inteligenta.

„Ai dreptate!” – Atunci cand vine vorba de un conflict in cuplu, o femeie de 30 de ani incepe sa isi piarda rabdarea si sa oboseasca. Nu mai are puterea sa duca aceeasi lupta, mai ales cand simte ca este vorba despre o cauza pierduta. Asadar, va aprecia mult un barbat care isi va accepta vina si care isi va cere scuze. Sunt doua cuvinte simple, dar pot salva o relatie la momentul potrivit.

„Trecem impreuna prin asta.” – Ce vor femeile la 30 de ani? Ei bine, sa auda mai des ca barbatul de langa ele este implicat in relatie si ca nu fuge la prima greutate aparuta in cale. Oricat de mult l-ar iubit, daca nu vor simti ca el lupta trup si suflet pentru legatura, il vor da uitarii treptat.

„Daca simti nevoia sa vorbesti, te ascult oricand.” – Femeie aflata la varsta de 30 de ani nu se mai multumeste cu orice fel de relatie de cuplu. Nu mai accepta jumatati de masura pentru ca simte ca timpul ei este pretios si ca nu merita sa il piarda cu un barbat toxic. Cel care va sti sa o asculte va avea inima ei.

Publicitate

„Nu te inteleg, dar tot o sa incerc.” – Ce cuvinte pot fi mai frumoase decat „te iubesc”? Cele care iti demonstreaza ca barbatul de langa tine vrea sa ocupe un loc special in viata ta, chiar daca mai sunt si obstacole la mijloc. Pentru o femeie de 20 de ani, un „te iubesc” valoreaza mult atunci cand porneste de pe buzele barbatului drag.

„Am planuri cu tine…” – … pentru maine, pentru la anul, pentru toata viata. Este tot ce isi doreste sa auda o femeie de 30 de ani ca sa se simta cu adevarat speciala. Astfel de fraze intaresc legatura dintre doi oameni la fel ca atunci cand mai adaugi o caramida la o fundatie.

„Simt ca pot sa iti spun orice.” – Ce vor femeile la 30 de ani este sa stie ca partenerul lor se simte confortabil alaturi de ele. Cu cat subiectul de conversatie este mai sensibil, cu atat se stabileste o conexiune mai puternica.

„Te respect.” – Cuvintele romantice nu mai au acelasi efect pentru femeile de 30 de ani cum aveau inainte. Dupa ce trec de aceasta etapa, ele realizeaza ca o relatie de cuplu sanatoasa, de durata, se bazeaza pe altceva. Respectul este o bijuterie pe care cuplurile ar trebui sa o pastreze cu sfintenie in special in momentele mai critice. Tocmai atunci exista riscul sa apara fisuri in relatie…

„Tot ceea ce faci tu este important.” – Pana la varsta de 30 de ani, femeile sunt deja satule de barbatii misogini care nu stiu sa le aprecieze la adevarata valoare. Unul care le va constata esenta va avea calea libera spre inima lor.

„Iti multumesc ca ai grija de mine.” – Oricat de mic si neinsemnat ar parea un anumit gest de afectiune, o femeie se va simti foarte bine cand barbatul din viata ei ii va multumi. Chiar daca este de mai mult timp implicata intr-o relatie, o femeie tot va aprecia cuvintele respective.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Relatii

Ai visat ca plangi? Vezi ce semnificatie are plansul in vis!

Publicitate

Studiul viselor este un domeniu care a fascinat numeroşi psihanalişti de-a lungul timpului, în special de un secol încoace când au ajuns la descoperiri mai mult decât interesante pentru modul în care îşi explică oamenii visele.

“Visul reprezintă o stare de conştienţă paralelă” – aceasta este una dintre cele mai interesante concluzii la care au ajuns un grup de specialişti în onirologie de la Universitatea Harvard. Spunem interesantă pentru că de regulă oamenii consideră că starea de veghe şi cea conştientă sunt total separate şi că singurul lucru la care ajută somnul este să ne odihnim după o zi obositoare. De fapt, somnul ajută la numeroase alte funcţii organice şi mai ales visele sunt o parte importantă a bunei funcţionări a organismului nostru. Precum cum am realizat până acum, atunci când visăm transportăm elemente cheie din viaţa reală către cea onirică precum imagini sau sunete, de asemenea, putem resimţi anumite stări şi sentimente care ne dau senzaţia că visul este mai real decât pare. În acest caz, plânsul este unul dintre acele elemente care ne induc starea de tristeţe sau apăsare în vis.

Ce înseamnă când visezi că plângi?

Există teoria conform căreia oamenii visează opusul a ceea ce li se va întâmpla în viitorul apropiat, dar asta depinde foarte mult de simbolurile care apar în acel vis şi de capacitatea spirituală a fiecăruia dintre noi de a intercepta asemenea semne într-o stare de conştienţă paralelă. În cazul plânsului, se pare că de visezi că plângi în vis vei primi o veste bună neaşteptată sau vei avea parte de nişte schimbări în viaţa ta care se vor dovedi a fi benefice pentru tine şi cei apropiaţi din jurul tău. Astfel, plânsul în vis înseamnă fericire. Dar dacă visezi că eşti fericit, atunci vei plânge în viaţa reală? Nu neapărat. Depinde numai de noi cum alegem să întrebuinţăm semnalele pe care le primim la nivel inconştient şi cum le transportăm la nivel conştient. Dacă în vis eşti foarte trist şi plângi foarte mult înseamnă că la nivel inconştient primeşti semnalul că în viaţa reală vei avea parte de evenimente plăcute care te pot lua prin suprindere şi care îţi vor aduce zâmbetul pe buze.

Ce înseamnă când visezi că plângi în hohote?

În plan financiar

Lacrimile din vis sunt mărgăritare. De visezi că plângi în hohote în vis este semn că în viaţa reală poţi avea parte de câştiguri neaşteptate precum câştigul la loto sau o moştenire de pe urma cuiva drag pe care o să-l plângi mult atunci când nu va mai fi.

Plânsul în vis este asociat cu arginţii, bani care pot reveni posesorului dacă se străduieşte suficient de mult să îşi recupereze averea, sau aceluia care munceşte să o obţină. Aceia care trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar şi care muncesc din greu pentru a obţine nişte bani, dacă visează că plâng în hohote şi sunt foarte trişti în vis, este foarte posibil ca în următoarea perioadă să câştige o sumă foarte mare de bani sau chiar să obţină o mărire de salariu. În altă situaţie, dacă visezi că plângi, eşti foarte speriat şi deznădăjduit în vis înaintea unui examen important, este semn că vei lua acel examen cu brio şi te vei bucura de roadele muncii tale, pe care le vei culege asemeni lacrimilor din vis.

În plan emotional

În ceea ce priveşte starea apăsătoare şi tristă din vis asociată cu plânsul în hohote, în plan emoţional anunţă o încercare de restabilire a unei ordini în viaţă, sau revenirea după o perioadă foarte grea din punct de vedere afectiv. Dacă tocmai ai pierdut pe cineva drag sau ai avut parte de o despărţire şi încă te vindeci de pe urma ei, înseamnă că la nivel spiritual, creierul încearcă să restabilească o ordine emoţională şi te ajută să treci peste momentele grele din viaţa ta. Plânsul în vis reprezintă în situaţia asta încercarea ta de a trece peste ceea ce îţi face rău şi în acelaşi timp nevoia de a te elibera de energiile negative care te-au încărcat din punct de vedere afectiv în ultima vreme. Plânsul în hohote anunţă astfel că în curând se va restaura liniştea in viaţa ta şi că eşti pregătit să laşi în urmă tot ce ti-a făcut rău în ultima perioadă.

Publicitate

Vărsarea lacrimilor mai poate anunţa şi că în curând vei redeveni o persoană fericită si echilibrată din punct de vedere emoţional, mai ales dacă în ultima vreme ai luat în considerare schimbarea comportamentului tău sau renunţarea la anumite obiceiuri dăunătoare. Dacă vei considera că anumite persoane nu au ce căuta în viaţa ta sau că este momentul să laşi în urmă anumite evenimente care nu ţi-au adus nimic bun, plânsul în vis semnifică succesul tău de a trece cu bine peste ele şi de a începe o nouă etapă plină de lumină ce îţi va aduce numai bucurii.

Ce înseamnă când visezi că plânge un copil mic?

De visezi un copil mic care plânge vei avea parte de mari necazuri şi evenimente nefericite la care nu te aşteptai. Copilul este inocenţa care plânge şi el de regulă plânge pentru familia sa cât este mic, deci evenimentele si veştile rele vor circula în familie. Atunci când visezi că un copil mic plânge pentru tine e semn că asupra cuiva drag sau chiar a ta, se poate abate o boală grea.

De ce te trezeşti plângând din vis?

Sunt unele persoane care nu numai că plâng în vis atunci când mentalul lor proiectează numeroase scenarii triste sau nefericite, însă li se întâmplă să plângă într-adevăr în somn şi să se trezească lacrimând. Nu este cea mai întâlnită reacţie a viselor care ne sperie, căci de regulă ne trezim speriaţi, transpiraţi şi cel mult tremurând, dar atunci când plângem în somn şi nu doar în vis, este semn cert că subconştientul nostru încearcă să ne transmită anumite semnale pe care trebuie să le luăm în considerare.

În acest cazul, plânsul din timpul somnului precum cel din timpul visului ne poate trage un semnal de alarmă asupra unor sentimente reprimate şi a unor stări de maximă tristeţe peste care nu reuşim să trecem prea uşor în viaţa reală.

Atunci când plângem în vis trebuie ţinut cont de evenimentele din viaţa noastră, de veştile pe care le aşteptăm şi starea generală de zi cu zi pentru a putea interpreta semnalele transmise de subconştient, însă atunci când plângem în somn, în mod cert există o cauză a nefericirii noastre în viaţa reală pe care dacă nu o ştim, trebuie descoperită. Altfel mentalul nostru va avea extrem de mult de suferit şi organismul nu-şi va reface funcţiile importante în timpul somnului.

De asemenea, lacrimile din somn ne arată că ne simţim neputincioşi în a ne regla conturile cu acele lucruri care ne fac rău din viaţa reală.

Dacă am visa că plângem, în loc să plângem cu adevărat, asta ar fi mult mai bine, căci ar înseamna că putem face acel pas important către starea de conştienţă paralelă care ne ajută să ne rezolvăm probleme la nivel de subconştient în timpul somnului.

Care sunt cele mai comune situaţii în care plânsul apare în vis?

Când te visezi pe tine că plângi – e semn că vei avea parte de satisfacţii şi evenimente vesele

Când visezi că plângi în hohote şi eşti foarte trist în vis – este semn că ceva foarte bun se va întâmpla sau că un eveniment fericit asupra căruia nu mai aveai speranţe se va ivi în viaţa ta

Când visezi că plânge o fată – e rost de probleme mari financiare şi chiar de pierderi pe care nu le vei mai recupera

Când visezi că plânge un nebun – e posibil să primeşti un dar, o surpriză la care nu te aşteptai din partea celor dragi

Când visezi pe cineva plângând – înseamnă că după nişte evenimente nefericite se va instala liniştea şi fericirea

Când visezi că plânge mama ta – e rost de probleme mari şi de situaţii mai greu de trecut

Când visezi că plângi mocnit, în linişte – este posibil să ai parte de un eveniment plăcut în familie

Astfel, vedem cum plânsul este un simbol extrem de puternic dacă apare în vis, având semnificaţii la atât la nivelul conştientului cât şi al subconştientului şi care ne poate spune extrem de multe despre modul în care trebuie să interpretăm evenimentele din viaţa noastră.

Analizându-ne visele putem ajunge să ne cunoaştem mult mai bine şi să ne explicăm anumite stări şi reacţii pe care le avem în viaţa de zi cu zi.

Sursa: zenivers.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Articole