Ce se poate întâmpla dacă vorbești despre planurile tale înainte ca acestea să devină realitate

Ce se poate întâmpla dacă vorbești despre planurile tale înainte ca acestea să devină realitate

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 September 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Nu numai psihologii și specialiștii în bioenergie ne avertizează că nu este bine să spunem nimănui planurile noastre. Există multe superstiții în acest sens, dar ideea principală este întotdeauna aceeași: tăcerea este de aur. Este mai bine să eviți să vorbești despre planurile tale.

De ce nu este bine să vorbești despre planurile tale

Probabil multă lume ți-a spus deja că nu trebuie să vorbești cu nimeni despre planurile și visele tale, altfel este posibil să nu se îndeplinească. Nu ar trebui să vorbești despre planurile tale, deoarece energia negativă a oamenilor poate fi o piedică în calea îndeplinirii lor.

Cel mai corect lucru de făcut este să începi să faci primii pași în direcția dorită, fără să spui la nimeni. Înțelegem că de multe ori ești atât de entuziasmat încât ai vrea să le spui tuturor despre progresele făcute, dar cel mai bine este să aștepți până când ajungi la rezultatul final și abia apoi să surprinzi lumea cu veștile bune.

În momentul în care vorbesc despre planuri, oamenii au impresia că sunt foarte ușor de realizat. Toate acestea nu fac decât să înșele creierul, lipsindu-l de motivația necesară pentru a atinge obiectivele. În niciun caz nu trebuie să te relaxezi și să crezi că obiectivul a fost practic atins.

Când o persoană vorbește despre planurile sale, aceasta risipește multă energie. Dacă vrei să-ți împărtășești obiectivele cu cineva, trebuie să o faci fără să-ți arăți emoțiile și entuziasmul.

Superstiții

Conform superstițiilor populare, există mai multe motive pentru care nu ar trebui să spui nimănui despre planuri și dorințe. Nu este bine să vorbim despre planuri pentru că anumite persoane din exterior le pot strica cu ajutorul energiilor și gândurilor negative.

Este mai bine să ții totul pentru tine, deoarece puține persoane reușesc să-și controleze gândurile și emoțiile. Este posibil ca și cea mai apropiată persoană să dezvolte sentimente de invidie atunci când aude de planurile tale. Sarcina negativă cu care vei fi încărcat va rămâne mult timp acolo și te va încurca în realizarea planurilor.

Chiar dacă ești tu ai încredere în propria ta forță și ești convins că vei putea duce la bun sfârșit obiectivul, oamenii din jurul tău s-ar putea îndoi de abilitățile tale și s-ar putea chiar să îți spună în față acest lucru. În acest caz, e posibil să te demoralizezi și să îți pierzi toată ambiția, fapt care te va îndrepta spre eșec. Așadar, cel mai bine este să nu povestești nimănui despre planurile tale.

Fiecare este liber să creadă ce dorește, dar chiar dacă nu ești o persoană superstițioasă, ascultă măcar de sfatul psihologilor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!