Ce să nu faci în ajunul Anului Nou – 2022

Ce să nu faci în ajunul Anului Nou – 2022

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 December 2021 in CuriozitățiSpiritualitate

Anul Nou se apropie, dar mulți oameni uită că în timpul acestei sărbători se aplică unele reguli. Experții au spus care vor fi interdicțiile de Revelion 2022.

 Încercați să respectați regulile, astfel încât norocul să fie cu voi:

Nu poți strica starea de spirit a celor dragi

Desigur, acest lucru nu trebuie făcut în niciun sfârșit de an, dar în 2022 această interdicție este deosebit de importantă, deoarece în calendarul chinez urmează Bivolului de Metal Alb căruia nu-i plac provocările, negativitatea și abuzul. Cearta și înjurăturile pot aduce mari probleme pentru tine și familia ta la începutul anului.

Oricine este prost dispus ar trebui să stea singur o perioadă sau să încerce cumva să se bine dispună, de exemplu, urmărind un film bun.

Nu pot veni cu mâinile goale la vizita de Noul An

Chiar dacă v-ați oferit deja reciproc toate cadourile, este mai bine să veniți cu ceva la vizita de Anul Nou. Poate fi un fel de mâncare, o sticlă de vin, șampanie,  un mic cadou sau altceva. Astfel, va fi posibil să liniștiți Bivolul de Metal Alb și să începeți atragerea norocului încă de la începutul anului, iar primele zile ale lunii ianuarie vor avea mare succes. Bivolului de Metal Alb nu-i place când oamenii vin cu mâna goală.

Anul acesta fără roșu

De Revelion 2022, cel mai bine este să nu porți nimic roșu. Această culoare va atrage eșecurile și necazurile, deci este mai bine să o abandonezi complet. În caz contrar, Revelionul s-ar putea să nu meargă bine.

De asemenea, nu atârna multe lucruri roșii în pomul de Crăciun. Acest lucru poate provoca, de asemenea, o creștere a neliniștii. Într-o astfel de locuință, energia negativă se poate concentra.

Nu te poți întrista sau supăra

Trebuie să te lupți cu amintirile și gândurile negative. Bivolului de Metal Alb chiar nu-i place când oamenii sunt triști fără niciun motiv. Acest lucru vă poate speria norocul pentru următoarele două luni din 2022. Nu lăsați gândurile neplăcute să pună stăpânire pe mintea voastră.

Nu puteți duce gunoiul

Înainte de zori, nu aruncați gunoiul acumulat peste noapte. Împreună cu el, vă puteți „arunca” propria fericire. Aceasta va fi o mare greșeală, din cauza căreia pot începe problemele de viață.

De asemenea, experții vă recomandă să nu faceți treburi casnice precum spălarea hainelor sau curățenia. Este mai bine să lăsați toate vasele murdare pentru dimineață.

Nu puteți oferi cadouri foarte scumpe

Bivolului de Metal Alb nu-i place risipa și impracticabilitatea. Acesta este un moment nepotrivit pentru a dona bijuterii scumpe și lucruri de decor. Este mai bine să evitați cadourile scumpe sau să oferiți ceva cât mai util posibil.

Persoana ar trebui să folosească cadoul, să nu-l ia și să uite de el. Un cadou nereușit poate afecta negativ atât viitorul donatorului, cât și al celui care a primit cadoul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!