Ce preziceri aduc animalele care ne traversează calea?

Ce preziceri aduc animalele care ne traversează calea?

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 February 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Dacă oricare dintre aceste animale îți taie accidental calea, acest lucru poate fi interpretat ca un semn puternic, conform unor culturi antice.

În vechile timpuri, toate animalele și plantele erau asociate cu zei și zeițe. Bufnița era considerată un animal sacru în Atena, în timp ce Poseidon era protectorul cailor și Artemis al căprioarelor. Am selectat animalele care aduc cele mai puternice semnificații.

Ce înseamnă dacă îți taie calea următoarele animale:

Bufniţă

Deși această specie de pasăre este rară în zona orașelor, se crede că bufnițele au o înțelepciune inimaginabilă. Bufnițele au fost asociate cu mulți zei și zeițe, dar una dintre cele mai puternice asociații este cu Athena Minerva, zeița înțelepciunii din Grecia antică. Atunci când o bufniță apare în calea ta, trebuie să fii deosebit de atent la următorii tăi pași, deoarece ea încearcă să te pregătească pentru viitor.

Dacă ești o persoană care practică magie, apariția unei bufnițe înseamnă probabil că magia ta este puternică și trebuie să fii foarte atent cu energiile pe care le invoci. Bufnițele nu sunt aducătoare de ghinion, ba din contra, sunt considerate păsări regale, motiv pentru care întâlnirea cu ele poate fi considerat un semn al succesului.

Păianjen

Păianjenii sunt, de asemenea, asociați cu zeița Athena. Sunt considerați animale sacre, deoarece pânza lor simbolizează faptul că suntem cu toții conectați unul cu celălalt și cu natura. Cu toate acestea, apariția unui păianjen în calea ta nu are aceeași semnificație ca cea a bufnițelor. În cele mai vechi timpuri, păianjenii erau un semn că te vei întâlni cu un vechi prieten. Păianjenii sunt prezențe bune și purtători de noroc.

Pisică

Pisica este întruchiparea intuiției. Când acest animal apare de nicăieri, este un semn că trebuie să-ți asculți inima. Pisicile sunt asociate cu zeițe puternice și înțelepte precum Bast, Freya și Brigita și simbolizează puterile tale spirituale pe care trebuie să le asculți.

Culoarea pisicilor contează:

  • Pisicile albe: simbolizează fertilitatea și schimbarea de relații romantice
  • Pisici portocalii: simbolizează diferite planuri de existență și călătorii spirituale
  • Pisicile negre: simbolizează schimbarea norocului (în bine sau în rău) și înțelepciunea

Cioară

Aceste păsări au o reputație negativă, fiind considerate prevestitoare de moarte și purtătoare de magie întunecată. Deși uneori pot aduce vești proaste, ele sunt simbolul adevărului. Cioara este pasărea sacră a lui Thoth, marele zeu egiptean al înțelepciunii și magiei. De asemenea, este sacră și pentru Apollo, zeul soarelui, Hera, regina zeilor și Asclepius, zeul medicinei.

Dacă vezi o cioară înseamnă că vei afla în curând adevărul despre ceva care este important pentru tine. Dacă o cioară îți taie calea, este confirmarea divină că ești pregătit pentru ceva cu adevărat important.

Cerb

Aceste animale cu coarne minunat de încântătoare sunt sacre pentru zeița lunii Artemis. Dacă vezi un cerb, acesta este un semn că cerul știe prin ce treci și că trebuie să continui să te confrunți cu aceste greutăți cu puritate în inimă și demnitate. Cerbii își țin capul sus chiar și atunci când au căzut pradă vânătorilor. Fii ca cerbul, încearcă să faci față problemelor fără a-ți pierde frumusețea interioară.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!