Ce lucruri sunt cele mai importante in viata. O lectie foarte buna!

Ce lucruri sunt cele mai importante in viata. O lectie foarte buna!

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 July 2018 in Lecții de viață

Un bastinas american si prietenul lui treceau, in centrul orasului New York, pe langa Times Square in Manhattan. Era in timpul pranzului si strazile erau pline de oameni. Masinile claxonau, franele taxiurilor scartaiau pe la colturi, sirenele zornaiau, sunetele orasului erau asurzitoare. Deodata, bastinasul spune, “Aud un greiere!”

Prietenul sau spune: “Ce? Esti nebun? Cum poti sa auzi un greiere in galagia asta!” “Nu, sunt sigur!” a spus el, “Am auzit un greiere!”. “E o nebunie,” i-a raspuns prietenul.

Insa el asculta cu atentie un moment, si apoi se îndrepta, traversand strada, spre un ghiveci de ciment, in care cresteau niste plante. S-a uitat in ele si pe sub crengile lor, adescoperit un mic greiere. Amicul sau a fost pur si simplu uimit. “E incredibil! Cred ca ai urechi supraomenesti!” “Nu”, a spus bastinasul. “Urechile mele nu sunt cu nimic diferite de ale tale. Depinde ce vrei sa asculti.” “Dar nu se poate!” a spus prietenul.

“N-as putea auzi un greier, in asa o galagie.”

“Da, într-adevar,” a venit replica. ” Depinde ce este cu adevarat important pentru tine . Hai sa-ti arat!” A bagat mana in buzunar si a scos cateva monede, pe care, in mod discret, le-a scapat pe trotuar.

Atunci, in ciuda zgomotului soselei aglomerate, care le surzea urechile, au putut observa pe o raza de 10 metri in jurul lor, fiecare cap întorcandu-se sa vada daca banii cazuti nu erau ai lor. “Ai înteles ce vreau sa spun?” a întrebat bastinasul american. “Totul depinde de ce este important pentru tine.”

7 trăsături pe care doar oamenii de succes le au

Traim in vremuri ciudate, in care toti oamenii isi doresc sa fie lideri, sa conduca si sa devina puternici si cunoscuti de pe o zi pe alta. Din pacate prea putini reusesc aceste lucruri, iar acestia au cateva trasaturi definitorii care contribuie la succesul lor. Iata care sunt acestea!

1. Oamenii de succes iubesc munca. Si pe langa asta au inteles ca doar prin munca poti obtine rezultate reale. In plus, pun multa pasiune in ceea ce fac, iubesc activitatea lor zilnica si ar lua-o de la inceput oricand, pentru ca s-au nascut sa faca asta.

2. Urmeaza propriile lor planuri. Toti cei pe care ii apreciezi si ii stimezi pentru ca au reusit, au facut lucrurile asa cum si-au imaginat si nu au urmat calea altor persoane. Un lider care isi contruieste propriile obiective si planuri va fi intotdeauna un lider bun.

3. Sunt constienti ca nu stiu totul. O persoana de succes isi accepta imperfectiunile si lucreaza din rasputeri pentru a le elimina. Un astfel de om nu va sustine niciodata ca stie totul si ca detine adevarul absolut.

4. Nu sunt niciodata multumiti de reusitele lor. Cei mai buni oameni pe care ii cunosti nu au limite si incearca mereu sa se autodepaseasca. De fapt, noi credem ca asta este adevarata cheie a succesului!

5. Nu sunt foarte vizibili. Te va surprinde asta, insa oamenii de succes nu ies in evidenta asa cum iti imaginezi tu. Ei isi cunosc propria valoare si nu simt nevoia sa fie apreciati de oricine, oricand.

6. Nu incearca sa iti vanda nimic. Mai exact, acestia se ocupa de propriile afaceri intr-un mod atat de inteligent, incat nu este necesar sa traga de tine pentru a-ti vinde ceva. Mai degraba vei ajunge tu sa te interesezi de produsele lor.

7. Nu isi fac reclama. Carierele si succesul lor vorbesc de la sine, asa ca oamenii care reusesc cu adevarat nu au nevoie sa isi faca singuri reclama. Nu ii vei auzi niciodata vorbind despre cati bani fac sau cat de apreciati sunt.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!