Ce înseamnă “creșterea frecvenței vibrațiilor” în cuvinte simple și cum influențează frumusețea și sănătatea?

Ce înseamnă “creșterea frecvenței vibrațiilor” în cuvinte simple și cum influențează frumusețea și sănătatea?

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 June 2023 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Din reacția voastră entuziasmată, am înțeles că subiectul trecerii la frecvențe ridicate interesează multe persoane, așa că voi încerca să îl explic pe scurt și clar, într-un limbaj simplu. Voi acoperi și modul în care aceste frecvențe (dacă totul este adevărat) pot afecta aspectul nostru și sănătatea noastră.

Așadar, ne vor interesa următoarele întrebări:

 1. Ce sunt aceste frecvențe despre care toți vorbesc, cum sunt ele structurate și ce modificări s-au produs în legătură cu ele?
 2. Ce spune știința despre acest lucru?
 3. Ce consecințe negative sau pozitive pot avea aceste modificări asupra vieții oamenilor?
 4. Ce înseamnă “trecerea cuantică” și cum se încadrează aceasta aici, și ce crede știința despre asta?
 5. Ce beneficii putem obține pentru frumusețea și sănătatea noastră și ce trebuie să facem în acest sens?

Voi încerca să prezint totul în mod concis și într-un limbaj simplu.

Ce sunt aceste frecvențe despre care toți vorbesc?

Lumea noastră este astfel concepută încât în ea există undele invizibile ale vibrațiilor (sunete, chimice, electromagnetice, gravitaționale, etc.), în afară de obiectele vizibile cu ochiul liber. Undele pot avea frecvențe diferite, iar în funcție de acestea, viteza sau calitatea procesului generat de ele poate varia.

În prezent, ne referim la frecvența Schumann.

Stratul de aer care înconjoară planeta noastră (ionosfera), împreună cu suprafața Pământului, formează un rezonator imens. Acest rezonator emite unde electromagnetice. Winfried Otto Schumann a fost unul dintre oamenii de știință care au studiat aceste unde și au descoperit frecvența lor principală, care este de 7,83 Hz. Aceasta a fost denumită în onoarea lui.

În creierul uman (precum și în întregul organism), există, de asemenea, unde sau vibrații, care au și ele frecvențe.

1. Undele delta: mai mici de 4 Hz. Somn profund, meditație profundă sau transă.

2. Undele theta: 4-7 Hz. Somn normal, adânc.

3. Undele alfa: 7-13 Hz. Stare de visare, relaxare ușoară.

4. Undele beta: 13-40 Hz. Activitate, activitatea normală a creierului în timpul zilei.

5. Undele gamma: 40 Hz și peste. Activitate intensă (agresivitate sau efort mental în rezolvarea sarcinilor logice complexe).

Se crede că frecvențele pe care organismul le utilizează cel mai des sunt strâns legate de starea de sănătate a unei persoane, de dezvoltarea sa intelectuală și spirituală. De asemenea, se consideră că rezonanța undelor unei persoane cu “pulsul planetei” sau, mai puțin pompos spus, cu frecvența undelor electromagnetice dintre suprafața Pământului și ionosfera acestuia, este foarte importantă.

Ce spune știința despre acest lucru?

Știința nu respinge aceste teorii, dar nici nu le confirmă. Medicina nu menționează nimic despre impactul frecvențelor din organism asupra sănătății umane sau despre rezonanța undelor umane cu frecvența Schumann.

Ce modificări s-au produs în legătură cu frecvența Schumann în ultimii ani?

Timp îndelungat după descoperire, frecvența undei Schumann a rămas constantă. Cu toate acestea, începând din 1995, această valoare a început să varieze semnificativ, atingând următoarele vârfuri:

 • 1995 – 8,6 Hz
 • 1999 – 11,2 Hz
 • 2000 – 12 Hz
 • 2001 – 12,2 Hz
 • 2002 – 12,4 Hz
 • 2003 – 13 Hz
 • 2014 – 16,5 Hz
 • 2017 – 36 Hz
 • 2020 – 120 Hz

Nu am reușit să găsesc date mai recente.

Aceasta înseamnă că vibrațiile din organismul uman pot ajunge la același nivel? Nu există date științifice care să poată arunca lumină asupra acestei chestiuni. Bazându-ne pe observațiile asupra proprietăților corpului uman acumulate de oameni în secolele trecute, acest lucru pare puțin probabil.

Ce consecințe negative sau pozitive pot avea modificările frecvenței Schumann?

Conform susținătorilor mișcării New Age (persoane care cred în venirea unei noi ere glorioase), consecințele vor fi duale: cei care trec la frecvențe ridicate ale organismului și intră în rezonanță cu noile valori ale frecvenței Schumann vor înceta să se îmbolnăvească și să aibă nevoie de medicamente, vor dormi și mânca mai puțin, vor avea o creștere a nivelului spiritual, își vor dezvălui abilitățile intuitive și extrasenzoriale, vor simți fericire și liniște, vor scăpa de anxietate, vor avea aripi pe spate și vor trăi în unitate cu cosmosul. Cei care rămân la nivelul anterior se vor ofili treptat de boli cronice și de singurătate într-o societate a iluminaților.

Știința, din nou, nu știe nimic despre asta.

Opinia mea subiectivă: trebuie să aspirăm la dezvoltarea spirituală indiferent de recompense sau pedepse.

Ce înseamnă “trecerea cuantică” și ce crede știința oficială despre asta?

Trecerea cuantică este o tranziție a unei persoane către o stare în care va putea controla procesul de îmbătrânire și durata vieții pe Pământ, se va putea teleporta, se va hrăni cu energie, își va putea schimba destinul și va putea controla materia lumii exterioare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!