Ce fel de oameni vom intalni in drumul vietii noastre pe baza conexiunilor cosmice

Ce fel de oameni vom intalni in drumul vietii noastre pe baza conexiunilor cosmice

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2019 in Spiritualitate

“Cred că acesta este scopul suprem: să trăiești o viață a pasiunii și autenticității. Iar orice e mai puțin decât asta, e mai puțin. De ce ai accepta mai puțin?” – Alex Allman

Cu totii intalnim anumite tipuri de oameni de-a lungul vietii. Uneori poti simti ca este o coincidenta, insa nu este. Este o conexiune cosmica.

Pe unii ajungem sa ii cunoastem, unii trec pe langa noi, iar pe altii nu ii mai vedem niciodata. Unii devin prietenii nostri, altii ne ajuta sa devenim versiuni mai bune ale noastre, altii ne dezamagesc, iar altii ne lasa traumatizati. Insa exista vreun motiv pentru care intalnim aceste categorii de oameni? Se crede ca oamenii vin in viata noastra pentru un motiv, pentru o anumita perioada sau pe viata.

Dar ce ii face pe acesti oameni sa intre sau sa plece din viata noastra? Este vreo forta mai importanta care ne schimba puterea de decizie? Iata care este legatura conexiunilor cosmice cu acest subiect!

Ce tipuri de oameni poti sa cunosti pe baza conexiunilor cosmice?

Nimic din viata noastra nu se intampla accidental. Fortele universului actioneaza impreuna. Sincronicitatea spirituala este responsabila pentru ceea ce se intampla cu noi. Atragem anumite persoane in viata noastra datorita aurei individuale. De obicei, daca ai puteri vindecatoare, abilitatea de a inveseli oamenii sau de a-i repara, vei atrage multi oameni in aceasta viata.

Daca ai suferit multe dezamagiri, vei fi atras de persoanele cu puteri vindecatoare. Cu alte cuvinte, fiecare persoana pe care o intalnim este trimisa de univers cu un motiv anume. Joaca un rol important in viata noastra si modeleaza felul in care suntem. Iata care sunt tipurile de oameni pe care ii cunosti cel putin o data de-a lungul vietii, conform conexiunilor cosmice!

1. Cei care te ajuta sa cresti – Acest tip de oameni ne ajuta sa intelegem propria valoare si sa ne descoperim adevaratul potential. Ne completeaza viata cu energie pozitiva. Sunt persoanele care cred in noi, cand noi nu credem. Daca ai gasit o astfel de persoana, nu o lasa sa plece din viata ta! Este persoana care te va motiva si te va ajuta sa-ti duci la bun sfarsit toate obiectivele.

2. Cei care iti reamintesc de drumul tau in viata – In labirintul vietii si al obstacolelor, ajungi sa iti pierzi adesea drumul. Mintea poate uita unde trebuie sa ajungi si te simti pierdut. Visurile si aspiratiile tale par indepartate, inaccesibile si aproape ireale. Cand esti pe punctul de a renunta, universul conspira si trimite o persoana in viata ta, care te face sa crezi iar in propriile forte. Aceasta iti reaminteste de ce ai ales in prima instanta drumul pe care mergi si cum poti reusi. Te inspira sa nu renunti niciodata la visurile tale.

3. Cei care te ranesc – Exista si oameni pe care ii intalnesti si care aduc durere in viata ta. Le dispretuiesti prezenta si iti doresti ca acestia sa dispara din preajma ta. Regreti ziua in care i-ai intalnit. Acest tip de oameni negativi lasa un impact pozitiv asupra ta pe termen lung. Te schimba si ajungi sa inveti multe de la ei.  Daca te trag inapoi, poate ca nu esti inca pregatit sa mergi mai departe, iar universul vrea sa iti dai seama de acest lucru.

4. Cei care sunt prezenti in viata ta pentru putin timp – Este vorba despre oamenii care nu vor fi alaturi de tine pentru toata viata. Oamenii care stau cu tine doar pentru o perioada scurta de timp, dar care au un impact major asupra ta. Chiar daca s-ar putea sa simti ca nu sunt cu adevarat importanti, acestia sunt. Au aparut in viata ta cu un motiv si sunt responsabili pentru cine esti acum.

5. Cei care raman in viata ta – Este vorba de oamenii care aleg sa ramana langa tine. Spre deosebire de ceilalti, acesti oameni sunt alaturi de tine la bine si la greu si sunt partenerii tai pe viata. Acesti oameni te inteleg mai bine decat oricine altcineva. Este foarte greu sa-i gasesti pe acestia, dar nu imposibil.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!