Ce fel de caracter ai in functie de ce floare alegi!

"Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare". Mark Twain Majoritatea prefera sa-si ascunda adevaratul caracter, adevaratele actiuni sub diverse straturi, masti cum sunt numite in zilele noastre. Ne pregatim parca de dinainte, cele mai intelepte cuvinte, cele mai ales atente fraze, cele mai analizate gesturi, ca nimic sa nu para nelalocul lui. Uneori ne straduim sa fim amuzanti, ne straduim sa fim un bun ascultator, un umar pe care sa se poata plange.
"Ce oameni exceptionali trec pe langa noi, anonimi, si noi admiram prosteste atatia neghiobi, numai pentru ca au vorbit de ei presa si 'opinia publica', numai pentru ca le-a popularizat numele politica si literatura". Mircea Eliade
Si ne indragostim de ceea ce ni se arata, dar pe parcurs, obosim sa fim ceea ce nu suntem si adevaratele noastre culori se astern ca intr-un tablou. Atunci cel de langa tine devine bulversat, trist, neintelegator deoarece actiunile prezentului par cu totul diferite de trecutul plin de visuri si promitator. Oamenii se ascund pentru ca au temeri inradacinate in fiinta lor. Teama de a nu fi placut, teama de a fi respins, teama de a ramane singur, teama de a ramane singurul fara o familie si un copil la cei treizeci si ceva de ani, teama de ceea ce vor spune cei din familie, si lista temerilor poate continua, deoarece mintea omului e fantastica in nascocirea si instalarea pe termen lung a nesfarsitelor temeri greu de descotorosit din minte. Cat de des nu ai auzit trecandu-ti pe la ureche fraza: „Nu mai este barbatul sau femeia de care m-am indragostit”? sau poate chiar si tu esti cel care a spus-o, sau a gandit-o cel putin o data, fara a grai. Cand se naste in tine aceasta afirmatie, ar trebui sa incolteasca si intrebarea : ”De ce nu mai este el sau ea, cel sau cea de care m-am indragostit?”
"Exista doua feluri de oameni: cei care ii spun lui Dumnezeu 'Faca-se voia ta' si cei carora Dumnezeu le spune: ' Bine, actioneaza cum crezi." Clive Staples Lewis
Prima tendinta a omului este de a-i analiza celuilalt greselile, si de a i le evidentia. Cam aici gresim multi dintre noi, iar aceasta duce de cele mai multe ori la destramarea relatiei, fara sa ne dam seama. Devii un partener agasant, un partener orbit de faptele negative ale celuilalt, ceea ce nu-ti mai permite sa vezi lucrurile bune in cel de langa tine. Devii un om ce subliniaza greseala, si nici macar tu nu iti dai seama ca in incercarea de a-l aduce pe ”calea cea buna” pe cel de langa tine, de fapt ii alimentezi instrainarea fata de tine, ura fata de neputinta sa, iar ca final…decizia de a se indeparta permanent de tine. Omul nu doreste critica, sublinierea faptelor sale negative, sau ca persoana de langa el sa fie mai mereu in contradictie cu el. Oamenii nu functioneaza asa. Oamenii functioneaza cu un strop de dragoste, un strop de mangaiere, un strop de apreciere si un strop de recunostinta. Iar critica poate fi acceptata daca este constructiva si daca vine intr-un ”invelis” de intelegere si incurajare nefortata. Ai grija sa oferi cate putin din toate acestea, caci oamenii tanjesc dupa atentia altor oameni ce pot vedea bunatatea, curajul, puterea, taria, indurarea, puterea de iertare intelepciunea si intelegere din ei. Oamenii isi depasesc limite si fac lucruri de care nici ei nu se stiau capabili daca au o persoana care sa-i sustina constant si sa nu le darame, in mod inconstient, visurile. Nu incerca sa schimbi oamenii sau actiunile lor, schimba doar atitudinea ta fata de ei, ofera-le un pic mai mult din ceea ce esti, sa vada in tine un model de bunatate si iubire, doar asa se pot schimba, doar prin propria lor vointa. Nu uita ceea ce esti tu, arata-te asa cum esti, si vei fi privat de multa suferinta!" "Uneori viata ii desparte pe doi oameni doar pentru ca ei sa inteleaga cat de importanti sunt unul pentru calalalt." Paulo Coelho Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Ce floare v-a plăcut cel mai mult? Ea va dezvălui tainele feminităţii dumneavoastră! La mine a coincis 100%!

Cărei femei nu-i plac florile? Din toate varietăţile de flori întotdeauna se vor găsi acelea care vor cuceri inima femeii. Unora le plac florile în buchete, altora- florile în ghiveci, în glastră. Oricum, fiecărei femei i se ridică dispoziţia când iubitul vine cu flori.

Dar de ce preferăm anumite flori şi nu altele nu e întâmplător. Această alegere depinde de manifestarea şi dezvăluirea caracterului feminin al nostru.

Vă propunem un test simplu şi miraculos cu flori. Numai priviţi-le, cât sunt de gingaşe şi frumoase. E important doar să alegeţi acea floare pe care v-aţi dori s-o primiţi în dar!

Descrierea caracterului dumneavoastră citiţi-o mai jos. Dacă aţi ales două flori, înseamnă că caracterul dvs include două energii feminine.

Floarea № 1

Feminitatea dvs întotdeauna se manifestă luminos şi atrage atenţia. Oriunde nu v-aţi prezenta , întotdeauna sunteţi subiectul discuţiilor şi atrageţi un număr mare de priviri fixe. Bărbaţii pur şi simplu vă admiră deschis, iar femeile vă invidiază. Dar pe dvs nu vă interesează aprecierile şi privirile. Dvs vă cunoaşteţi valoarea şi aveţi un cerc strâns de prieteni a căror părere contează pentru dvs.

Vă e greu să vă încredeţi în oameni, iar dacă vă încredeţi – sunteţi în stare să răsturnaţi munţi pentru acel om. Şi să nu dea Dumnezeu ca acea persoană să vă înşele încrederea – aşa ceva dvs nu iertaţi.

Vă stă bine în fuste şi în pantaloni, chiar dacă preferaţi rujul în culori mai saturate, roşu-aprins e culoarea dvs.

Floarea № 2

Gingaşă , romantică, drăguţă fată, dvs sunteţi idealul femeii la care visează mulţi bărbaţi. Le permiteţi să vă curteze, cu plăcere primiţi cadourile şi alte semne de atenţie. Sinceritatea dvs nemijlocită şi moliciunea călduroasă farmecă pe mulţi. Femeile caută să se împrietenească cu dvs.

Dar în spatele acestei moliciuni se ascunde o tijă de fier. Dvs întotdeauna ştiţi sigur ce doriţi şi primiţi aceasta practic întotdeauna. Arătaţi bine în rochii, bluze, tonurile calde ale îmbrăcămintei nuanţează farmecul dvs.

Floarea № 3

Aveţi multe calităţi, încât e greu de selectat principalele. Sunteţi cinstită, sinceră, modestă, capabilă să sprijiniţi pe altul în momente grele. Dvs treceţi cu tărie prin încercările vieţii şi cu credinţa în mai bine depăşiţi momentele grele. Cu una ca dvs visează să se însoare orice bărbat. Îngrijită, talentată în ale gătitului gustos, în crearea comfortului casnic, fidelă şi modestă…Ce să-şi mai dorească un bărbat?

Publicitate

Dar nu vă merge să întâlniţi bărbatul anumit, femeile- romaniţe deseori se ard la primele îndrăgostiri.

Arătaţi bine în alb şi negru. Prea multe flori pe haină pot să ditragă atenţia de la persoana dvs… Iar dvs sunteţi atât de frumoasă!

Floarea № 4

Sunteţi o optimistă, un soare, energizant – iată cuvintele pe care le auziţi deseori despre dvs. Zâmbetul dvs e capabil să topească inima oricărui bărbat, chiar şi a acelui bărbat rece. Vă place foarte mult atenţia din partea bărbaţilor, deseori prieteniţi cu bărbaţii, dar prietenia aceasta se termină de obicei cu faptul că ei se îndrăgostesc de dvs. Sau ei s-au împrietenit cu dvs pentru că din start erau îndrăgostiţi.

Fermecaţi bărbaţii, dar rar când lăsaţi pe cineva să se apropie de dvs. “Dar nimeni nu ştie cât plânge nopţile acea care merge prin viaţă râzând” – aceasta e despre dvs. Totuşi, cel care a reuşit să se apropie de dvs va primi cea mai bună femeie din viaţa lui şi ultima dragoste.
Vă place să experimentaţi cu înfăţisarea dvs şi bine faceţi! Dvs, ca nimeni alteia, vi se potrivesc cele mai incredibile şi extravagante veşminte , coafuri şi cosmetice.

Floarea № 5

Deseori, dvs din copilărie vă cunoaşteţi frumuseţea. Încă de când mama se plimba cu dvs copilă, deseori auzea complimente cu privire la înfăţişarea dvs de la oameni necunoscuţi. Dvs vă clarificaţi foarte bine în oameni, ştiţi ce acund ei, nimic nu vă scapă. Multe dintre prietene vin la dvs pentru a vă cere sfatul, ca la psiholog.

Desigur, bărbaţii pur şi simplu se lipesc de dvs. Totuşi, dvs singură vă alegeţi bărbatul. Cu al şaselea simţ dvs îl determinaţi şi îl recunoaşteţi dintr-o mie.

Dvs sunteţi anume acea femeie care ştie să se îmbrace scump, chiar cu un buget modest. Vă stă bine cu aur, purtaţi-l mai des.

Floarea № 6

Dvs sunteţi o femeie neobişnuită. În dvs se combină calităţi opuse, ghiaţă şi foc… Chiar dacă aveţi o răceală şi o linişte aparentă, în dvs clocoteşte pasiunea. Şi acel bărbat care ar dezvălui aceasta – va fi într-adevăr fericit şi vă va face fericită. Iubiţi doar pe unul singur şi răbdării dvs pot să vă invidieze îngerii. Dar dacă ceva vă va duce la punctul de fierbere , deşi aceasta se întâmplă tare-tare rar, atunci dvs răvăşiţi totul în cale.

Dvs atrageţi bărbaţi, dar deseori nu intuiţi aceasta. Totul e în faptul că bărbaţii văd doar masca cea din afară şi nu se hotărăsc să se apropie de dvs. Aveţi ochi foarte frumoşi, ei farmecă şi ai vrea să te îneci în ei, ca în mare.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!


Publicitate


Alte Articole