Ce este fericirea? “Nu doar averi și bani, ci să ai în viață o inimă curată și sinceră face mai mult decât toți banii pe care i-ai putea câștiga într-o viață întreagă…”

Publicitate

Cât de frumoasă și fericită poate să fie viața atunci când vrei să o trăiești cu adevarat. Să ai o viață frumoasă, fericită și tot ceea ce iți dorești !

Multe persoane ar plăti bani mulți pentru asta, dar hai să lăsăm banii căci cu siguranță când am spus cât de frumoasă este viața nu m-am referit să ai bani foarte mulți și odată cu asta să iți cumperi fericirea. NU ! M-am referit la genul de viața frumoasă atunci când ești aproape de persoana iubită, când te trezești de dimineață lângă ea și o săruți și atunci ca prin miracol toată ziua și toate grijile dispar în neant..iar tu , ești cel mai fericit. Să nu mai zic că în orice iți propui să faci reușești să o faci teribil de bine.

Mhmmm sună tentant dar oare ce e de făcut ca să avem fiecare o viață atât de superbă, lipsită de griji și să putem iubi cu adevărat ? Mulți dintre noi căutăm fericirea acolo unde nu este, sau o fericire imposibilă..lucrul care nu ne va asigura fericirea adevărată niciodată. Este trist faptul ca în ziua de azi, în majoritatea cazurilor, nu mai contează felul cum arăți și ce ești capabil să faci, sau cât de inteligent ești…

Multă lume confundă fericirea cu banii, dacă ai bani poți face de toate și ești salvat de toate grijile. Dragii mei doresc să vă spun o singură povestioara referitoare la banii mulți,mașini scumpe, vile luxoase..

Acum ceva anișori am avut ocazia să întâlnesc un om deosebit. Eram în fața casei unui prieten când la un moment dat apare o mașina foarte scumpă la poarta alăturată din care coboară o domnișoară elegantă, cu multe bijuterii ..genul de domnișoară ” ce mai gagică , ce bucățică.. ” știți voi cântecul , și coboară și merge să ii deschidă ușa prietenului/iubitului.

Publicitate

Acest om când s-a dat jos din mașină, un tip bine făcut, elegant, dar cu o mică problemă…ceea ce toți banii din lume nu au putut-o rezolva. Această persoană se apropia de vila lui luxoasă , cu ajutorul domnișoarei,care-l ținea de mâini, mergând foarte încet. Acesta era un om tânăr, plin de bănuți dar..tot ceea ce nu avea, era sănătatea. În rest le avea pe toate , bani , mașini scumpe, vile, etc. După care am aflat că avusese un accident și a avut noroc ca nu l-au pus în scaunul cu rotile… și mi-am spus ca e un om bun, deoarece Dumnezeu a avut milă și grijă de el și nu i s-a întâmplat ceva mult mai grav..și cu asta am încheiat povestioara.

La ce ajuta să ai foarte multi bani și cu tot cu bănuții tăi care ii ai să nu poți să iți cumperi sănătatea ? Acolo unde exista dragoste , încredere și nu în ultimul rând sănătate poți spune că în sfârșit ești fericit cu adevarat. Fericirea pentru multe persoane este o definiție proprie pe care și-o impune fiecare separat,după regulile lui proprii și persoane. Unii găsesc prin fericire bani mulți, alții găsesc prin fericire construirea unui proiect, alții cumpărarea unei pâini familiei.. . Sunt foarte multe familii care atunci când au pe masă o pâine îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că le-a îngăduit și i-a ajutat ca zi de zi să poată avea acea pâine pe masă ,pentru a rupe fiecare câte un colțișor și a ii mulțumi lui Dumnezeu pentru masă.

Lumea este asa cum este și bună și rea, important e că dacă tu ai mai mult , ajută-l și pe cel mai sărac ca tine pentru ca în primul rând sufletul tău va radia de fericire, atunci când știi că vecinii de lângă tine prin situația care o au nu au ce pune pe masă, și tu le-ai cumpărat o pâine . Am vrut să vă spun toate acestea căci fericirea are foarte multe înțelesuri, și eu am vrut ca împreuna cu voi, să vedem și alte sensuri ale cuvântului fericit. Nu doar averi și bani, ci să ai în viață o inimă curată și sinceră face mai mult decât toți banii pe care i-ai putea câștiga într-o viață întreagă

Sursa: un-blog-interesant.blogspot.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

Cum sa atragi in viata ta Barbaii buni, si sa scapi de cei puturosi si libidinosi

Publicitate

Si bărbaţii buni sunt luaţi” este o filosofie de viaţă căreia cu toate i-am căzut pradă la un moment dat!

Dacă ai ridicat această concepţie la rang de motor al existenţei şi eşti mai mult decât convinsă că eşti încă solo pentru că nu mai există nimeni în lume care să te merite, este foarte posibil ca universul să facă tot posibilul să îţi demonstreze că ai dreptate!

Renunţă la preconcepţii şi descoperă mai jos cum să atragi numai bărbaţi buni în viaţa ta!

Cum să atragi bărbaţii buni în viaţa ta

Adoptă o filosofie de viaţă pozitivă. Ştiinţa nu a demonstrat încă dacă legea atracţiei funcţionează cu adevărat, dar opusul ei ne-a dat de nenumărate ori viaţa peste cap! Dacă îţi îneci singură viaţa în amărăciune, convingându-te că nu atragi decât bărbaţi care te vor trata urât, atunci şansele la fericire îţi sunt iremediabil compromise! Dimpotrivă, dacă îţi vei repeta că „ce e al tău e pus deoparte” şi că un bărbat bun te aşteaptă, trebuie doar să fiţi pregătiţi amândoi pentru marea întâlnire. Dragostea nu va ezita să îşi facă apariţia la uşa ta!

Respectă-te!

Aceasta este cea mai importantă lecţie a femeilor care au întâlnitbărbaţi buni! Nu trebuie să fii perfectă pentru a avea parte de o doză generoasă de fericire, trebuie doar să îţi cunoşti valoarea şi să nu permiţi nimănui niciodată să te înjosească, să te trateze urât sau să te considere o prezenţă de la sine înţeleasă, neglijabilă în viaţa sa. Stabileşte limite pe care bărbatul din braţele tale nu le poate încălca şi transformă-te în propria eroină, înainte ca el să devină prinţul apărător pe cal roz!

Fii independentă!

O femeie puternică şi independentă poate speria un tip nesigur pe el, dar va atrage cu siguranţă bărbaţi buni. Un băieţel timid sau un bad boy în căutare de cuceriri uşoare îţi va detesta atitudinea, dar alesul tău te va admira şi te va respecta, dorindu-şi să fie acea piesă care să îţi împlinească viaţa, nu să o definească!

Învaţă să fii fericită singură!

Acest sfat pentru a atrage bărbaţi buni poate părea contraintuitiv, dar, atât timp cât te iubeşti pe tine însăţi, te poți distra de minune în propria companie. Dacă eşti gata să îţi împarţi atenţia şi cu un tip,bărbaţii buni vor face coadă în faţa uşii tale! În schimb, dacă nu te simţi împlinită decât în braţele unui tip şi ai nevoie de pieptul său puternic pentru a umple un gol din viaţă, vei atrage numai oameni posesivi, care vor sfârşi prin a-ţi înghiţi personalitatea!

Transmite impresia potrivită!

În cruciada nebună pentru a-ţi găsi bărbatul cel mai bun, rochiile mulate şi decoltate ţi-au devenit cele mai bune aliate? Nu vei comunica impresia potrivită! Tipii vor crede că nu îţi doreşti decât să te distrezi şi te vor trata ca atare. Este perfect în regulă să fii sexi pentru că aşa îţi doreşti, dar, atât timp cât senzualitatea devine o „puşcă de vânătoare” a bărbaţilor buni, „prada” ta nu va fi cea potrivită.

Publicitate

Nu îţi coborî standardele.

Suntem şocate când vedem femei inteligente, frumoase şi loiale care se lasă „călcate în picioare” de un tip mult sub nivelul lor! Chiar dacă teama că vei rămâne singură te macină, nu renunţa la dorinţele tale, bineînţeles, în cazul în care sunt rezonabile: dacă idealul tău în viaţă este un tip bogat, frumos şi genial, atunci ar fi cazul să îţi reconsideri pretenţiile!

Nu ierta de două ori aceeaşi greşeală gravă!

Suntem sigure că fetele cu suflet milos din telenovele au avut noroc cu carul, pentru că altfel nu ne explicăm cum nu au căzut în capcana unui bad boy! Dacă îi vei ierta de două ori aceeaşi greşeală gravă (că te-a ÎNȘELAT, că a fost violent cu tine), atunci nu numai că nu vei atrage un bărbat bun, dar este posibil să nu mai scapi din plasa celui „rău”.

Oferă-i şansa de a-l cunoaşte.

Adevărul crunt este că multe dintre noi am întâlnit de multe ori bărbaţi buni, dar i-am lăsat să scape din diverse motive. Dacă ai avut o întâlnire mai puţin reuşită cu un tip timid, nu îl alunga imediat, fugind după promisiunea cu palpitaţii de inimă a unui bărbat aparent perfect. O altă greşeală pe care multe femei o comit este aceea de a-şi ţine opţiunile deschise: chiar dacă intuiţia le spune că au în faţă un bărbat bun, visează la celelalte capturi interesante din marea de tipi disponibili şi pierd exact ceea ce căutau. Oferă-i o şansă lui şi numai lui!

Fii tu, nu imitaţia unei viziuni standard de femeie perfectă schiţată de psihologi.

O relaţie este un angajament pe termen lung, aşa că, dacă cei doi parteneri sunt nişte actori care joacă un rol dinainte stabilit, succesul va fi o iluzie de scenă. Nu îți pune pe jar partenerul, refuzând să îi răspunzi la mesaje, deşi îţi doreşti, nu îi spune ceea ce crezi că vrea să audă şi nu deveni copia perfectă a unei celebrităţi la modă, care are parte doar de tipi trăsnet. Aşa alungi un bărbat bun din viaţa ta!

Spune ceea ce te deranjează!

Bărbatul bun nu este perfect, dar poate deveni „idealul tău”. Tipul cu care te întâlneşti te-a deranjat într-un fel (întârzie la întâlnire, spune glume nesărate), dar intuieşti că are potenţial? Atrage-i atenţia asupra „greşelilor” sale şi nu te cenzura: bărbatul bun nu va fugi disperat în faţa sincerităţii tale!

Fii tu fata bună!

Îţi doreşti un bărbat bun? Fă tot posibilul să devii tu femeia perfectă pentru el, chiar dacă nu l-ai întâlnit încă! Ai grijă de sufletul tău, dezvoltă o filosofie pozitivă de viaţă, implică-te în acţiuni de voluntariat, donează şi, dacă îl întâlnești, fii drăguţă cu el, nu îl supune la teste draconice!

Tu ai întâlnit până acum bărbați buni? Cum ți-ai dat seama că sunt ceea ce căutai?

Publicitate
Alte Articole
Relatii
Sfaturi