Ce elemente ajută la atragerea fericirii și bunăstării în casă

Ce elemente ajută la atragerea fericirii și bunăstării în casă

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 January 2021 in Spiritualitate

Dacă doriți să atrageți noroc, fericire și prosperitate în casa dvs., atunci ar trebui să achiziționați următoarele articole.

Plantele

Plantele au făcut mult timp parte din decorarea spațiilor, inclusiv de acasă. De fapt, pe lângă faptul că oferă camerelor un aspect foarte proaspăt și natural, există plante care atrag energie pozitivă și sunt capabile să contracareze energia negativă.

În special, comparativ cu altele, anumite plante au o capacitate mai mare de a emana energia pozitivă și de a oferi oamenilor un sentiment de bunăstare în fiecare zi. Este necesar să clarificăm faptul că aceste plante trebuie să fie vii, adică trebuie să le păstrați într-o vază și să le acordați o atenție specială.

Plantele suculente sunt foarte frumoase și conferă un aspect decorativ deosebit camerelor de acasă sau de la birou. Nu necesită multă atenție. Pe lângă faptul că sunt considerate plante care atrag energie pozitivă, ele au capacitatea de a îndepărta invidia, oamenii răuvoitori și ipocriții. Mai mult, sunt capabile să absoarbă energia electromagnetică proastă din aparatele de uz casnic.

Bambusul este esențial pentru prosperitate. Bambusul are nevoie doar de apă pentru a crește. Tulpinile cresc în toate formele și dimensiunile și creează o adevărată încântare arhitecturală! Apropo, pentru a atrage succesul și prosperitatea, cea mai bună soluție ar fi bambusul – o plantă utilizată pe scară largă în Feng-Shui. Se crede că răspândește o energie foarte pozitivă, deoarece simbolizează unirea cu succes a două elemente: apa și lemnul.

Sare în borcane

Sarea are proprietăți foarte importante, inclusiv cele de protecție. De fapt, se crede pe larg că împrăștierea sării prin casă ajută la prevenirea invidiei și a oricărei alte negativități.

Lumânări albe

Lumânările albe atrag vibrații bune, spre deosebire de lumânările negre, care, conform culturii orientale, atrag energie negativă în casă. Prin urmare, este mai bine să cumpărați lumânări în culori albe pentru casa dvs.

Mandala sau altă imagine religioasă ca simbol al păcii

Mandalele, cărțile de rugăciune sau orice reprezentare a simbolurilor sacre, indiferent de religie, pot fi de ajutor în atragerea păcii, bucuriei și protecției.

Uleiuri esențiale

Pe piață puteți cumpăra uleiuri esențiale obținute din toate tipurile de ierburi sau fructe: fiecare dintre ele are propriile caracteristici și, conform medicinei tradiționale, pot fi benefice pentru sănătate.

Pisica

Poate că puțini oameni știu despre acest lucru, dar în mod tradițional pisicile au capacitatea de a absorbi energia negativă și de a o transforma în pozitivă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!