Ce calitati cauta un barbat adevarat la o femeie, nu un mascarici care te face sa-ti pierzi timpul degeaba…

Ce calitati cauta un barbat adevarat la o femeie, nu un mascarici care te face sa-ti pierzi timpul degeaba…

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Oamenii puternici au un simț al valorii proprii puternic și o puternică conștiință de sine. Nu au nevoie de aprobarea celorlalți.” – Roy T. Bennet

La prima vedere, atat pentru barbati, cat si pentru femei sunt importante anumite detalii in momentul alegerii partenerului. Si totusi care sunt lucrurile pe care barbatii le cauta la femei pentru a le face pe acestea sotiile lor?

1. Calmul – In cele mai multe situatii, conflictele si problemele sunt inventate de femei care par sa nu poata trai fara o drama reala sau nu. Barbatii sunt de acord ca viata alaturi de o femeie conflictuala inseamna barfa, judecare, decizii luate din senin, si in general probleme in orice situatie.

Barbatii prefera mai degraba femeile care stiu cum sa-si gestioneze emotiile negative chiar si in cele mai dificile momente si le adora pe cele care nu isi complica existenta cu nimicuri.

2. Curatenia – In ochii barbatilor, frumusetea nu inseamna doar un machiaj perfect si un par aranjat ca pentru revistele de moda. Ei prefera ca o femeie sa fie mai intai de toate curata si aranjata. Toti sunt de acord ca un strop de parfum, o piele care arata sanatos si un par spalat la timp conteaza mai mult decat un machiaj facut la salonul de frumusete.

3. Inteligenta – Multi barbati recunosc ca se uita prima oara la cum arata femeia. Dar atrag apoi atentia si la cat de interesanta este aceasta. Si pot renunta imediat daca au impresia ca frumoasa din fata lor nu este neaparat foarte desteapta. Pentru unele femei, acest lucru poate fi jignitor, dar nu ar trebui sa fie. Mai degraba, atitudinea corecta in acest caz este schimbarea perceptiei generale.

Mai ales in zilele noastre o femeie trebuie sa stie sa isi expuna si daca e nevoie sa isi apere punctul de vedere pe aproape orice subiect. Dar pentru ca sa ajunga in acest punct este nevoie de studiu si de mai mult interes.

4. Grija In mod inconstient, atat femeile, cat si barbatii vor sa aiba alaturi pe cineva capibil sa le poarte de grija sau sa ii sustina in momentele critice. Femeile se nasc cu acest instinct matern de protejare si de ocrotire, dar destul de putine stiu exact cum sa si-l arate, din pacate.

5. Creativitatea – Nu vorbim in acest caz de femei talentate la desen, dans sport sau in alte domenii. Pentru barbati, care sunt chiar si la maturitate niste copii este important sa aiba alaturi pe cineva sa le arate noi moduri de actionare.

6. Disciplina – Daca nu ai fost de mic obisnuit sa fii organizat in orice domeniu, este mult mai dificil sa inveti acest lucru la maturitate, atunci cand in viata ta apare un partener sau si mai mult, un copil. Barbatii au nevoie permanent de o femeie puternica in stare sa tina o casa curata si ingrijita si un copil bun in tot ce face de-a lungul vietii la scoala si in afara ei.

7. Loialitate – Cu siguranta, nimanui nu ii place sa se stie tradat. Un barbat este atent si la modul in care aceasta se poarta cu oamenii dragi din viata ei, daca isi respecta sau nu promisiunile facute. Daca o femeie se eschiveaza de la anumite sarcini aceasta s-ar putea sa nu fie chiar un partener de nadejde.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!