Ce acțiuni duc la activarea funcției de autodistrugere a organismului.

Ce acțiuni duc la activarea funcției de autodistrugere a organismului.

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 September 2023 in Lecții de viațăSpiritualitate

Există multe secrete pe care încă nu le cunoaștem despre organismul nostru. Da, se pare că există atât un mecanism de apărare, cât și o funcție de autodistrugere a organismului. Această funcție de autodistrugere este activată chiar de om, prin intermediul alegerilor sale de viață.

Totul constă în faptul că omul nu vine pe Pământ din întâmplare. În general, nu omul vine pe Pământ, ci sufletul său. Fiecare suflet are propriul său program de viață, ceea ce oamenii numesc destin.

Această programare este pregătită de forțele divine înainte ca sufletul să se întrupeze în corp. Desigur, acest program este alcătuit pentru progresul sufletului.

Se elaborează mai multe variante pentru perfecționarea sufletului, dar există întotdeauna o variantă care ia în considerare degradarea sa. De ce există mai multe variante? Nu uitați că omului i se acordă libertatea de alegere în multe situații din viață. Ce va alege omul, care variantă – depinde în totalitate de calitățile pe care le are în suflet.

Am scris deja că stilul de viață al omului este un proces tehnologic de transformare și producție a diferitelor tipuri de energii. Prin urmare, indiferent ce face sau în ce se implică omul, el prin simțurile, emoțiile, gândurile și acțiunile sale transformă și produce diferite tipuri de energii.

Omul este construit astfel încât, atunci când începe să se degradeze, adică atunci când începe să acumuleze energii negative și întunecate în sufletul său, care încep să formeze calități care nu îl conduc către Dumnezeu, ci încep să formeze calități negative care îl îndreaptă în direcția opusă, către Ierarhia negativă, în corpul său se activează mecanismul autodistrugerii.

Ce acțiuni duc la acumularea de energii negative?

Ceea ce omului nu i se permite să facă în viață a fost stabilit demult și totul este cunoscut. Despre asta se vorbește în Cele Zece Porunci din Vechiul Testament, date lui Moise.

Dacă omul încalcă aceste interdicții și cedează păcatelor, săvârșește acțiuni care contribuie la acumularea urii față de alții, mândriei, egoismului, lăcomiei, dorinței de putere și a altor calități vicioase, el activează astfel funcția de distrugere în organismul său.

Cum se întâmplă asta? Totul este programat în ființa umană. Când, din cauza acțiunilor sale, încep să se acumuleze energii negative, aceste energii grele și impurități încep să blocheze canalele de energie în corpul nostru energetic, ceea ce duce la formarea de blocaje în acesta.

Energiile încep să nu mai hrănească bine organismul nostru, iar pe plan fizic, acest lucru se manifestă prin faptul că sistemul imunitar al omului este afectat.

Dacă omul nu își schimbă stilul de viață, gândurile sale, organismul său este privat de aprovizionarea normală cu energie pe o perioadă lungă de timp. Aceasta duce la redistribuirea energiilor între organele și sistemele corpului.

Organele și sistemele care au avut aprovizionare normală cu energie își oferă o parte din energia lor organelor și sistemelor care le resimt deficitul. Dar acest regim de lucru nu poate fi susținut pe termen lung, deoarece duce la suprasolicitarea organelor care cedează energie.

Într-un anumit timp, ele încep să simtă “oboseala” ca urmare a suprasolicitării și deficitului de energie. În final, acest lucru duce la un dezechilibru general al funcționării întregului organism.

Prin urmare, trebuie întotdeauna să ne amintim că poruncile și alte norme morale și etice nu ne sunt date pur și simplu – aceasta este o tehnologie prin care organismul uman funcționează într-un mod optim și echilibrat din punct de vedere energetic.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!